Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

HALLO!

Am citit pe sarite.. ati scris mult!

philip of saracutul, sper din tot sufletul ca e mai bine! Multa, multa sanatate!

Anda multa sanatate va dorim! felicitari pentru al saselea dintisor! la noi nimic!

Dani3lla esti fata faina, pe bune! nu ca mi-as fi pus eu vreun semn de intrebare!

Citat:
citat din mesajul lui gabi78
sunt constienta ca mamelor care sunt la primul copil le este greu sa fie asa, dar pe cat este posibil incercati sa va relaxati si sa faceti cum credeti ca e bine pentru voi si pentru copilul vostru.

gabi mie nu mai imi greu deloc. o pentru sfat!

nemora felicitari pentru mersul de-a busilea!

ely sa treaca gripa!!! Noruta mea cum se simte? ce mai face nou?

andata exact intrebarea asta o am si eu in legatura cu gustul...

cosminica insanatosire grabnica!

andata Darian inca nu a facut vaccinul de 6 luni si pe 22 face 8 luni...

Picky voi ce mai faceti?

oanaiacovita cu e? mai ai putin! asteptam vesti!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

dupa indelungi framantari, ne-a iesit si noua primul dintisor, se zareste si al doilea dar cred ca mai dureaza ceva. continuam cu aerosolii, sotul s-a descurcat bine azi-noapte numai ca eu n-am prea dormit, cred ca am sinuzita (ceva remedii?) si azi asteptam musafirii, diseara il duc pe N la dr sa vedem ce spune.
Carla
eu la amandoi copiii am facut ca la carte, numai ca nu stiu unde am gresit, de la 2 ani P nu mai mananca decat anumite chestii, mereu aceleasi si nu papa fructe si legume , parca v-am mai zis ca mi-a spus ca a mancat suficiente cand era bebe.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

FELICITARI!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

bonsoir!

Lavinia..mi-ai dat mie batai de cap cu pozele...pai amandoua sunt faine...na, am sa-l pun pe sot sa-si ea cu parerea

Andata, multumesc pentru initiativa! esti o draguta!

Carla, nu-mi place ce aud!

Gabi, sa dea Dumnezeu sa-ti implinesti visul!...

Cosminica, sanatate!

Nicuratze...coji de paine? eu n-am curaj sa-i dau nimic sa roada singura, desi dinti are

Dani, te citez "La fel si despre morcov despre care citisem ca se da in combinatie cu piureul de fructe.Dupa ce mi-ai spus tu de ce,cum si in ce fel i-am zis "frana" si acestei combinatii."
despre ce e vorba? cred ca n-am fost pe faza atunci...

Cris, daca tot ati introdus supa de rosii, baga si reteta, te rog! si zi-ne daca a fost ceva la bucile teroristei , desi ma indoiesc...

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
am fost in parc cu fetele, Larisa a dormit continuu de la 13:30 si inca doarme, Sabinei i-a placut mult de tot, imi tot culegea zapada de pe frunze si incerca sa ajunga cu ea intreaga la mine, a fost o dulce, avea nasucul rosu si eu am cam inghetat.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla, ce fain ..abia astept sa ies si eu cu Naty...na, ca am botezat-o pana la urma....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

Fetelor sper ca se vede ca nu am facut nimic treaba astazi, am stat numai pe net cat mi-a dormit copilul in loc sa fac treaba. Si maine mai dam si petrecere, trebuie sa dam un berbecut pt Amir ca asa-i traditzia aici si intre timp au fost si zilele noastre asa ca trebuie sa prestam. Nu va ganditi ca o sa gatesc, nu ma lasa feciorul, ma protejeaza, am comandat totul dar ne-a cocosat de bani, ca sunt mai bine de 20 de persoane, asa ca in loc sa fac treaba stau si o bananai pe forum. Eu m-as apuca de treaba, dar stiu ca daca o fac se scoala baiatul si nu ma lasa asa ca mai bine trag chiulul

Stefan Amir(16.06.09)
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Ganesha, spor la treaba!
mi-ai atras atentia ca esti din maroc, eu sunt innebunita cu traditiile astea, m-am uitat de 3 ori la clona
ia spune...ati dat atatea grame de aur cat cantarea parul lui la nastere? ca eu la clona asa am vazut

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

magda felicitari pt cei 6 dintisori!! WoW WoW WoW!!!

dani3lla nici noi nu avem nici macar o urma de vreun dintisor

e sotu taaaaare nervos pe mine ...eu iarna imi place sa aprind cite o luminare prin casa...acu 10 min am pus o luminare pe masa de sticla si tembela de mine am uitat sa pun ceva dedesupt asa ca toata ceara mi sa imprastiat fain frumos pe masa...buuun..desteapta de mine inloc sa astepte sa se intareasca si sa o iau fain frumos jos..m-am apucat cu un servetel sa intind tooaaaata ceara pe masa...asa ca am luat un cutit sa o raschetez jos..--> acu am niste zgirieturi de toata frumusetea pe masa de sticla!! parca am dat in mintea copiilor si numai gindesc clar

Helauuu!

Abia acum am rezolvizat cu pc-ul, am intrat sa salut stupul si pe asta mi-au picat ochii
Auzi...da' de ce te-ai mai chinuit? Nu stii vorba aia:
"Nu forta!Ia un ciocan mai mare!"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

alic...hai ca esti tare, din" pacate" sotul meu e roman, spun din pacate ca om ma faceam daca imi dadea pt fiusu 3640 de grame de aur
Cat priveste Clona, e o poveste parca facuta in alta epoca, sunt mult mai emancipati marocanii si nu mai exista povesti de genul 2 sotii si altele de felul ala.Ce-mi place aici este ca fiecare se poarta cum vrea,daca vrei sa porti voal f bine dar si daca te imbraci intr-opereche de blugi mulati sau o fusta normala( nu scurta ca exageram cu gluma)si o bluza mai stramta e iarasi ok , nu spune nimeni nimic.Deci clona e poveste, dar tara e frumoasa si e ok pt cei care iubesc chestiile din lume musulmana, aici includ si frumusetea arhitecturala si a artizanatului dar si mizeria locului si a oamenilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Alic ...acum am vazut ca era doar greutatea parului, eu am crezut ca a copilului, mare afacere nu faceam ca fiu'miu a fost cam chelios la nastere

Mergi la inceput