Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 18
alicredo spune:
dam si noi de beut ca am intrat in 32 

arwen multumim de bancuri! ne-am amuzat copios
te-ai mai linistit? ai vb cu tati?
simonette si lillyka tinem pumnii sa treceti weekendul fara probleme!

ale1212xa 

sa fii iubita si fericita! pe unde umbli de nu ne-ai mai scris?
32+ 
alicredo spune:
intrebare: la cat timp dupa nastere facem prima baita? si de ce atunci?
andre_lina am citit ca i-ai facut-o dupa o saptamana. in ce a constat baita? nu se face mai devreme din cauza buricului? tocmai am avut niste discutii cu cineva...ca baie ii faci in fiecare zi.pe bune????
32+ 
nicolcris22 spune:
Referitor la baita, la cursul de puericultura ne-a zis asa: sa le facem baie la 2-3 zile ca altfel le distrugem nu stiu ce la piele...se poate face baie si pana ii cade buricul dar sa avem grija sa nu udam excesiv ca o sa cada mai greu.
am o prietena mamica careia i s-a recomandat sa-i faca baie zilnic....din prima zi...cu tot cu buric si i-a cazut tot dupa 7 zile...deci nu au fost au probleme.

33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
foarte tare. si cum e anal pentru o ne-gravida?? ![]() ![]() ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
HAI MAAAA....nu rade de mine....a fost o prescurtare.... f f potrivita si intgerpretabila....dar se postase deja

34+
LUCA
decenuela spune:
se pare ca sunt numai eu in schimbul 3....de, daca am adormit de la 9.....m-am trezit la 1...si...ce sa fac...acu sper ca voi readormi...
34+
LUCA
sagetutza spune:
si eu sunt pe aici ![]()
Abia am ajuns la zi...
34+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela se pare ca sunt numai eu in schimbul 3....de, daca am adormit de la 9.....m-am trezit la 1...si...ce sa fac...acu sper ca voi readormi... 34+ LUCA |
salut, nu esti singurica, si eu am patit la fel, am cazut franta de la 9, si de pe la 12

ma chinui sa adorm, mi-am pus ceasul sa ma trezeasca la 7 dimineata, dar uite ca nici acum nu dorm
33+
sagetutza spune:
in ordinea intamplarilor sau a ce-mi mai aduc aminte..
Larisel felicitari pentru bbline, sa creasca sanatoase si nrocoase...
34+
sagetutza spune:
adina asa cum s-a mai spus cuvintele sunt de prisos. Imi pari o fata tare si zici ca si sotul tau e ca tine...
Va urez tot binele din lume si multe 

pentru bblina ta.
35+
sagetutza spune:
de azi am facut si noi 35 sapta,mani. Marti am fost la gine la control, nu am facut eco. Motivele au fost intr-o ordine aleatoare: lipsa de bani, dorinta de a face o eco la un ecografist, docamdata nu am gasit, din frica de a afla ceva nasol...
Am stabilit urmatoarea intalnire pe 5 ian. Sa speram ca mai sta Teo pana atunci la cald.
Am vb si despre nastre, si vad ca deja sub natural vs cezariana s-a discutat, noi deocamdata ne-am inscris la cezariana si cu recomandaera lui nea gine caci ne-a iesit herpesul pozitiv la inceputul sarcinii. Initial zisese ca reluam analizele in sapt 37,si apoi decidem ce si cum, dar cum nici eu nu prea eram convinsa de naturala... nu am nnegociat nimic... Om trai si om vedea...
35+

Ana(2003)