Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
sali, ce te-ai mai delectat...te invidiez, deci te-au cucerit parfumurile de nisa, cred ca rose e incantata
imi pare rau ca nu ai gasit macar o picatura de elixir, deci nu ti-ai facut nici o idee despre el, asa-i?
clarisss, maine precis ca vei lua pachetul, astept cu nerabdare impresii
teo, am si eu o mostra de boudoir, dar nu seamana cu tabacco vanille, of suspin dupa el...clarisss, trimite-l inapoi
teo, ai vazut ca www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_61191Wproducts.html" target="_blank">Magical Moon e EDT? Stiu ca tu ai o problema cu asta, si eu vreau doar edp acolo unde se poate. sa aveti o duminica placuta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali In a doua zi de Craciun am avut privilegiul sa testez in BEAUTIK Haute Parfumerie Nu cred ca v-as putea descrie aceste parfumuri de nisa, va spun doar ca sta in puterea lor sa te faca sa te simti Queen of the world, la o adica ! Deosebite, rare spre rarissime, singurele care pot deveni cu adevarat parfum semnatura! Ce s-o mai lungesc, dupa ce testezi in Beautik Haute Parfumerie te uiti spre Sephora asa cum te uiti spre o autoservire dupa ce tocmai ai mancat in Casa di David. |
![](icon_smile.gif)
Fetele, azi am completat lista parfumurilor (in flacon 30 ori 50 ml, dar si miniaturi) pe care le am acasa. Nu am gasit tot, dar 95% e pe Fragrantica. Aici http://www.fragrantica.com/perfume/Chantal-Thomass/Chantal-Thomass-462.html stiti voi, click pe fluturas si vedeti colectia. Tot ce am avut, au fost flacoane, nu miniaturi.
Fetele, vreti sa divulgati zilnic cu ce va parfumati? Eu azi am ales LeDix http://www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Le-Dix-Perfume-402.html
Inca ceva, mie nu mi se pare potrivit numele subiectului; ce ziceti de un altul, gen Club chic?
![](icon_smile_wink.gif)
editŁ: o virgula aiurea si nu se deschidea linkul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, cum e 21 de la COSTUME NATIONAL? |
dana draga, nu pot sa ti-l descriu.
![](icon_smile_blush.gif)
il am in memorie dar nu pot sa-i pun in cuvinte mirosul, am testat numai pe hartie, ceea ce nu e relevant, am testat f multe, ceea ce este o greseala.
nu mai spun ca din cauza educatiei precare in materie de astfel de parfumuri am fost coplesita iar la un moment dat chiar mi se parea ca multe miros oarecum asemanator , cel putin in nota de varf, mi se pareau opulente, orientale, dar si aldehidice.
adevarul este ca nici nu cred sa fi trecut de aceasta nota de varf, din pacate.
ma gandeam cand testam in BEAUTIK ca ar tr sa le crape obrazul de rusine tuturor floral-fructatelor....
![](icon_smile_big.gif)
imi amintesc mai bine de Laura Tonatto- Plaisir , pt ca mi s-a parut mai condimentat, citric gurmand, cu note la care basic instinct-ul din mine a reactionat si rezonat imediat.
http://www.fragrantica.com/index.php?q=&designer=Laura+Tonatto&osobine=&spol=female&view=Pretraga
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha teo, am si eu o mostra de boudoir, dar nu seamana cu tabacco vanille, of suspin dupa el...clarisss, trimite-l inapoi ![]() ![]() |
nu dana stiu ca nu seamana deloc DAR sunt la fel de puternice amandoua si persistente !
citat din mesajul lui danamiha teo, ai vazut ca www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_61191Wproducts.html" target="_blank">Magical Moon e EDT? Stiu ca tu ai o problema cu asta, si eu vreau doar edp acolo unde se poate. |
da am luat edt ca nu avea edp dar imi doream prea mult sa vad cum miroase si oricum daca imi voi cumpara voi lua doar EDP. parfumurile de la hanae au o persistenta buna . nu stiu de ce dar presimt ca din toata lista ...cred ca imi va placea asta, celelalte deja ma sperie la cat sunt de clasice si mature iar eu o "inocenta" cum zice fiica-mea . abia astept sa le primesc
teo30967 spune:
sali da ia zi tu : din toata gama de parfumuri mirosita te-ar face vreunul sa renunti definitiv la lolita ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 sali da ia zi tu : din toata gama de parfumuri mirosita te-ar face vreunul sa renunti definitiv la lolita ? |
sunt convinsa ca da.
"tragedia" e ca aproape oricare.
"comedia" e ca in ciuda faptului ca aproape oricare ar putea, niciunul nu o va comite.
ori am scris ca mi-a placut Fleur Defendue?
![](icon_smile_big.gif)
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali ori am scris ca mi-a placut Fleur Defendue? ![]() |
nu nu ne-ai scris asta, dar pe mine care il stiu nu ma surprinde pentru ca daca esti fan lolita clasic nu se poate sa nu iubesti si fleur defendue (care e de vara )tu deja poti sa ai propria semnatura de la lolita .
in plus abia astept sa mi vina si mie mostrele comandate (am si de la caron !) sa vad si eu daca ma las cucerita de vreunul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali In a doua zi de Craciun am avut privilegiul sa testez in BEAUTIK Haute Parfumerie (http://www.deluxe-lifestyle.ro/companii.php?IDcomp=99) aceste esente: - CARON- Nuit de Noel ; - IL PROFUMO- Cafe Vert si Chocolat; -LAURA TONATTO- Plaisir, Dama si Magnfico; -COSTUME NATIONAL - 21 ; -MOLINARD - HABANITA. clarisss, asadar gasesti sa testezi Nuit de Noel la tine in Bucuresti. Nu cred ca v-as putea descrie aceste parfumuri de nisa, va spun doar ca sta in puterea lor sa te faca sa te simti Queen of the world, la o adica ! Deosebite, rare spre rarissime, singurele care pot deveni cu adevarat parfum semnatura! Ce s-o mai lungesc, dupa ce testezi in Beautik Haute Parfumerie te uiti spre Sephora asa cum te uiti spre o autoservire dupa ce tocmai ai mancat in Casa di David. Fusesem inainte si in "autoservirea" Sephora unde am scapat de unele obsesii dar numarul acestora a ramas totusi constant, intrucat am capatat altele noi( am disperat-o pe tipa cu care eram, dupa vreo 3 sferturi de ora ma intreba daca vreau comprese reci pe frunte, vazand in ce "febra eram ![]() Am mirosit finally Fleur de Corail de la Lolita si nu mi-a placut( mi s-a parut varianta farmaceutica a lui L de Lolita) .Nu mi-a placut nici Amarena. Iar SI Lolita - dezastruos de-adreptul. In schimb mi-a placut Fleur Defendue, mi s-a parut varianta perfecta pt vara a Lolitei clasice. Am remirosit Cascade de la Chopard care m-a cucerit din nou cu finetea lui, cat nu ma atrag pe mine parfumurile de acest gen. Pe brate, picioare, burta, spate am mai incercat IDYLLE ( Guerlain) , Eau de Merveilles( Hermes), Yvresse ( YSL) , SENSUOUS( Estee Lauder)si or mai fi fost si altele, dar nu mai stiu. Intre timp fi-mea, de plictiseala, se vopsise in culorile razboiului cu un fard sclipicios roz-ciclamen de asa natura incat si-a atras imediat printre localnici numele de LADY GAGA. ![]() Am testat si Cerisier si Cherry Blossom de la L-Occitane, parfumuri dulci, fructate, nu m-au impresionat in mod deosebit! Setata pe nota de cireasa, am testat si la The Body Shop Japanese blossom etc, etc ....flori de cires, ca nu mai stiu cum se numeste. dana, am vrut sa testez in sephoraHypnotic ELIXIR dar ghici ce? Testerele erau goale golutze, in zadar am incercat sa mai storc o picatura, pompita nu mai facea decat valuri de aer! Nici macar in testerele de Hypnotic normal nu mai era nimic! Cam asta a fost tot, in ciuda insistentelor mele, prietena mea nu a dorit sa ne spalam bine pe maini, brate, etc si sa mai intram pt inca un tur ! ![]() ![]() |
Teo, draga mea, maine pleaca Jo Malone spre tine, astept impresii
![](icon_smile.gif)
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha Teo, draga mea, maine pleaca Jo Malone spre tine, astept impresii ![]() |
dana eu deja sunt pe e-bay.uk sa vad preturi si oferta la jo malone !