Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
nu mai mi-e somn, deh, batranetea
carina, sa stii ca in general testerele nu au capac, cutia e una simpla din carton sau nu au nici asta. Pretul e mai mic si sa fie bun, asta conteaza
dupa ce s-a nascut fiul meu pt o vreme numai magazinele cu jucarii ma interesau. Acum in ultimii ani ce mi-am mai diversificat gusturile
(eu am facut o pasiune pt jucariile de la dr.Fisher cand era puiul mic, acum doar lego ne intereseaza. Din experienta mea pot sa spun ca parintii/timpul petrecut/joaca cu copilul e cea mai frumoasa jucarie pt copil)
teo30967 spune:
parfumate de bucuresti!
a venit gerul la bucuresti scoateti de la naftalina esente si arome dulci , puternice si calde ! lolite, hanae, ysatis, cioco si ce mai "slabiciuni"aveti voi !
alinam spune:
ziua buna parfumatelor!
Am primit Insolence - Guerlain de la o prietena cadou, e foarte floral, miroase a violete de mori, nu miroase rau dar totusi parca e prea floral, este EDT , o sa il folosesc, dar nu e un parfum pe care mi l-as fi cumparat eu, pe vremea asta nu prea merge, dimineata prin troiene m-am avantat tot cu mirosul de ciocolata ca floralul nu imi tine de cald.
Am testat in schimb un Channel Cristalle si mi-a cam placut, mama zice ca daca il vreau il primesc de la mos, inca stau pe ganduri, mereu am asociat Channel cu ceva greu, da asta pare mai fresh.
Clarisss spune:
buna neata! stati sa ma scutur de zapada, sa nu las urme (ma scuzati, sunt ca un copil in vremile astea viscoloase)
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Tu esti din Bihor? cand eram copil si mergeam la bunici si ei aveau duna |
nuuuu, din pacate sunt nascuta/crescuta intre betoanele din capitala :( dar poate tocmai datorita acestui lucru am apreciat toate vacantele(de mai tarziu) din Deva si Arieseni... patria dunelor
alinam daca zici ca'ti place Cristalle e pacat sa nu il ai , o sa'ti placa din ce in ce mai mult, mai ales la primavara/vara. incearca si varianta Cristalle Eau Verte de care zicea Sali mai in urma. e aparut anul acesta in primavara.
edit - sorry alina, te botezasem
rose_selavie spune:
Alina, pot spune ca este o diferenta mare intre anumite parfumuri florale, unele sunt tare incecacioase iar altele pot fi subtile si fresh. Insolence pe mine e f greu, l-am testat de vreo 2 ori. In schimb am Cristalle, tot floral si el,e foarte feminin si primavaratec.
In buchetul de flori apar si zambilele care mie imi plac foarte mult.
Pe fundal ramane un miros verde care imi place. Daca ti se propune un asemenea cadou nu sta in cumpana, ca e de neregretat.
alinam spune:
m-ati convins! deci "mos mama" o sa imi aduca un Cristalle
iar despre Insolence pot sa zic ca l-am mai incercat un puf mic pe mana si nu nimeream baia sa ma spal si inca miroase!
cristina1974 spune:
'Neatza,parfumatelor! Aici sunt inca in bezna, suntin Miami,insa am treaba de nu ma vad. Mai bag si eu un ochi pe la voi, ca ,nu de alta, dar ma incantati cu felul in care descrieti parfumurile. Eu am o colectie extrem de vasta de parfumuri, insa nu sunt in stare sa zic despre un parfum decat ca imim place sau nu.
Acum, sa va spun si eu un pic despre parfumurile arabesti.... Mi-am luat si eu, din Dubai, un parfum care se cheama Raheem. In prima faza, trazneste, nu alta.Dupa aia, dupa vreo 10-15 minute, incepe sa miroasa .....frumossssssssssss. Si sta mirosul asta zile in sir. La mine, toata casa e impregnata de mirosul Raheem. Imi place la nebunie..... Si mai am o esenta de parfum, tot din Dubai luata....e ca uleiul si miroase iar foarte frumos.
danamiha spune:
cristina, ce bine de tine, stai cu burta la soare
Ai testat vreun parfum de la Amouage ?
dry_votka spune:
Mie imi plac parfumurile floral-fresh, sa nu fie "innecacioase" - cum bine zicea cineva mai sus. Si sunt moarta dupa cele care au in compozitie lacramioare, iasomie, sau tuberoze. Intr-adevar, Cristalle mirose tare bine . Si imi place si Comme une evidence de la Yves Rocher.
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
cristina1974 spune:
Da, am testat aproape pe toate. O sa imi si cumpar Gold Amouage si Ubar,deocamdata. In Londra, sunt in Harrods. Aici, in Miami, inca nu le-am gasit. Ca preturi, EDP oscileaza intre £115-190 per 100ml, iar ca esenta de parfum, la 50ml, intre £250 - £300.