Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 17
danyelana spune:
Fetelor va zic si eu noapte buna si ne citim maine. Sa aveti o noapte linistita si sa dormiti bine. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Lilika, dictator sotul nu gluma.Cred ca e tare haios.Cam asa e si al meu si eu tot rad de el, mai pe infundate, mai in fata.Sunt asa nostimi cand se agita ei si-si fac griji ![]()
Adina, am intrebat-o pe sora mea...mi-a zis ca o sa-mi trimita un mail cu mai multe detalii.Cica nu a facut nimic special pt a primi finantarea, doar ca a vorbit la institutul de care ti-am spus cu secretara sefa parca...si i-a spus ca nu area atatia bani pt interventie iar aia a spus ca poate rezolvam cu fundatia umanitara.Si atat.In continuare s-a ocupat tipa secretara.A durat un an pana s-a rezolvat.
Poate la tine s-ar rezolva mai repede daca e si situatia de asa natura!
Spor la strans bani!
28+ ....9 kile

AMR....18 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
Andre_lina spune:
Buna seara gravidute!
Am pus poze noi cu bebelul patriot, sa va mai indulcesc zilele si subiectul apasator
.
Va pup cu drag si sunt alaturi de voi!
Hai Lilika, hai Simonette, care ne aduce urmatorul pufulet??
Andrelina, MAMI DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
alexutzzza spune:
si eu
si ma retrag cu cititu ca 

nu stu dak ma bag chiar la nani, poate film ceva da mie somnic si lene...
33+
Yannis
carmita_baby spune:
Adina eu sincer abia acum am citit despre durerea ta si am ramas socata sa aflu despre Daliuta ta
Doamne ce durere mare! Sa va dea Dumnezeu toata puterea necesara pentru a infrunta asa ceva!!! Subscriu la ceea ce ti-au zis fetele, aplica pentru formularul acela si in acelasi timp deschide si un cont unde sa poata face viramente persoanele care isi doresc sa te ajute si care o pot face desigur. Te intreb eu acum, cum de naiba nu s-a vazut la morfo de trimestrul 2 problema ei? 

Te pup mult, mult si te imbratisez strans
Fiti tari!
Larisel felicitari pentru bebeline si pentru faptul ca le-ai alaptat! Cred ca nu este usor, dar si satisfactia este dubla! Abia astept sa vad pozice 
Andre_lina felicitari pentru micul patriot dar la 35s5z a fost chiar mare si mai ales lungut, daca mai statea in burtica un pic ajungea la 60 cm. Foarte frumoase pozicile 
Simonette Nicholas bate la usa, insa nu s-a decis inca sa iasa, ii e prea bine a caldurica, la mamica lui acolo in burtica si nu se indura.. Asta e acum, ai baiat cu personalitate
eu imi las agitatele in dulap deocamdata.
Maria11maria eu nu sunt prea activa pe forum, insa iti urez bun venit printre mamicutele de pufuleti.
Cat despre mine, ultima oara cand am mai scris pe forum eram f. suparata din cauza numelui. 2 zile s-a gandit taticul Lorenei la viitorul nume si pana la urma mi-a spus ca vom alege numele meu, ceea ce m-a facut foarte fericita desigur. Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata de atunci ![]()
Am facut si noi eco 3 si 4D la 27s4z si avem pozici aici la un moment dat in timpul ecografiei Lorena manca cordonul ombilical, m-am amuzat teribil pe tema asta.
29+
Lorena
Mello motanelul iubit
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka aaa nu mi-a casunat pe el...ca m-am obisnuit si nu il bag in seama el zice, eu fac...mai greu cu sexul ca la noi in romania nu vine postasul la usa...si daca ar veni beac..mai bine lasa doar ca incercam sa te fac sa nu te mai plangi ca stai la pat, spunand ce poama am eu...dar se pare ca n-am nimerit-o ca nu e departe de al tau si imi fac eu de cap cat e la tine ...deci chiar te rog sa te ridici sa calci niste boxeri ca ii zic direct unde sa vina ![]() 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |

33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
miremia spune:
Andre_lina sunteti atat de frumosi amandoi 

Vazut bebe scump + mamica fericita si mi-ati facut pofta. ![]()

pt toate burticutele
Mirela
32+ 
maria11maria spune:
ma bucur de primire! 
datele ar fi astea: DPN 23 ianuarie 2010, ultima menstruatie 18 aprilie 2009, nasc la maternitatea CF2 Bucuresti. data mea de nastere 11 martie 1976.
ultima eco facuta azi spune ca maria (cel de-al doliea nume nu l-am gasit inca... poate ma ajutati si voi cu idei:) ar avea intre 2.100 si 2.400 acum la 34 de saptamani. e zburdalnica rau dar o lasa pe mami sa se plimbe destul de mult inca, n-a avut pofte si nici cu greturi nu ne-am chinuit.
acum ne mai potolim cu plimbarile si efortul ca sa facem sarbatorile 2in 1 :)
asa ca o sa avem o gramaaada de timp sa ne forumim :) a dat el forumul dependenta doar din citit, daramite acum ca suntem si membre!
34+ cu maria
alicredo spune:
adina de capitolul trecut ma gandesc ce sa iti scriu...si inca nu stiu cum asi putea sa te incurajez.ma rog insa ptr voi sa aveti puterea sa luptati ! sanatate multa sa aveti si eu una sper intr-o minune! Doamne ajuta!
andre_lina ti-am vazut si pozele pe mess...ma tot minunez de el.ptiu sa nu ti-l deochi mama! ai o frumusete de baiat!
carmita_baby bine ai revenit printre noi! e un nume frumos Lorena! sa il stapaneasca sanatoasa!
si tu la fel!
de larisel mai stiti ceva?
32+ 
lorex spune:
Adina, ai PM
Andre-lina, a mai crescut patriotul nostru.Esti o mamica tare scumpa! ce dulce e cum suge el la "biberonul" lui mami ![]()
Carmita, ce de poze ti-a dat la eco.Mie mi-a dat numai 6.. ![]()
28+ ....9 kile

AMR....18 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album