Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 13
danamiha spune:
principala vinovata de "virusul elitist" e blue eyes, dar si rose
eu am testat L'Occitane la farmacia SensiBlue
sali spune:
voi cat vedeti ca ar costa acest parfum?
dana, tu esti mai familiarizata, se poate cumpara in orice moment sau trebuie asteptat sfarsitul licitatiei?
http://cgi.ebay.co.uk/LOccitane-Cherry-Blossom-Eau-De-Toilette-100ml-D_W0QQitemZ350294010854QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item518f266be6
danamiha spune:
ca sa-l poti cumpara pe loc trebuie sa scrie "buy now", in cazul tau trebuie licitat, dar nu-l trimite in Ro.
trebuie sa te asiguri ca vanzatorul expediaza si afara UK, in cazul tau, nu face acest lucru
am cautat aici , dar vad ca nimeni nu expediaza in Ro
danamiha spune:
Ma plangeam ca nu gasesc tom ford, vrea cineva sa-l imparta cu mine, eu vreau doar 30 ml: http://cgi.ebay.com/SEE-1-HUGE-250ml-TOM-FORD-PRIVATE-BLEND-TOBACCO-VANILLE_W0QQitemZ200415406742QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea9b06a96
am glumit
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha geniest, dar livreaza si in Ro site-ul lui JM? Aseara tarziu am butonat pe el, probabil ca nu am vazut... eu l-am luat cu 25-26 lire plus transportul aproape 7, stiu ca paypal mi-a calculat si luat de pe card 146 lei. Pe site e 32 lire 30 ml, dar nu stiu cat e transportul. sali sunt suparata ca nu dau de tom ford Am testat acum 2 sapt de la L'Occitane www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Miel-Citron-Honey-Lemon--2026.html" target="_blank">Miel & Citron nu mi-a placut absolut deloc. Interesant ca in urma cu 2 ani mi-a placut Am testat multe de la Hermes in Douglas, dar nimic nu imi place. geniest, asteptam impresii sali, te admir ce cuminte esti nu cumperi nimic, inseamna ca ai ochit tu ceva de la Serge Lutens |
Da, intr-adevar. Pe site-ul Jo Malone zice ca nu livreaza in afara UK decat daca ii suni si le ceri sa-ti trimita la o anumita adresa. Ma gandeam ca era cert original...
geniest spune:
citat din mesajul lui sali geniest, unde ai testat L'Occitane? duminica trecuta m-am ocupat indeaproape de aceasta firma( cu cititul) , plecand de la o discutie cu rose selavie, i-am spus ca imi place nota de cireasa si ea mi-a zis de apa de toaleta Cherry( Cerisier). sa scrii despre toate mostrele, cum iti par, pt ca de fiecare m-am intrebat cum este oare? dana, de cand ai inceput sa imprastii " virusul elitist" am inceput si eu sa ma uit cam urat pe parfumurile pe care le am. prevad un viitor stralucit bursei,in viitorul apropiat. sa dam de-a azvarlita cu chanel-ul si dior-ul, ne asteapta caroane si molinarde! |
In Bucuresti sunt magazine numai l'OCCITANE...In mall-uri de asemenea sunt, fie separat, fie au un coltisor in farmacia SENSIBLU. Insa cele mai multe produse ale lor se gasesc in magazinele L'Occitane.
Daca ai drum prin Bucuresti si vii pe soseaua veche Buc - Pitesti la intersectia Turda cu Bd. Ion Mihalache este un astfel de magazin. Sensul spre piata 1 Mai.
Da, intr-adevar daca vrei reproducerea fidela a mirosului unui fruct atunci L'Occitane este locul ideal. Mie nu mi-a placut ideea...parca il vreau mai procesat...mai misterios...
Da, o sa vin cu impresii...
geniest spune:
citat din mesajul lui sali voi cat vedeti ca ar costa acest parfum? dana, tu esti mai familiarizata, se poate cumpara in orice moment sau trebuie asteptat sfarsitul licitatiei? http://cgi.ebay.co.uk/LOccitane-Cherry-Blossom-Eau-De-Toilette-100ml-D_W0QQitemZ350294010854QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item518f266be6 |
Sali trimite-le un e-mail si intreaba-i daca nu vor sa livreze si catre tine in Romania. Uite ce scrie pe site-ul magazinului:
UK Buyers- you can have multiple items sent for a maximum cost of only £4.95
Overseas Buyers - please contact us for significant savings on shipping multiple items.
Romania nu e overseas ???