Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am intrat in noul an in forta cu Luca vomind (din cauza de muci)...pt a 2-a oara in viata (prima si singura data a fost la 1 an)..A nimerit din somn in chiuveta..si pe jos dupa care intreba:
-Nu ma certi?
-Nu Luca de ce sa te cert?
-Pai tu ai facut curatenie si eu am murdarit!

Adries...only in Romania!
Corina merci de urari!

Mergi la inceput

a...am uitat, a fost primul revelion din viata mea in pijama,nemachiata,nepieptanata, fara papa bun,fara ciocnit de sampanie..si bolnavi...f curioasa sint ce va insemna asta in 2010!

Mergi la inceput

casa in care a locuit Mozart, piata din fata Domului, Getreidegasse-cea mai aglomerata strada, cu
magazine f scumpe:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/SalzburgAustria?authkey=Gv1sRgCOvT4Y-F8MC-gQE#slideshow/5420300475303628962

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/SalzburgAustria02?authkey=Gv1sRgCJncl7Cwl4yo0wE#slideshow/5420305337457051922 castelul din Salzburg, unul dintre cele mai mari din Europa

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/Salzburg?authkey=Gv1sRgCNHPleCMiYWrjQE#slideshow/5420315940200483154 Domul din Salzburg, stil baroc..o superbitate!

Alte fetze domne' de oameni spiritualizati!Romanii puteau di recunscuti usor!Va las sa ghiciti dupa ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, moama ce distractie ati tras In contul anului trecut 2010 va fi plin de bucurii si sanatate multa-multa
Vzut poze, mai vrem daca mai ai mi-au placut tare-tare mult, esti tanara raaau
("romanii" erau cele doo scrumand pe jos?)

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani fericiti dragele mele. sa aveti un an nou mult mai bun decat cel care a trecut, sa vi se implineasca toate dorintele si sa aveti parte de multe bucurii!
noi chiar am fost la un restaurant anul asta, nu a fost cine stie ce distractie dar macar am dansat putin si am avut cu vine conversa. copiii au fost la ai mei dar niciunul nu a fost treaz la ora 12 (Patrick s-a incapatanat sa nu doarma deloc la pranz in concluzie la 10.30 a adormit )
pupici tuturor si vorba Oliviei - la cat mai multi ani impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani 2010.

Multa fericire si sanatate si fie ca visele cele frumoase sa devina realitate.

Am trecut si noi in anul nou. Cred ca pentru Adela a fost primul revelion facut cu adevarat. Nu mai pleca de la petrecere. Pe la 4 dimineata ea era tot in forma, dansa...in cercul de copii, in cercul de oameni mari, cu mami, cu tati, cu toate persoanele de la petrecere.

Va pupam. Hmmm, de luni Adela o ia de coada, nu si mami.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, dau o cafea ca sunt la birou zici ca e luni.
La noi ningeee asa ca azi voi scoate ploada si finu`strengar la patinoar (deja mi-e mila de mine cum voi ingheta)

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La multi ani, 2010!

Un an bun, sanatos si linistit!

Noi am "petrecut" in 3, fara Victor. La 12 fara 10 am fost trezita, la 12 jumate dormeam iar. In concluzie, vine un an somnoros...

Sper doar, ca anul asta sa reusesc sa fiu un om mai bun. Si sa reasez prioritatile in ordinea lor fireasca. Cred ca va fi un an al deciziilor. Dea Domnul sa fie bine!

Va pup
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani 2010!!La multi,multi ani impreuna!!Sa avem un an bun cu sanatate si noroc in toate,plin de iubire si fericire!!
Am ajuns si noi acasa,mandra-i tare necajita ca s-a terminat vacantza si nu a mai stat la bunici la Buzau.in noaptea de Craciun a trebuit sa dormim si cu catzelusa bunicilor,pentru ca sa fim siguri ca nu-l va fugari pe mosh...am gasit sub brad multe cadouri,inclusiv pentru "inamicul" moshului...mandra a primit de toate,jocuri video,papusi polly pocket,lego cu masini si hainutze haioase!de revelion am petrecut in familie extinsa asa ca toti cupii s-au distrat la maxim pana la ora 2..au inceput cu plugusorul,monopoly,cucereste piramida,dans,artificii,tort sampanie pentru copii,cine-i nascut in ianuariie ,hai sus,hai sus,hai sus...si au incheiat cu multe confetii..
Hai ca v-am pupacit,daca am timp poate pun si niste poze azi

edit:PS1:am pus niste poze si 2 filmulete
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/craciun%20revel%202009/?start=all
PS2:Vivia se poate spune ca ati avut un revelion de neuitat...eu cred ca tot raul spre bine asa ca 2010 va fi un an tare bun pentru voi!!Mi-au placut pozele voastre din Austria
Liliana pupicei speciali pntru tine si Adelutza..vezi ca nu ai pus poze demult!
Mitzu insanatosire grabnica Marutzei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna iubitele,

Va dorim si noi un An Nou cu multa sanatate, cu liniste si multumire sufleteasca si vise implinite!

Noi am fost la Brasov de Revelion, la Paradisul Acvatic, cu copiii si niste prieteni. Noaptea de revelion ne-am petrecut-o in hotel cu prietenii respectivi, foarte tihnit, ca sa zic asa. A fost ok. Anul trecut am stat acasa si mie mi s-a parut deprimant, am zis ca n-o sa mai stam acasa singuri niciodata, asa ca anul asta am facut rezervarea pe ultima suta de metri si ne-am dus.

Din pacate ne-am intors cu Mara cu febra, a luat un bug de pe acolo. Acum e mai bine.

Va pupam.

Mergi la inceput