Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
teo30967 spune:
parfumatele gata am comandat si eu mostre ! bineinteles cu coordonarea tehnica a fiica-mi nu si a "esentelor" .ea a vrut doar "o esenta" - de la amouage - reflection women, si asta ca ai facut-o tu dana curioasa cu parfumurile arabesti, cica are si ea putina educatie buna iar eu si pe aia i-o stric,
iar eu mi-am luat ivoire - balmain,
talisman - balenciaga (am vrut rumba dar nu avea !)
fleur de rocaille - caron,
ma griffe - carven,
magical moon - hanae mori, asta pentru ca am suferit ca un ciine dupa hanae mori pe care l-am dat ...
soir de lune - sisley
dana vreau si eu mostra de la jo malone aia cu verbina sa mi spui daca imi mai ai adresa sa ti-o trimit pe pm .
va pupez dulce in zi de craciun !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
teo, nu ai comandat nimic de la Tom Ford?
E absolut minunat Tabacco Vanille!
Poate te intalnesti cu clarisss si il testezi
Uite aici Magical Moon: http://www.fragrancex.com/products/_lid_M-am-pid_61191W-am-cid_perfumeproducts.html
blue eyes spune:
Felicitari pentru alegeri, Teo! In afara de Hanae Mori, le-am avut pe toate. Sunt parfumuri pudrate - in afara de Talisman si Fleur de Rocaille -, dar toate sunt chic, mai "de doamna".
Va recomand inca unul floral: finut, chic si placut patrunzator: LeDix de la Balenciaga.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha teo, nu ai comandat nimic de la Tom Ford? E absolut minunat Tabacco Vanille! Poate te intalnesti cu clarisss si il testezi ![]() Uite aici Magical Moon: http://www.fragrancex.com/products/_lid_M-am-pid_61191W-am-cid_perfumeproducts.html |
dana eu am de la tom ford black orchild si ...momentan imi ajunge tom ford!
data viitoare o sa incerc si tabacco vanille dar tu il stii deja cum e ?
tot puternic si unisex sau e mai feminin de la vanilie ?
teo30967 spune:
citat din mesajul lui blue eyes Felicitari pentru alegeri, Teo! In afara de Hanae Mori, le-am avut pe toate. Sunt parfumuri pudrate - in afara de Talisman si Fleur de Rocaille -, dar toate sunt chic, mai "de doamna". Va recomand inca unul floral: finut, chic si placut patrunzator: LeDix de la Balenciaga. |
multumesc blue, abia astept sa le incerc, am banuit ca sunt mai de doamna dar ...eu sunt un paradox: desi am varsta si ar trebui sa port parfumuri mai "de doamna" ma topesc dupa cele tineresti si moderne !
nu stiu care ar fi explicatia dar ...ma simt atat de tanaraaaaaaaaaaa! ma tradeaza buletinul ! dana facuse ea o statistica a noastra privind varsta si am constatat ca as fi cea mai "coapta" de pe aici doar eu am 42 de ani, biata geniest cum s-o fi simtit incadrata la categoria de varsta peste 40 de ani ...
despre le dix am citit ca ar fi oarecum similar sau din aceeasi categorie cu chanel nr. 5, nu mai stiu care si cum l-a inspirat pe celalalt si da e un clasic floral aldehidat .
sa vad ce primesc si ...cand mi-e pofta mai comand si altele
despre magical moon stiu ca e modern puternic si dulce si ma astept sa mi placa la fel de mult ca si hanae fluturele ...am momente cand mi-e dor de el ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana eu am de la tom ford black orchild si ...momentan imi ajunge tom ford! data viitoare o sa incerc si tabacco vanille dar tu il stii deja cum e ? tot puternic si unisex sau e mai feminin de la vanilie ? |
da, am avut mostra si am trimis-o lui clarisss alturi de Caron-Montaigne, Annick Goutal Vanille Exquise, Creed Sublime Vanille.
teo, chiar m-am gandit la tine, stiu ca nu accepti/plac parfumurile unisex. Mi s-a parut feminin, chiar intreba rose daca e in genul lui Fumerie Turque de la Serge Lutens, am citit pe http://www.makeupalley.com/ ca seamana.
Daca as putea sa am doar un singur parfum acela ar fi tabacco vanille, e perfect, nu mi-am imaginat ce minunata e combinatia.
L-am cautat pe net si l-am gasit in SUA, doar in anumite magazine si care bineinteles nu expediaza in Ro.
Pe e-bay am gasit o singura "sticluta" la 250 ml cu 450 dolari
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
teo30967 spune:
dana mi-ai facut pofta de tom ford si in seara asta m-am dat cu el inainte de a iesi in oras . miroase adevarat, desi unisex merge de minune acum pe frigul asta,poate fiind unisex este f echilibrat, nu lesina de dulce, e cremos si cald atat cat trebuie iar de persistenta ...cred ca e frate cu boudoir-ul! oricum dintre cele doua acum tom ford a ajuns pe locul intai . ciudat nu ?
cred ca si acel tobaco vanilia de care mi vorbesti tu e la fel de bine echilibrat, tocmai de asta iti place tie atat .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
In a doua zi de Craciun am avut privilegiul sa testez in BEAUTIK Haute Parfumerie (http://www.deluxe-lifestyle.ro/companii.php?IDcomp=99) aceste esente:
- CARON- Nuit de Noel ;
- IL PROFUMO- Cafe Vert si Chocolat;
-LAURA TONATTO- Plaisir, Dama si Magnfico;
-COSTUME NATIONAL - 21 ;
-MOLINARD - HABANITA.
clarisss, asadar gasesti sa testezi Nuit de Noel la tine in Bucuresti.
Nu cred ca v-as putea descrie aceste parfumuri de nisa, va spun doar ca sta in puterea lor sa te faca sa te simti Queen of the world, la o adica !
Deosebite, rare spre rarissime, singurele care pot deveni cu adevarat parfum semnatura!
Ce s-o mai lungesc, dupa ce testezi in Beautik Haute Parfumerie te uiti spre Sephora asa cum te uiti spre o autoservire dupa ce tocmai ai mancat in Casa di David.
Fusesem inainte si in "autoservirea" Sephora unde am scapat de unele obsesii dar numarul acestora a ramas totusi constant, intrucat am capatat altele noi( am disperat-o pe tipa cu care eram, dupa vreo 3 sferturi de ora ma intreba daca vreau comprese reci pe frunte, vazand in ce "febra eram ).
Am mirosit finally Fleur de Corail de la Lolita si nu mi-a placut( mi s-a parut varianta farmaceutica a lui L de Lolita) .Nu mi-a placut nici Amarena. Iar SI Lolita - dezastruos de-adreptul.
In schimb mi-a placut Fleur Defendue, mi s-a parut varianta perfecta pt vara a Lolitei clasice.
Am remirosit Cascade de la Chopard care m-a cucerit din nou cu finetea lui, cat nu ma atrag pe mine parfumurile de acest gen.
Pe brate, picioare, burta, spate am mai incercat IDYLLE ( Guerlain) , Eau de Merveilles( Hermes), Yvresse ( YSL) , SENSUOUS( Estee Lauder)si or mai fi fost si altele, dar nu mai stiu.
Intre timp fi-mea, de plictiseala, se vopsise in culorile razboiului cu un fard sclipicios roz-ciclamen de asa natura incat si-a atras imediat printre localnici numele de LADY GAGA.
Am testat si Cerisier si Cherry Blossom de la L-Occitane, parfumuri dulci, fructate, nu m-au impresionat in mod deosebit! Setata pe nota de cireasa, am testat si la The Body Shop Japanese blossom etc, etc ....flori de cires, ca nu mai stiu cum se numeste.
dana, am vrut sa testez in sephoraHypnotic ELIXIR dar ghici ce? Testerele erau goale golutze, in zadar am incercat sa mai storc o picatura, pompita nu mai facea decat valuri de aer! Nici macar in testerele de Hypnotic normal nu mai era nimic!
Cam asta a fost tot, in ciuda insistentelor mele, prietena mea nu a dorit sa ne spalam bine pe maini, brate, etc si sa mai intram pt inca un tur !
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali Cam asta a fost tot, in ciuda insistentelor mele, prietena mea nu a dorit sa ne spalam bine pe maini, brate, etc si sa mai intram pt inca un tur ! ![]() ![]() |
hhahahha parca te si vad cu ochii plini de speranta rugand'o pe prietena ta cele de mai sus
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
dana mostrele au ajuns in 23. seara nu am mai trecut pe acasa sa vad daca am aviz la cutie, zic nu mai pierd timp, ma duc direct la posta, unde... era revolutie neicusorule. tanti de dupa tejjjjghea, cu parul maciuca si ochii pierduti mi'a dat de inteles ca fara aviz ea nu se ridica de pe scaun si nu'mi cauta niciun colet, ciudat dar am inteles'o. in ajun mi'a fost imposibil sa ajung iar asa ca maine sigur sigur le ridic
![](pupic.gif)
edit - dana, ma bucur mult ca ti'a sosit Elixirul inainte de Craciun
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
hhahahha parca te si vad cu ochii plini de speranta rugand'o pe prietena ta cele de mai sus ![]() ![]() ![]() |
clarisss, chiar asa s-a petrecut!
![](icon_smile_blush.gif)
pupam si noi, cu riscul sa te sclipicesti nitzel de la leidi gaga prin pupic, am incercat s-o demachiez( don't call protectia copilului) dar tot ii mai sclipeste fatza pe ici pe colo!
saracutza era franta( asa se face antrenamentul pt shopping, cu sacrificii) si la un moment dat se odihnea asezata in fund pe standul Chanel, zic taci ca e bine, are orientare de mica!
clarisss, mergi in Beautik, CARON este f bine reprezentat, am vazut si Lady Caron, Nocturnes, Bellodgia, Aimez-moi( l-am testat pe hartie) , French Cancan, am mirosit si Narcisse Noir( mi s-a parut imbatator) si am mirosit si Tubereuse.
Mi-a placut si m-a intrigat ( dar nu am mirosit) denumirea EN AVION( alt parfum de la Caron, de care nici nu auzisem macar).
Tipa de acolo mi-a spus ca vand CARON ( vreo
3 esente )in sticlute originale tot Caron , in care toarna 20 ml din recipiente de acest gen( http://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Farnesiana-7425.html), ajungand sa coste vreo 400 ron ( sticluta este 100 si ceva ron).
acesta este site-ul, l-am mai dat eu aici acum ceva vreme, dar acum ma bucur ca am ajuns sa vizitez si altfel decat virtual.
http://www.beautik.ro/
am uitat sa spun aseara ca am testat si Chanel CRISTALLE , care mi s-a parut usor dusty si innecacios, dar in sensul bun!
prietena mea cauta parfum cu nota de lapte ( nebuna si asta, na, daca e prietena cu mine) si a gasit pe langa arhicunoscutul Noa ( cacharel) exclusivistul 21 de la CoSTUME NATIONAL.
A sfarsit insa topita dupa un parfum care mirosea perfect a tei.