Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Carla... sincer ma lipsesc de zapada dar nu dau caldura de aici, sunt asa de placute plimbarile noastre lungi si pline de soare, care nu mai arde ca asta vara, mai ales ca suntem proaspeti veniti de acasa si am vazut ce frig este. Am spus ca timp de 2 ani cat mai am de stat aici, nu mai vin acasa iarna, mai ales ca am fost si raciti acasa si tare rau s-a mai chinuit chitzaila. Iar daca vreau sa vada baiatul zapada avem o statiune de munte aici la vreo 2,5 ore de mers cu masina , unde este si zapada, asa ca la anul cand o sa stie si el ce se petrece in jurul lui i-l duc acolo si nu mai calc in Romania iarna.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Fetelor sper ca se vede ca nu am facut nimic treaba astazi, am stat numai pe net cat mi-a dormit copilul in loc sa fac treaba. Si maine mai dam si petrecere, trebuie sa dam un berbecut pt Amir ca asa-i traditzia aici si intre timp au fost si zilele noastre asa ca trebuie sa prestam. Nu va ganditi ca o sa gatesc, nu ma lasa feciorul, ma protejeaza, am comandat totul dar ne-a cocosat de bani, ca sunt mai bine de 20 de persoane, asa ca in loc sa fac treaba stau si o bananai pe forum. Eu m-as apuca de treaba, dar stiu ca daca o fac se scoala baiatul si nu ma lasa asa ca mai bine trag chiulul

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Buna fetelor,in sf.am si eu timp sa va citesc si sa mai scriu cate ceva. Vad a-ti scris mult si lucruri interesante legate de diversificare , super. Citesc si revin.

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ganesha, te inteleg, nici eu n-as calca in Romania iarna. De fapt n-as prea calca deloc .
Cris, spor la impodobit si voua!

Uitati cum radea Lary cand am reusit sa filmez asta prima oara, la 3 luni si 5 zile: http://larisa.geneza.ro/filme-movies/3-luni-si-5-zile.html .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Vreau sa-mi spun si eu pct de vedere cu diversificarea (eu inteleg perfect disconfortul Carlei). Alex are 3 ani jumate si a fost crescut dupa carte. Ei bine nu mananca chiar orice. Nu se atinge de cartofi prajiti, pizza, mici si inca cateva chestii de genul. Ar trebui sa-mi fac probleme? Eu sunt foarte incantata ca nu-i plac si nu ma supar deloc sa ramana toata viata asa. Snackul lui preferat sunt ardeii cruzi, mananca pana il opresti. Prefera legumele nu fructele, si crude si gatite. Rezultatul alimentatiei sanatoase: o singura data antibiotic in 3 ani jumate si ala pt ceva infectie in gurita nu pt raceala (si a fost si la gradinita mai bine de jumatate de an anul trecut).
Cu Mara o sa incerc sa procedez la fel. In nici un caz nu trebuie fortat sa manance daca nu-i place. Ii dai ceva ce-i place si ii oferi peste 2 saptamani din nou alimentul respectiv. Se stie clar ca bebelusii isi schimba foarte des preferintele alimentare.
Inca ceva si tac, Alex mananca demult impreuna cu noi, adica orice gatesc (mai putin cele mentionate mai sus sau daca e mancarea cu carnat de ex fac macaroane cu branza pt el).
Ideea este ca nu zic ca asa e bine, dar eu una cand o sa cresca si, doamne fereste ,o sa aibe diferite boli sau alergii, o sa fiu impacata ca nu a fost din cauza mea ca i-am oferit o alimentatie gresita. stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dupa indelungi framantari, ne-a iesit si noua primul dintisor, se zareste si al doilea dar cred ca mai dureaza ceva. continuam cu aerosolii, sotul s-a descurcat bine azi-noapte numai ca eu n-am prea dormit, cred ca am sinuzita (ceva remedii?) si azi asteptam musafirii, diseara il duc pe N la dr sa vedem ce spune.
Carla
eu la amandoi copiii am facut ca la carte, numai ca nu stiu unde am gresit, de la 2 ani P nu mai mananca decat anumite chestii, mereu aceleasi si nu papa fructe si legume , parca v-am mai zis ca mi-a spus ca a mancat suficiente cand era bebe.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Lauraoana mi-ai facut o pofta cu baita lui Sebastian si eu vreau..... Acum vad ca esti in Austria, iubesc Viena , ma intreb totusi la noi in tara asta de......... unde as putea sa o duc pe Maia la piscina, la cond. la care mergi tu, nu cred ca este.

asta papam noi:
6-7 papam 160 ml lapte praf Nan 2
10 piure de fructe,un mar, uneori mai pun putina banana, para cu un biscuite sau cu piscot, uneori ii fac si branzica calcica si bem suculet de portocale cu mar cam 60-80 ml.
14, cam 200-250 gr. piure de legume, care-l fac zilnic, am pus si la congelator, dar nu prea a mai vrut sa pape si atunci am hotarat sa-l fac zilnic pentru a nu-i da in fiecare zi aceeasi leguma, pana acum i-am dat: morcov,cartof,care nu e dulce, telina, pastarnac, dovlecel, brocoli, ceapa, care doar o fierb, nu o pun in piure, iar dupa ce papa piure-ul bea supica, aaaaa si i-am dat intr-o zi putina conopida si gulie
18, 120-160 ml lapte sau iaurt cu piscot si banana
20-21 bem 160 ml de laptic uneori chiar mai mult
si se mai trezeste noaptea pt. papa uneori de 2 ori, alteori o data.
binenteles, intre mese mai bea ceai babycalm si apa.

Eu nu i-am dat o leguma pe zi cand am inceput diversificarea, i-am facut direct piure din cate trei legume si n-am avut probleme, iar cu suculetul la fel, suc din morcov cu mar, pt. ca morcovul simplu nu i-a placut

danilla chiar am avut rabdare sa citesc si eu ii fac la fel ceaiul cu o lingurita rasa de zahar
iry Maia nu sta inca in fundic, doar sprijinita, se gaseste in Germania la farmacii un gel super bun pt.gingii la bb, se numeste Dentinox, daca ai timp te rog sa te interesezi pt. ca as vrea sa iau, am un prieten care merge destul de des in Germany
raluca ioana multi parapantistei
anda magda,phillip, cris, ely sanatate multa
anda magda felicitari pt. al saselea dintisor, noi inca nimic
andata multi celor 3 copii ai tai si tie
carlav am cumparat glicerina cu stamicin
gabi78 multiumesc pt.sfatul cu lamaia, chiar o sa incerc

Astept sa ninga si la noi!

revin, waw ce-am mai scris.

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

philip, asa e si Andreea mea, are cateva fixuri cu mancarea, carne - pui si peste, ou, cascaval, orez, paste si cateva fructe, care in ultima vreme nici pe alea nu le mai vrea, doar cu pacaleli si desene. Supa doar zeama goala. Dar de vreo saptamana am inceput diversificarea a doua oara , mananca cu sora-sa piure de legume, pana acum doar dovlecel si cartof si le-am pacalit si am pus si un pic de brocoli si le place parca mai tare. Mai are un pic si se transforma in bebe, dar ma bucur ca mai mananca si altceva ca se constipa. Ii fac si suc de mar cu morcov la asta mare, cea mica doar gusta cu lingurita. Is ciudati, mancare normala cu gust si sare nu vrea, dar piureul ala fara gust pentru mine ii place.

Si eu si de acord ca trebuie avut grija ce le dam sa manance, dar asta tine de stilul si obiceiurile alimentare ale fiecarei familii. Eu nu pot intelege pe cele care fumeaza si alapteaza de ex, mie nu-mi suna bine deloc.

Carla, ce frumos rade Larisa, si tati al vostru pare foarte calm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Ceau fetele!Ce fain ca a nins la voi!la noi decat 2-3 fulgi si gata.desi eu ador caldura astept sa ninga si sa se depuna zapada.
Bamsy mersi!intoarcem si voua !de fapt la toate fetele.
Carla ce dulceata de Larisa am vazut!!!
Ganesha...wow...25 grade!si eu vreauuu!!!sunt moarta dupa caldura.
Am vazut ca vorbeati de zahar in mancare sau ceai.noua ne-a recomandat dr fructoza.dar nu o folosesc decat rar si putina in ceai.
Micuta mea acum se plimba cu premergatorul prin bucatarie dupa pisica.e asa o figura ca zbiara si rade cu gura pana la urechi.
va las ca trebuie sa merg sa intind niste haine si sa termin ciorba iar pe urma sa ma joc putin cu fata si sa o pun la nani.
dar sper sa mai am timp sa revin.
la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

la multi anisori sarbatoritiilor din zilele astea!

SI EU VREAU ZAPADA!!!!!

uffff, ce ma bucur pentru albinutele care au vazut deja zapada! abia asteptam si noi!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput