Idei de cadouri de Craciun

Idei de cadouri de Craciun | Autor: mami_vreau

Link direct la acest mesaj

Se apropie Craciunul cu pasi repezi... si eu sunt iar in pana de idei...
Din cate am observat, nu sunt singura cu aceasta problema...
Asa ca va invit sa discutam despre ce idei de cadouri aveti (pentru sot, copii, parinti, nasi, etc)... si, de ce nu, despre ce ne-ar placea sa primim de Craciun!


Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Eu sunt la momentul in care ma gandesc ce cadou sa le mai fac nashilor! Nu imi place sa ma "repet" dar nici nu shtiu cu ce mai pot fi originala! m-am gandit la bilete la teatru sau la un concert! ce credeti?

Cat despre mine... mhmmmm... mie imi place foarte mult sa primesc articole de imbracamite... dar sa vedem ce mi-o aduce mosul!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cadou pt sot

Cativa ani ne-am pus banutii impreuna si am luat cadouri pentru copilasii de la oncologie, anul acesta fiind punga stransa rau m-am gandit ce sa facem ca sa fie ceva special si mi-a venit ideea asta:
Incepem o noua traditie,eu ii scriu o scrisoare sotului si el imi scrie una mie. Fiecare trebuie sa scrie ce a simtit, cum priveste anul ce a trecut si ce-si doreste de la relatie pentru anul ce vine. Plus fiecare ne dedicam pe cate un cd o melodie care descrie cel mai bine sentimentele pe care le avem fata de partener in prezent. Vreau sa strangem toate aceste cadouri si peste ani cand o sa avem parul alb si multe riduri sa le citim impreuna si sa ascultam melodiile care descriu relatia noastra de-a lungul vremii.

Pentru baietel este simplu, ne-a spus de zeci de ori ca el de la Mos vrea arme fiindca el cand o sa fie mare o sa fie expert in arme si pirotehnist (boala de familie, amandoi suntem pirotehnisti).

Pentru restul familiei cadouri simbolice: carti, esarfe,bilete la teatru.


daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Deus ideea cu scrisorile mi se pare nemaipomenita! E un lucru care se va pastra in timp!!! super!


Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus , super ideea cu scrisorile!

Eu am fost ieri la cumparaturi , am luat pt. mama-mea , prietenul meu , bunici si mama prietenului.
Lui am vrut sa-i cumpar un Casio Edifice sublim pe care l-am vazut la cineva si m-am indragostit pe loc , dar era de pe ebay si nu cred ca era original asa ca ... l-am lasat pt. Iepuras




***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Pentru copii a fost simplu, ca stiu ei ce vor: papusa de 1 m Alba ca Zapada pt fiica-mea si masina Cars cu telecomanda pentru fiu-miu.
Pentru sot inca nu stiu. De ziua aniversarii noastre ne-am scris unul altuia cate o poezie, acum, sa vedem, mi-a placut si ideea cu scrisorile.
Pentru bunici insa facem cate un calendar de perete cu 12 pagini cu pozele copiilor si doua cani la fel cu pozele lor. Cred ca nu se asteapta la asta si mai ales soacra mea va fi incantata pentru ca acum e bolnava si de cativa ani si singura si mereu spune ca ii e dor de copii.


Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dat fiind faptul ca sunt in fara plata si bugetul s-a subtiat rau,anul asta cadourile vor fi mai mult simbolice!Cate o sticla de vin la domni si cate o cutie de bomboane la doamne!Atat!Exceptie fac finutele mele care vor primi multe carti de povesti,puzzle si dulciuri evident!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Si la noi anul asta mai subtirel..ca avem un ap de platit si se cam subtiaza bugetul. Asa ca am decis cu sotul ca mergem impreuna si ne luam ceva ce ne place..simbolic.El poate un parfum..si eu ceva haine sport de mers la sala.


Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Alexa vrea papusa cu fairy desi are 12 ani si MP3 si va primi bicicleta de la mine si Mousi,accesorii pentru bicicleta (casca,aparatori,pompa,sticluta etc ) de la bunici ,un Nintendo DS,o lenjerie de pat cu roz si bleu(culorile camerei sale) ,o pijama de la sora lui Mousi,viitoarea mea cumnata si pentru ca o cheama si Stefania,desi nu se asteapta sa primeasca nimic pentru ca aici nu se serbeaza onomasticele ,va primi o trusa de pictura (adora sa picteze si sa deseneze ) si un MP3 si nu stie nimic de nici una !
Mousi va primi de la mine un parfum Jaguar,de la parintii lui un suport de biciclete pentru masina ,nu stiu ce de la sora lui .
Mie deja mi-a luat un inel cu 2 topaze si-un ametist si nu stie ca stiu de el,hihihi!De la parintii lui voi primi un epilator si-un electric twizer ca urasc sa-mi pensez sprancenele .
Avem o prietena cu bb de 9 luni si i-am luat cadou de mos o masinuta colorata si un set de carticele cu multe personaje din desenele pentru bbei .La prieteni le-am luat cate un ornament frumos pentru Craciun iar propietarilor casei un set ceramic pentru bucatarie,un cd pentru el si o masinuta de ww nu mai stiu cum pentru baietel .
In rest multa dragoste si voie buna!Si am impartit felicitari tuturor cunoscutilor .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eldeea77 spune:

Eu sunt in pana de idei, poate ma ajutati cu cateva pentru finutul meu de 3 ani si o nepotica tot de 3 ani. Ce-ar putea sa le placa, mai ales ca nu duc lipsa de nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui eldeea77

Eu sunt in pana de idei, poate ma ajutati cu cateva pentru finutul meu de 3 ani si o nepotica tot de 3 ani. Ce-ar putea sa le placa, mai ales ca nu duc lipsa de nimic?

Eldeea,nepotica mea e innebunita dupa Sportacus asa ca i-am cumparat un costum complet ! Stiu ca fetite de varsta asta sunt dupa Hanna Montana,personaje din desene!

La baietei merge intotdeauna o masina,un joc sa-i capteze.

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput