Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

alic...hai ca esti tare, din" pacate" sotul meu e roman, spun din pacate ca om ma faceam daca imi dadea pt fiusu 3640 de grame de aur

Stefan Amir(16.06.09)
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

he-he...ai fi vrut tu
nici marocanii adevarati nu sunt asa generosi, am spus grame de par la nastere...
oricum, frumoasa tara, esti norocoasa ca ai vazut-o

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

fetelor am si eu o intrebare, mai ales pt mamicile cu al doilea bebe, ca ma gandesc ca au mai multa experienta, cum dezvat eu copilul de leganatul pe picioare si cum i-l invat sa adoarma singur?
E din ce in ce mai rau cu leganatul, mai nou seara cand i-l pun in pat de pe picioare se trezeste si nu adoarme decat daca stau langa el si-i dau sanul.Am incercat sa-l adorm doar cu sanul si eu langa el dar nu merge. Si acum stau cu el pe picioare si-l legan de de aproape o ora. Cand am vrut sa-l pun jos a inceput sa planga, asa ca am luat-o de la capat. Simt ca ma lasa picioarele, ca are vreo 7 kg si apoi vreau si eu sa fac un dus sa ma schimb. De fiecare data se lasa cu crize de plans pana nu ma pun langa el, de patut nici vb sa vrea. Dati-mi si mie niste sfaturi va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78
Carla eram convinsa ca nu o sa iti placa ce am scris dar iti garantez ca sunt mult mai multe mame care fac ca tine decat ca mine
Ce e cel mai important este sa stim cu toti ca orice greseala pe care o facem acum cu copii o vom descoperi cand e prea tarziu si nu se mai poate indrepta.

Ma bag si eu ca musca in lapte ca nu am apucat sa citesc tot si poate ar trebui sa astept, macar sa vad daca zice Carla ceva, dar vrea Matei desene...

Nu cred ca asta a fost intentia Carlei, sa stranga adeziuni , si nu cred ca a lansat vreo competitie. Cred ca ea a avut in vedere numai interesul si binele copiilor nostri.

Si, de fapt imi dau cu parerea pentru ca s-ar putea sa aveti aceeasi impresie si despre mine, pentru ca am tot pus diverse articole despre diversificare.

Unele au scris din cunostintele adunate de prin studii (recente, cu ultimele descoperiri in domeniul medical), altele din experienta acumulata, dar toate am vrut sa fim de folos, pur si simplu. Nu cred ca a avut cineva veleitati de guru, asa ca nu o va lua nimeni in personal daca sunt mamici care au ales sa aplice metodele ancestrale ale tarii cu cea mai mare mortalitate infantila din Europa.

"Ce e cel mai important este sa stim cu toti ca orice greseala pe care o facem acum cu copii o vom descoperi cand e prea tarziu si nu se mai poate indrepta" Ai dreptate....restul e tacere.....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Ramona, poate are si pediatrul ala dreptate, dar eu cu mintea mea putina ma gandesc ca totusi chiar daca gust ceva nou care nu stiu cum ar trebui sa fie, sa spunem, daca nu imi place nu mai mananc. De ex. dupa ce am gustat pomelo, ca nu stiam cum e, nu am mai luat a doua oara, ca nu mi-a placut. Bebelusii de ce nu ar face la fel?

Pentru ca oamenii au gustul gata formatpana la aceasta varsta. Poti sa-i dai de la inceput cu sare sau cu zahar si reactia va fi tot de respingere, pentru ca e ceva nou, apoi se va obisnui, ca si cu celelalte.

Eu am ales sa nu pun sare in mancare, de fapt de cand ma stiu mama gatea mai nesarat, iar Matei mananca castravete murat.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

deea felicitari pt.dintisori!

Fetelor, eu astept pareri pro si contra legate de alimentatia Maiei.
stupul.

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ganesha bine ai revenit pe la noi pe micul chitzait
nemora am inteles...ai stiut...ai castigat si banuiesc ca fara variante de raspunsDaca mai vrea esti tare frate...baga-te si la "vrei sa fii miliardar"...m-as baga si eu dar la noi e deocamdata Tom&Jerry.Ce ati facut la vizionare?
cuscra arunca-mi si mie o gura de zapada ca la noi nu s-a pus nimic pe jos
cosminica uite un sa ajungi la faza "trebuie sa joci ca si cand ai fi racit"
nicuratze
andata ms de link-uri ...am ras cu lacrimi
relusha bine ca mi-ai zis sa stiu cand ma mai uit la meciAzi iar m-au enervat....3 lovituri ratate de la 7m
ganesha "Eu dau anunt "pierdut neuron, gasitorului ofer recompensa""...asa m-am gandit si eu si daca o sa mi-l aduca cineva am sa spun ...nu mai tin minte ce am zis de recompensa...daca nu era neuronu
cuscra sa-i fie de bine norutei mele supica de rosiisi....norameo...nu-i mai ascunde beteala lu mami ca nu mai vine Mos Craciun....vine Denis
ganesha petrecere frumoasa maine...berbecut...
oanaalex "eu inteleg perfect disconfortul Carlei"... eu nu inteleg deloc chestia asta cu "disconfortul"...mai ales ca eu sunt una dintre cele care am deschis subiectul asta cu diversificarea si nu consider in nici un fel ca ar trebui sa creeze "disconfort" nimanui.A fost pur si simplu o parere.A mea personala.Eu nu ma simt de loc mai putin confortabil atunci cand citesc parerile voastre referitor la anumite teme de discutie chiar daca nu ma regasesc in ele.Chiar va respect pe toate cu toate parerile voastre bune sau mai putin bune in opinia mea.In plus eu nu am simtit nici un "disconfort" la Carla ,am simtit doar ca si-a spus pur si simplu o parere...sau poate ca m-au lasat simturile
philip pupam primul dintisor...te-as ruga,daca se poate sa o trimiti si la noi pe zana maseluta poate ne aduce si noua primul dintisor ca sunt deja capiata
betty uite ca eu si fumez si alaptez...asta asa ca sa intregesc salata de rosii
deea si sa stii ca si eu vreau zapada
dici esti de groaza fato si tu si ciocanul tau

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

Dici eu ce poza aleg?

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Care vrea muschiu' tau! Ca de-aia am trimis mai multe, sa ai de unde alege

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

fetelor am si eu o intrebare, mai ales pt mamicile cu al doilea bebe, ca ma gandesc ca au mai multa experienta, cum dezvat eu copilul de leganatul pe picioare si cum i-l invat sa adoarma singur?
E din ce in ce mai rau cu leganatul, mai nou seara cand i-l pun in pat de pe picioare se trezeste si nu adoarme decat daca stau langa el si-i dau sanul.Am incercat sa-l adorm doar cu sanul si eu langa el dar nu merge. Si acum stau cu el pe picioare si-l legan de de aproape o ora. Cand am vrut sa-l pun jos a inceput sa planga, asa ca am luat-o de la capat. Simt ca ma lasa picioarele, ca are vreo 7 kg si apoi vreau si eu sa fac un dus sa ma schimb. De fiecare data se lasa cu crize de plans pana nu ma pun langa el, de patut nici vb sa vrea. Dati-mi si mie niste sfaturi va rog!

Stefan Amir(16.06.09)

Nu te pot ajuta, amandoi au dormit in patutul lor inca de la inceput. Matei a fost leganat la inceput, cand avea colici, dar de fiecare data il puneam in patul lui, daca se trezea il mai lasam putin sa scartaie, il incercam cu diverse plusuri, pozitii, muzici.
Th adoarme in brate si se trezeste daca il pun in patut, dar fac intuneric complet si liniste, are jucarele agatate cu care isi face de lucru pana adoarme la loc. Am cateva poze dar nu am avut cand sa le pun, in care doarme cu girafa de urechi.

Coraly parca daduse niste sfaturi cu adormitul.....

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Ca de obicei, cand citesc si eu pana la final, se face ora de culcare....

Si noi suntem superraciti, toata familia, fara discriminare, am luat unii de la altii toate formele de tuse si de muci. Mai facem luni o vizita la dr. dar poate imi recomanda si mie cineva un homeopat bun in Buc, ca de cel din Cj am auzit

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Daana cred ca Carla a inteles ce am numit eu discomfort, nu e ceea ce ai simtit tu. Imi cer scuze daca a sunat aiurea. Inca odata, fiecare facem cum credem, aici numai ne expunem parerile.

Mergi la inceput