Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

buna dimineata parfumatelor ! incerc sa revin....
pe 28 noiembrie am fost la mall cu fiica -mea cu pungute si lista sa mirosim !
am facut recenzii si ma pregateam sa scriu aici numai ca intre timp am primit vestea unei tragedii care m-a marcat f mult si ....abia acum incerc sa scriu cate "ceva" din toata lista aia
"Beyond Paradise ",
"F by Ferragamo",
"Parfum Subtil- tot ferragamo",
"Classique - jean paul gaultier"-EDP,
"Black XS for Her- EDTpaco rabanne",
"Delicious Night- donna karan"EDP,
"Allure - chanel".
am avut o lista lunga dar din toate m-au cucerit doar cateva:
classique, black XS si delicios night. toate trei mi-au placut f mult atat mie cat si fiica-mi,singura retinere pe care o am la clasique e ca e cam sobru adica mai matur asa (adica pentru mai mature, nu ca eu nu as fi dar ma atrag TARE mult astea mai tineresti !) in timp ce ultimele doua sunt f moderne si tineresti si toate trei merg nemaipomenit de iarna .ultimele doua au si oarecare "similaritati" asa, acum dupa atata timp nu mai stiu sa descriu notele ...o sa ma duc din nou sa le miros dar ...nu prea curand .

sali sa te bucuri de classique,asta merge bine la tribunal in roba sau in sala de sedinte iar tu in capul mesei, normal ca iti trebuia doar nu era sa te dai cu lolita in asemenea situatii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

teo, ne-a fost dor de tine

si sotul meu a primit azi vestea unei tragedii, un fost coleg de liceu si prieten f.bun, profesor in Germania, a murit la 37 de ani.

daca vrei "Black XS for Her- EDT paco rabanne", am eu unul de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana eu vreau dar numai edp - pe mine nu tin edt-urile, pe hartie a tinut f bine ca l-am adulmecat aproape o saptamana dar pe mine nu a tinut nici pana am iesit .

Mergi la inceput

nu este decat edt: www.pacorabanne.com/parfums/#/bxsw" target="_blank">Black XS for her

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Dana,nici eu nu am testat parfumurile arabesti ,dar sunt foarte curioasa,acum cand am descoperit ca pot afla cum miros comandand mostre!Am inteles ca sunt parfumuri f concentrate si am impresia ca unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume este unul arabesc...Am intrat si eu pe site-ul gasit de tine,dar am impresia ca mostrele pe care poti sa le comanzi free sunt alese de ei ( un set de 4 mostre )si nu sunt specificate numele parfumurilor...Poate n-am inteles eu bine...Oricum,e fain site-ul,numai si pentru a te delecta vizual cu design-ul sticlutelor de parfum!Unele parfumuri sunt chiar ieftine ca merita sa le cumperi chiar si pentru continator nu numai pentru continut...Sunt ca niste bijuterii...Intre timp,muncesc la lista pt theperfumedcourtPupicei

Mergi la inceput

asa e carina, dar poti sa specifici in paypal ce vrei, dar nu este sigur ca iti vor trimite ce vrei. Cam riscant, nu?

Mergi la inceput

carina, in final am comandat de aici 6 mostre, le-am scris care as dori sa le primesc, am specificat ce fel de parfumuri imi plac (dulci, in care sa predomine vanilie, caramel, ciocolata, miere si cele citrus gourmand). Acum sa vedem ce primesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Teo imi pare bine ca ai revenit dar imi pare rau sa aud vesti proaste :( .

Iuliya - sa porti cu placere noile arome . cum ai comandat pudra la VS? tot prin Babanu sau tu direct?

Intrasem de fapt sa mai dau inca o bila alba Hypnoticului(edt) - este mai persistent decat m'am asteptat. De cate ori l'am testat pana acum nu prea mi'a lasat impresia asta, dar acum purtandu'l cateva zile sunt surprinsa. De pe la 2 dupa amiaza nu il mai simt pe mine dar cand ma miscam prin birou colegu' imi spune azi ca'i vine sa ma agate in brad asa de bine miros ... desi se vroia un compliment din partea lui, a primit totusi o replica ce nu se poate reproduce fara context .

o seara frumoasa la parfumate!

edit - am o mica dilmea: nu prea stiu ce gen de parfum sa port de Anul Nou. prima jumatate din noapte o sa fim pe strazi (concert/artificii/bataie cu zapada speeeeeeeer) dupa care ne lasam la o vatra, tinuta gen casual-elegant. aveti vreo idee?
(dana )

Mergi la inceput

Clarisss rad de una singura.

Inca nu a sosit elixirul, dar imi aduc aminte cu mult, mult drag de hypnotic, imi dadea asa o stare de bine. Era laudat de cei din jur...

sali, sper ca esti bine

Mergi la inceput

Clarisss, grea problemuta, nu te pot sfatui

dar eu ce sa port? Trebuie sa specific: atat prima cat si a doua jumatate voi fi la...nani daca vine elixirul cu el ma dau

Mergi la inceput