Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ok Rose, scrie-mi pm cand te intorci. Vacanta parfumata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Ok Rose, scrie-mi pm cand te intorci. Vacanta parfumata tuturor!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

blue eyes, eu ziceam sa ti dam PM, sa te aducem inapoi, ca iti sorbeam postarile!

ti-am vazut atunci colectia postata pe fragrantica, daca mai e acolo, actualizata, mai da ne link-ul! sa ne mai delectam si noi, sa aspiram la mai mult ! si sa sarim pe tine cu intrebarile despre parfumuile pe care tu le ai si noi nu le stim, dar ne incita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali m-am plans eu vreodata? Problema e ca incep sa ma obisnuiesc dimineata la cafea cu "muzica" superba din clipurile pe care ni le imparatsesti si daca mai lipsesti 3-4 zile incep sa le caut singura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Sali m-am plans eu vreodata? Problema e ca incep sa ma obisnuiesc dimineata la cafea cu "muzica" superba din clipurile pe care ni le imparatsesti si daca mai lipsesti 3-4 zile incep sa le caut singura.

lasa ma pe mine in continuare.
am fost blanda, pt ca puteam sa le "servesc" seara inainte de culcare. zi tu , nu ar fi fost mai greu?
primesti o dedicatie ?
http://www.youtube.com/watch?v=KxEsoKCELIQ&feature=related

parfumatelor, nu am ce sa scriu despre parfumuri( nu cumpar, nu vand, nu primesc) , ati reclamat ca nu scriu, asa ca intretin atmosfera cum pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dati cu rosii daca propun sa impartasim idei de cadouri pentru Seara de Ajun ? Am de luat multe cadouri, pe unele le-am luat...la altele...m-am blocat.

Cel mai greu e cu bunicii de la tara. Nu mai stiu ce mica bucurie sa le fac ???

Daca luam o mica pauza cu parfumurile, macar sa pastram subiectul pe prima pagina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Saliiiiiiii
Va spuneam cand am aparut pe aici ca m'am visat intr'o noapte protagonista intr'o reclama la un parfum ... la noapte cre cajoc in CK Freeee moaaaa, sa gasesti in the middle of nowhere un ratacit care sa miroasa atat de bine...

edit -

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Cel mai greu e cu bunicii de la tara. Nu mai stiu ce mica bucurie sa le fac ???

un pachetel frumos ambalat cu niste bomboane de cioco si/sau fursecuri facute de tine? mie asta'mi place cel mai mult sa fac de craciun, pachetele mici cu "ceva" facut de mine, personalizate pt fiecare ... si felicitari imi mai place sa trimit (prin posta), scrise de mana mea, stiu ca e demodat dar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
[ sa gasesti in the middle of nowhere un ratacit care sa miroasa atat de bine...

cu conditia necesara si suficienta ca ratacitul sa arate ca tipul din reclama, ca degeaba miroase demential daca arata asa : http://www.youtube.com/watch?v=MPPasAmANLU

cat scoti la suta de metri viteza?

as veni la premiera daca joci ....dar asigura te la casting sa nu-l primesti pe mihaita stripperul !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
[Cel mai greu e cu bunicii de la tara. Nu mai stiu ce mica bucurie sa le fac ???

eu nu mai am bunici dar cand inca traiau le trimiteam de Craciun carti postale scrise de mana mea, ma gandeam ca se bucura cand vine postasul, la casa lor acoperita de zapada....
ma gandesc la un cadouas potrivit pentru bunicii tai, poate o fatza de masa frumoasa, brodata, pe rotund , nu patrata, poate una chiar cu motive de Craciun....eu am una alb cu clopotei rosii la "poale"....numai de craciun o asez pe masa.
si as mai lua for fun si servetzele cu model festiv, cu clopotei, mos craciun, brad, sunt atatea modele frumoase....
ma mai gandesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

hhahahha, visul de obicei reflecta o imagine(pozitiva sau negativa)/traire/emotie/amintire reala imprimata in subconstient. acum daca mi l'ai aratat si pe nea Mishu asta... m'am asigurat si de'un cosmar, ma duc beau vreo 3 cafele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

hhahahha, visul de obicei reflecta o imagine(pozitiva sau negativa)/traire/emotie/amintire reala imprimata in subconstient. acum daca mi l'ai aratat si pe nea Mishu asta... m'am asigurat si de'un cosmar, ma duc beau vreo 3 cafele

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

eu te-am imbolnavit( cu mihaitza) eu te fac bine :
my fav, azi sunt generoasa :
http://www.youtube.com/watch?v=t3n35oc4Jok&feature=related

am mai postat reclama asta, zambetul"ghidus" din final e total...

asta e in reclame( varianta demmo) ...realitatea e nemiloasa :
http://www.youtube.com/watch?v=zgpzqtMmO0s&feature=related

scuze pt deturnarea topicului....dar vreau sa impart "prajitura" cu voi, sper sa stati bine cu glicemia....

Mergi la inceput