Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, doamnelor, sa avem un an bun, plin de bucurii si impliniri
noi am fost plecati la munte de la craciun si pina pe 30, de revelion ne-am petrecut acasa, asezat. nu am reusit inca sa vad toate pozele, doar cele din austria si valea oltului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
de azi.. la munca, la gradi, la scoala? va urez sa aveti o zi usoara si sa treaca rapid. eu mai am o saptamana si gata, in campul muncii cu mine
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani, un an foarte bun, sanatate si bucurii va urez si eu. sa stiti ca mai trag cu ochiul pe la voi din cand in cand, ma uit cu drag la poze, dar nu prea indraznesc sa scriu pt ca nefiind prezenta mai des pierd firul discutiilor si ma simt exclusa...
inca o data, sa aveti parte de tot ce-i mai bun in 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneazta de la lucru
Raportam ca avem in casa o patinatoare, in stil printesesc si precaut, Giulia ieri si-a dat drumul
Mitzu, multa sanatate Marei
Corina ... de`astea zici tu ??? Mai bine povesteste-ne de voi pe larg
Rox, o saptamana si gata oficial ?
Ioana, ce faine pozele din oraselul vostru

Sunt prin zona ... ioi da` greu e

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, vai.... asa te facem noi sa te simti, exclusa? hai ca nu mai sunt convorbiri din alea kilometrice ca acum 5 ani, acum vorbim de toti si de toate care cand putem. asa ca te rog frumos intoarce fundu' sa iti trag una si povesteste de fete!! si de tine.
Daria, da, gata. ca imi ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI! Un an bun sa avem!

Va multumesc si eu ca existati, sunteti prietenele mele cele mai tari!!!! Nu insist mult pe tema asta, ma apuca plansul, deh... varsta...acusi schimb prefixul!

va pup, o zi nemaipomenita sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor, pentru prima oara in 2010! Sa avem un an linistit, fericit si plin de bucurii!!!!

Eu sunt la birou, parca am asteptat cu emotie ziua de azi, nici nu prea am dormit bine azi-noapte, m-am saturat de zapada, noroi si frig, vreau sa vina primavara....

De Revelion am petrecut acasa, singuri - am stat si ne-am uitat la TV, apoi la niste filme pe DVD si pe la 3 dimineata ne-am culcat - noi suntem obisnuiti sa facem Revelionul singuri - de fapt cred ca de multa vreme pentru mine a trecut "farmecul" noptii dintre ani, e doar asa un simbol...

Miine sper sa ma duc sa-l vaccinez si pe Pongo (nu stiu daca v-am spus ca asta-i numele catelului) - Daria - din pacate la noi in curte au fost ciini maidanezi si nu stiu daca nu au "lasat" ceva pe acolo, asa ca nu rveau sa risc - am sa-l scot sa-si faca nevoile in curte doar dupa acest al 3-lea vaccin.

Ma duc sa descarc pozele sa vi-l arat...
Edit - gata, le-am descarcat, le gasiti aici!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua in 2010! :)

Sa avem un an frumos si luminos!

Noi am petrecut revelionul batraneste , am aprins rachetele si artificiile la 21.30 pentru ca fetele erau cam adormite, asa ca ele s-au culcat la 22...:) Eu oricum nu ma simteam capabila sa le fac fatza pana tarziu in noapte...
Eu la ora 1 eram in pat...drept e ca nu m-a luat somnul vreo ora, trecuse ora mea de nanic...:)))
A doua zi imediat ce s-a lasat seara au inceput sa chiraie "Artificii!!! Iuhuu!" Au tras niste plansete pana le-am explicat ca e "foc de voie" ion cartier numa' o data pe an

Olivia, revelion cu peripetii...asta inseamna ca o sa aveti un an tihnit Frumoase pozele din vacanta!
Corina, sa stii ca noi suntem ca prietenele acelea vechi care stau fiecare pe alt continent si cand se intalnesc reiau conversatii vechi de zece ani...te asteptam sa ne povestesti de fete si de tine...sau de vreme, nu conteaza...
Daria, felicitari patinatoarei!
Roxi, pai iti dorim o revenire lina in campul muncii...:)
Mitzu, sanatate Marei.
Ioana, frumoasa petrecere, frumoase poze. Sa fiti la fel de voiosi tot anul!
Editez pentru ca am admirat voinicii de Leeloo. Tare dragalas e catzelul vostru!
Gabi, credeam ca numai eu nu ma prea agit cu revelionul . Asta probabil pentru ca il petrecem acasa de atatia ani, si in toti acesti ani am stat si am incercat sa gasesc ceva de vazut in programele execrabile de televiziune...

Aseara am iesit cu fetele sa facem om de zapada, ca tare frumos e cand ninge...Eu eram fara caciula "mami, ce tare ai imbatranit!"
Azi dimineata l-au "bucurat" pe John "tati, ce alb esti...si pe tine te-a nins az'noapte?!"
Tanti Viorica o intreba pe Ioana "si, a fost bine la bunica?! Ati facut om de zapada"..."da...dar a murit singur!"

O saptamana minutata sa avem si un an frumos, cu multa sanatate!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, ce de fotografii frumoase, mi-au placut protegonistii, casuta si catelul Ai doi baieti mari, ce a crescut si Tudor si si Stefanut s-a inaltat tare mult

Cristal, pontoase rau fetele tale si vezi ce spirit de observatie au

Ma uitam pe lista ... moama ce`as mai striga catalogul daca as avea raspuns

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumesc sunteti tare dragute ca de obicei... si tare e bine sa vezi ca nu te-a uitat chiar toata lumea. dupa cinci ani de pribegie prietenii din romania s-au imputinat rau, iar aici nu ma laud cu prea multi.
Despre noi - fetele mari si nazdravane, Mara are centimetri buni peste mine, tocmai a implinit 12 ani, Eva are muulta personalitate si face cam ce vrea cu noi. Mai nou cam abuzeaza de computer, a invatat-o Mara sa joace Sims si nu o dezlipesti de acolo. L-am confiscat dar nu a tinut, a urlat pana am cedat. De tv nu mai vorbesc, sta cu gura cascata la hanna montana toata ziulica... nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, mai ales ca timp sa-i caut alte activitati nu prea am.
Revin, saptamana asta invat acasa, si daca tot sunt cu okii in laptop mai dau o fuga pe la voi. v-am admirat pozele, Rox ce seamana cu tine Eva si ce domnisoara mare s-a facut, Giulia mi se pare atat de mare pe langa Eva mea, multam Daria pt ideea cu patinoarul, le trimit si eu saptamana asta, Olivia superbe pozele din austria, am vazut si doi baieti frumosi si un catel dulcel la Gabi.
pup

Mergi la inceput