Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

buna seara, fetelor!
ma mai primiti si pe mine in grupul vostru? e cam tarziu, stiu, dar de citit va citesc de multa vreme, abia azi mi-am facut insa user... acum trebuie sa ma dumiresc ce si cum sa fac cand scriu. si cum sa fac sa ma adaug si eu in listuta aceea de inceput, cu nume, dpn etc.
sa cresc si eu listuta de fetite, caci in cazul meu caruciorul e roz. si are 34 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

simonette, e incapatanat tare Nicholas al tau! curaj, mai ai atat de putin... poate pana la ziua ne aduci vesti dintre cele mai bune!

mami de Marcu (04.02.2006) si 33+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

arwen92 - prescrisa adica "expirata", nu mai esti obligat sa o platesti, "stearsa".

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

Nu stiu daca nu cumva in cazul acestor amenzi prescriptia e de cativa ani (parca 3 sau 5 ani)si atunci cred ca e inca valabila.
Ar trebui intrebat un avocat sau un judecator, procuror, etc.

33+ (Amaris-Stefania)

poze

pai trei ani e prescriptia, dar avand in vedere ca a fost emisa in martie 2006 + 3 ani= martie 2009, deci prescrisa. Da trebuie sa vad hartia inainte sa ma pronunt....

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria11maria

buna seara, fetelor!
ma mai primiti si pe mine in grupul vostru? e cam tarziu, stiu, dar de citit va citesc de multa vreme, abia azi mi-am facut insa user... acum trebuie sa ma dumiresc ce si cum sa fac cand scriu. si cum sa fac sa ma adaug si eu in listuta aceea de inceput, cu nume, dpn etc.
sa cresc si eu listuta de fetite, caci in cazul meu caruciorul e roz. si are 34 de saptamani

bun venit, maria11maria!!! in listuta de la inceput te vor trece fetele pricepute la tehnica; trebuie doar sa dai aici data nasterii, ultima menstruatie, DPN-ul, spital si dr.; si sa scrii 10 mesaje cat mai repede ca sa nu mai fie moderate si sa poata aparea la timp
cum e bebe? e bine si tu la fel? sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si papacios iti doresc!

mami de Marcu (04.02.2006) si 33+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna seara fetelor!
Nu am intrat pe Dc de asera...am citit povestea Adinei si nu am fost in stare sa mai scriu ceva!Cel mai mare cosmar al unei mame, fara cuvinte, nu se poate exprima....pot sa-i spun Adinei daca are drum prin Bucuresti sa treaca pe la Manastirea Radu Voda sa se roage la Moastele Preasfantul Nectarie vindecatorul multor boli.Stiu multe cazuri ale unor femei insarcinate ai caror bebelusi s-au vindecat...

In rest eu azi am fost libera si am fost prin Dragonul Rosu cu sotul si soacra sa cumparam si noi pentru inceput hainute pt bebe ca nu luasem absolut nimic.Nu am luat foarte multe...dar strictul necesar pt inceput. Preturi acceptabile...de data asta a platit soacra si mai mult ea a ales lucrusoarele....!Ma tot minunez de marimi...cred ca le-am luat cam mari...e foarte aiurea sa faci cumparaturi fara sa stii cat si cum e bebe.Soacra tot zicea ca mai bine mai mari decat sa nu-i vina.Am gasit si lenjerie pt patut cu 95 lei( pilota, cersaf saltea, pernuta si margini...cred ca sunt exact a ale lui Larisel...dar la noi e pe bleo)...maine o sa fac ei eu poze la tot si le postez.
Ma bag la citit din urma ca am ramas la capitolul trecut...va pup si revin.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:

buna seara, fetelor!

Bine ai venit!!!

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Catalutza81 in primul rand, vreau sa iti multumesc pentru toate sfaturile date.

In al doilea rand, tocmai am scris pe site-ul organizatiei EMMA, sper sa nu fie probleme la moderare si sa se posteze si sa primim si un raspuns de la Bianca.

Luni ma duc sa rezolv si cardul european de asigurari, maine la banca pentru contul de paypal, activitate, nu gluma.

Va pup pe toate. Noapte buna!!!

32+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, felicitari pt bebelina grasunica

Simonette, daca nici dupa atata efort nu ai contractii si Nicholas nu zice nimic inseamna ca are personalitate nu gluma. In caz ca se declanseaza in noaptea asta da un semn.

Arwen, merci ca ne descretesti fruntile cu bancurile tale. Sper ca si tu te-ai mai linistit putin.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetite.

Eu am intrat doar sa va zic noapte buna, s-o felicit pe Cris.dogarel (care impreuna cu Lillyka sunt pe prima pagina la programari) si sa-i urez bafta Adinei maine la treburi.

Catalutza, esti o comoara la casa omului.

Maria11maria, scrie repede 10 mesaje sa te citim in timp real si da-ne datele sa apari pe prima pagina.

Am vazut c-ati vorbit de soti. Si eu am un exemplar ultra-protector... cu vinul ma rog de el de nu stiu cand... ca sa nu mai zic ca s-a lasat si el de fumat ca sa ma las eu... Of...

S-aveti o noapte buna si spor fetele de la schimbul trei!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

buna seara, fetelor!

Maria, bine ai venit printre noi. Ca sa apari pe listuta de pe prima pagina trebuie sa dai datele tale aici si fetele te vor pune. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa apara in timp real.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput