Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,ce s-a intamplat...pe unde esti?...
Vrem sa te citim;ne lipsesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Dana,te-am bagat un picut in priza cu AMOUAGE...De fapt si eu mooor de curiozitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Rose selavie, dupa pseudonim presupun ca tu stai in Romandie: cunosti parfumeria Theodore? http://www.parfumerietheodora.ch/index.php?page=paragraph&iId=6&addr=66.249.65.116&language=2

Ai ajuns in Osswald in Zürich? http://www.osswald.ch/indexde.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

blue eyes, ma bucur mult ca scrii aici, fetele chiar se gandeau sa-ti trimita un PM ca sa mai vii si pe la noi

iti place unde te-ai mutat, e mai bine decat dincolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Sali,ce s-a intamplat...pe unde esti?...
Vrem sa te citim;ne lipsesti...

exact asta i-am scris si eu pe PM.

e bine, doar ca e extrem de ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Blue eyes ce bine ca nu sunt singura din Elvetia pe aici! Eu locuiesc la Berna.
Ma uit acum la cele 2 link-uri postate de tine mai sus. La Geneva nu cred ca mai ajung anul acesta, insa tot ce-i posibil sa intru la Osswald in Zurich inainte de Craciun.
De cate ori am fost pe Bahnhofstrasse mereu ma atrageau alte magazine si uite ca acesta mi-a scapat, probabil l-am luat drept o parfumerie obisnuita, nu am stiut ce comori ascunde de fapt.
In lista regasesc multe din parfumurile pe care imi doresc de mult sa le testez. Le si spuneam la fete nu demult ca pentru Caron trebuie sa deleg o prietena din Paris la testat.
Mersi de adrese si ramai pe aici cu noi!

Mergi la inceput

Buna Rose, eu am Caron acasa (minuaturi si Femme de Caron - asta e acum la vanzare pe ricardo; eu nu ajung sa le folosesc pe toate, desi acum mai am doar 10% din ce aveam acum un an.)
Fetele, eu nu mai scriu mult pe aici, pentru ca am redus shoppingul parfumat, sunt mult mai selectiva acum. In primul rand detesc sa cumpar sau sa am parfumurile marcilor ultra/hiper/arhicunoscute. Acum folosesc Balenciaga, Carven,Patou, W.Westwood, AP, Chantal Thomass. Am multe miniaturi ale multor clasici, nu intru in detalii, ca nu am timp acum; am un brad cat casa de stabilizat.
Rose, daca vrei, iti pot trimite cateva picaturi din ce am de la Caron, le poti incerca asa. (sau arunca o privire pe ricardo.ch, poti cumpara miniaturi si asa poti incerca multe parfumuri).

Apropos de Bahnhofstrasse, mi-ar placea sa pot avea un boutique in Lugano (25 km departe de mine) cu parfumuri chic si lenjerie idem.

Mergi la inceput

Danamiha, multumesc de intrebare; ma surprinde placut ca iti amintesti de proiectele mele.
Da, am aproape un an aici, ma simt foarte bine. Am trecut dintr-o zona cu o mentalitate sterila intr-una cu un mod de a trai mai cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Blue eyes, mersi de oferta cu picaturile de Caron, esti o scumpa, noi in curand plecam in Romania in vizita si mai bine amanam pe cand vin.
Unele din noi (fetele de pe forumul parfumat) deja practicam tranzactii prin posta de mici cartonase, mostre, miniaturi, bucati de esarfe toate imbibate in parfum, arata ca niste probe luate de Forensic Detectives...
Visul cu boutique-ul e superb. Daca ti-l implinesti sa ma chemi la inaugurare.

" Sali vino inapoi,
Stim cat esti de ocupata.
Dar mai intra si la noi,
Fata draga parfumata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

" Sali vino inapoi,
Stim cat esti de ocupata.
Dar mai intra si la noi,
Fata draga parfumata."

parfumatelor, !
.....doar de trei zile nu am scris!
inseamna ca asa des si mult scriam pe aici incat o absenta de trei zile nu a trecut neremarcata? !

postez zilnic incepand de maine!

pana atunci, enjoy the next commercial! muzica e de exceptie!
rose, iar o sa zici ca e cu conotatii d-alea , dar imi asum riscul !
http://www.youtube.com/watch?v=G6p9UqnjQNI

Mergi la inceput