Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui sali

ori am scris ca mi-a placut Fleur Defendue?

nu nu ne-ai scris asta, dar pe mine care il stiu nu ma surprinde pentru ca daca esti fan lolita clasic nu se poate sa nu iubesti si fleur defendue (care e de vara )tu deja poti sa ai propria semnatura de la lolita .

bineinteles ca stiam ca am scris de Fleur Defendue, am intrebat in gluma, sa arat ca sunt fata zdravana din popor care nu renunta asa usor la miresmele comerciale.

teo, un pic m-am mirat cand am simtit cum miroase, stiam de la tine, cand ai impartit lolitele in 2 linii, ca nu ai inclus Fleur Defendue pe acelasi palier olfactiv cu lolita clasica.
de acee ma asteptam sa fie diferite, astfel ca si mai mult m-a izbit asemanarea.
am dat si un puf de Amarena , spun ca nu mi-a placut, dar poate ca nu i-am dat sansa lui pana la capat, fiind prea imbibata de atatea altele.

blue eyes, maine spun cu ce ma dau, cred ca va fi Classique,mi-am luat ieri un ruj in nuanta de "diva" si ma gandesc ca dintre toate parfumurile pe care le am acesta este mai potrivit la nuanta respectiva de ruj.
asadar, maine machiaj natural, ca destul e turbata nuanta rujului...

si da, din punctul meu de vedere s-ar putea numi Club Chic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Buna dimineata fetelor din Clubul Chic! Azi am folosit Lalique http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html. Se potriveste bluzitei transparente din vascoza (culoare kaki cu roz pal) si pe deasupra un taior roz pal.

Am plecat, o zi parfumata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Buna dimineata fetelor din Clubul Chic! Azi am folosit Lalique

si rima este gata!

am gasit acest site: www.luckyscent.com.

partea de mostre este f bine reprezentata, transportul international ar fi doar 5 $ prin US Post, acum ar tr un mail in care sa intrebam daca livreaza si in Ro, pt ca exista pe site urmatoarea precizare :
Please note: There are specific countries we do not ship to using US Post. We will notify you via email and inform you if there is another shipping alternative such as FedEx.

o mostra ar avea 0.7 ml? ajunge pt 2 pufuri, cat sa ne dumirim daca ne place or not?

edit: am trimis mailul si am intrebat daca livreaza mostre in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

Buna dimineata fetelor din Clubul Chic! Azi am folosit Lalique http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html. Se potriveste bluzitei transparente din vascoza (culoare kaki cu roz pal) si pe deasupra un taior roz pal.

Am plecat, o zi parfumata.

blue e tocmai lalique pe care l am si eu si pe care l-am pus odata la bursa, eu il foloseam vara, stii mie imi plac parfumurile puternice si asta e un "delicat" asa ...ma dau si eu cu el ca mi-ai facut pofta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, le-am scris un e-mail celor de la luckyscent si i-am intrebat de transport.

cand am un raspuns va anunt.

teo, a plecat in aceasta dimineata jo malone spre tine, maine ar trebui sa ajunga.

eu am comandat aici jo malone, inca nu a ajuns.

clarisss, ai ridicat mostrele? Cum e tom ford?

blue eyes, nu merge link-ul dat de tine
imi imaginez ce frumos te-ai imbracat si asortat cu parfumul.
lumea e mai eleganta unde stai acum?

Mergi la inceput

Teo, tocmai de aceea l-am folosit; se potrivea cu bluzita transparenta din vascoza si cu taiorul roz pal. Initial ma uitasem spre Agent Provocateur, dar era prea puternic pentru bluzita fina.

Sali, nu observasem rima.

Mergi la inceput

http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html

Danamiha, scuza-ma, incepusem sa scriu cand tu probabil trimisesi mesajul si nu ti-am raspuns in mesajul anterior.
Da, aici lumea se imbraca mult mai frumos, dar si aici sunt "broaste". Eu infloresc, ma regasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html

Danamiha, scuza-ma, incepusem sa scriu cand tu probabil trimisesi mesajul si nu ti-am raspuns in mesajul anterior.
Da, aici lumea se imbraca mult mai frumos, dar si aici sunt "broaste". Eu infloresc, ma regasesc.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Ma bucur nespus de mult ca ti-ai gasit locul unde poti sa fii tu, eleganta, cocheta, pantofi cu toc, etc (daca imi place cineva cum scrie retin multe din postari, imi amintesc cand ziceai ca ti-ai luat o rochie deosebita, pantofi/sandale cu toc si ai plecat in oras, deja imi imaginam fetele celor din jur, sac, bine le-ai facut )

Mergi la inceput

Danamiha, faptul ca ai retinut unele aspecte scrise de mine acum un an si jumatate, e un compliment pentru mine! Multumesc!
Chiar ieri seara am recitit subiectul Nevroza; da, mi-am adus aminte de ziua cand am iesit cu acea rochita feminina, eram de nerecunoscut.

Mergi la inceput

[b]dana,[/b] cred ca am trimis mail la www.luckyscent.com in acelasi timp.
eu mi-am editat ultimul post cu 10 minute inainte de a scrie si tu acelasi lucru.

ma pregatesc sa ma despart de anumite parfumuri,prin scoatere la bursa, aici, pt ca oricat m-as incapatana, nu am cand sa le folosesc,e pacat de ele.
in ziua de Craciun am dat cadou JLO - LIVE LUXE.

Mergi la inceput