Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana ...inteleapta decizie ai luat. Ce poate fi mai frumos decat sa visezi artificii

Intreb si eu, pe bune...voi va dati si noaptea, in pat, cu parfum ??? Nu aruncati cu oua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Clarisss, grea problemuta, nu te pot sfatui

dar eu ce sa port? Trebuie sa specific: atat prima cat si a doua jumatate voi fi la...nani daca vine elixirul cu el ma dau

eeeeee, cu Elixirul de Anul Nou nu e de iesit din casa, ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

genies, stiu ca spunea carrye ca nu e bine pt somn, nu mai stiu explicatia.

Sincer, f.rar ma dau seara. Plus ca sotului meu nu-i placeau 99%din parfumurile mele asa ca...Ma mai dau cand vreau sa testez ceva nou, am incercat cu Annick Goutal, mostra care am primit-o, desigur ca nu se mai simtea dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Intreb si eu, pe bune...voi va dati si noaptea, in pat, cu parfum ??? Nu aruncati cu oua....

eu nu insa iarna insa imi place sa ma dau cu o crema de corp cu aroma de coconut... ador sa miros a cocos sau a ciocolata iarna in duna.

Mergi la inceput

Clarisss, tu vorbesti de dune de la dior?

Tu esti din Bihor?cand eram copil si mergeam la bunici si ei aveau duna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
Clarisss Publicat la - 14/12/2009 : 20:20:50
Citat:
citat din mesajul lui geniest

eu nu insa iarna insa imi place sa ma dau cu o crema de corp cu aroma de coconut... ador sa miros a cocos sau a ciocolata iarna in duna.

Da!!! Si eu prefer o crema de corp mai parfumata, dar never-ever parfum, e mult prea mult pt un nanic sanatos. Acum am laptele de corp Vanile Bourbon de la Yves Rocher si e splendid seara,in plus face pielea catifelata si e delicios mirosul de vanilie din el.
Ati facut bradutii? Gata cu impodobitul?
Referitor la parfumul pt Anul Nou, depinde de unii factori: unde veti fi, ce veti purta...eu as zice ca Hypnotic se preteaza la toate variantele, merge f bine, e bun si in cabana de la munte la un foc de tabara (sau semineu?), precum si intr-un restarant elegant la o tinuta speciala, o rochie cu spatele gol, neagra, din catifea sau cu aplicatii de paiete.
In lista mai intra si Casmir. Doar la rochii de seara ca accesoriu parfumat as alege si Panthere Cartier, prefer sa nu-i spun matur ci clasic, un miros cu care te vei distinge in societate, are personalitate.
In decursul anului si datorita forumului si a faptului ca ne avem aici una pe alta, ne-am imbogatit colectia cu multe miresme care mai de care, asa ca sunt sigura ca toate vom alege bine ce sa purtam de Sarbatori.
Va pup pe toate si sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Parfumatelor, am primit azi un parfum, Pure Poison Elixir Dior. Nu e pe gustul meu din pacate.

edit: nu mai am parfumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Stii,Dana,imi si vine sa rad...M-ai trimis iar pe fragrantica ( eram curioasa sa vad cum arata Pure Poison )si tot asa ,din una in alta,m-am trezit ca ,dupa jumatate de ora ,am uitat de unde am plecat si ma intrebam cum de am ajuns acolo....Ma bucur ca ai comandat mostrele;de-abia astept sa ne povestesti cum sunt.Eu cred ca am sa le comand la inceputul anului;sa scap intai de agitatia sarbatorilor...Si asa mi-am stress-at sotul suficient cu drumuri la posta si ridicare de colete pentru ca majoritatea cadourilor au fost comandate de pe net (ce sa-i faci ,mobilitate redusa anul asta ... )...Asa ca mai astept...Pup la tot poporul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Stii,Dana,imi si vine sa rad...M-ai trimis iar pe fragrantica ( eram curioasa sa vad cum arata Pure Poison )si tot asa ,din una in alta,m-am trezit ca ,dupa jumatate de ora ,am uitat de unde am plecat si ma intrebam cum de am ajuns acolo....Ma bucur ca ai comandat mostrele;de-abia astept sa ne povestesti cum sunt.Eu cred ca am sa le comand la inceputul anului;sa scap intai de agitatia sarbatorilor...Si asa mi-am stress-at sotul suficient cu drumuri la posta si ridicare de colete pentru ca majoritatea cadourilor au fost comandate de pe net (ce sa-i faci ,mobilitate redusa anul asta ... )...Asa ca mai astept...Pup la tot poporul

ce ai comandat de pe net? da-ne te rog, idei de cadouri

si pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Pai chiar in seara asta am primit coletul de pe esentedelux...Am luat un Hugo Boss-Elements Aqua(pentru sotul meu),care fiind un parfum mai vechiutz,e greu de gasit in magazine,si , din aproape aceleasi considerente,un Escape pt mama.Sincer,la inceput am fost putin suspicioasa in privinta produselor...apoi,dupa o jumatate de ora,mi-am dat seama cu ce am de-a-face...Boss-ul fiind tester (numai asta aveau)m-a dezamagit putin pentru ca nu avea capac,insa mirosul e superpersistent,si parca pe masura ce trecea timpul devenea tot mai intens...Greu l-am dat jos cu apa si sapun,si chiar acum,dupa atatea ore tot se mai simte o aroma discreta...Si Escape-ul e ok,asa cum il stiam...Yupeee!In rest,pt bb am luat un leagan cu vibratii si jucarii de la dr.Fisher,superfain...Apoi,ultima carte a lui Dan Brown de la Diverta pentru tata...Nu stiu ce parere aveti despre Quelle,dar uneori gasesti chestii dragute la ei.Si acum,cu lichidarile de stoc de cand au dat faliment,si avantajoase ca pret(la raportul pret-calitate)..Deci,in esenta ,cosmetice,jucarii,imbracaminte,carti,nimic special;asa ,mai de criza...Acum incerc sa ma duc la culcutz;a adormit si bb in sfarsit,nu stiu pana cand (a facut vaccin azi,mititelul...)...
Pupicei si somn dulce,sau...buna dimineata!

Mergi la inceput