Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Nooo, io vin sa-mi refac fortele zilele astea, altfel stau pe patinoar non-stop La 3 sper si eu sa plecam si sa nu mai vin pana duminica
Andries, asteptam poze ca esti restanta raaaaaau
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Andries spune:
Daria stiu ca sunt restanta, dar pozele sunt pe laptop si nu il am la indemana. Ma revansez eu cumva!!
Ce vreau sa-ti spun, fara nici o exagerare, Giulia este cu adevarat speciala si se vede pe chipul ei ca te ocupi super de ea!! Felicitari sincere!
Andries
szivarvany spune:
Andries, sar`na, incerc Adevarul e ca-mi face placere sa stau cu ea si sa ma joc decat sa fac ce trebe prin casa
Oricum e mereu nemultumita, asa e felul ei cred
Nici nu vi-am mai zis ce dezamagire a avut sa-si revada bunicii din partea tatalui Uneori simt ca toata munca mea se duce pe rau in jos, apoi imi dau doua palmi imaginare si ma imbarbatez ca nu
Si inca ceva
Uni sunt doar artisti, nu si sportivi
Inca Giulik nu se da singura pe gheata, da ? Ci eu o trag si o tin de maini si ea rade cu gura pana la urechi si-mi mai arunca doo vbe de genul "mamiii, tu ce ponei roz esti de n-ai viteza?" ... la care io din putul gandirii o anunt ca sunt mama`sa nu poneiul ei roz
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
kim222 spune:
am muuulte poze...o sa va plictisiti de ele..dar sintem bolnavi toti 3! Nu l-am vazut pe Luca asa abatut niciodata!..asa ca azi in loc de mers in vizite (avem restante la Roxa si nasi) plus o aniv ersare a unui baietel...stam si ne tratam cu ceai!
kim222 spune:
..copilul este necajit..help...nu ma pricep sa olarasc!
astept sfaturi ..de la cei care au folosit Roata olarului deja!
fac febra..tana...na..
roberta04 spune:
Olivia, imi pare rau sa aud ca si voi sunteti bolnavi
Noi suntem toti trei pe antibiotice, mie mi-au venit rezultatele la toate investigatiile facute la gineco si se pare ca am scapat de alte cele dar am o inflamatie foarte puternica si iau, ca si Matei, Augmentin, Petro e racit cum nu l-am mai vazut si ia Fromilid...
Si ne gandeam ca vom fi boieri de sarbatori cu visinata si afinata productie proprie :)
Roxana, Matei ia si Nurofen, a avut greutati la masticatie, de fapt asa a si debutat, cu lacrimi la micul dejun, i-am tinut ieri comprese reci si vad ca e OK azi.
Daria, pentru mine esti un fenomen de energie
Nu v-am povestit ce a primit Matei: doua lego pe care le-am facut eu, spre mirarea lui Petro, am mesterit un avion 3 ore dar m-am destresat si de la toata lumea puzzle-uri dar de alea la care muncesti vreo doua saptamani. Si sa vezi distractie cand ne-am apucat 5 oameni de un puzzle cu piese in forma de camila si in 3 ore am facut un sfert Dar el e cel mai fericit, a primit si un ursulet (avem o colectie intreaga, e fan ca si mine), carti, dulciuri, haine.
leeloo2004 spune:
Buna seara dragelor! Apar si eu dupa Sarbatori – sper ca ati petrecut frumos si ca toata lumea e bine…din punct de vedere digestiv…si ca Moshul nu v-a ocolit!
Noi am avut incontinuu musafiri, asa ca eu nu am facut decit sa pun mese, sa le string, sa spal, curat, etc…iar copiii au primit o gramada de jucarii (de parca nu aveau destule…) prilej sa le intinda peste tot…
In rest ce sa va spun – ne-am tinut de promisiune si ne-am mutat in casa cea noua pe 22 decembrie. A fost o zi marathon, am carat lucruri de dimineata pina seara si inca mai avem multe de luat din apartament – in special cartile pe care acum nu avem unde sa le punem…in fine, o sa rezolvam si asta cind ne vom mai redresa financiar…
Copiii s-au acomodat imediat, noi insa ne simtim de parca am fi in vacant, nu stiu cind o sa treaca sentimentul asta…oricum déjà am dat de “bucuriile” vietii la curte – muuuulta zapada de dat din curte…
In plus mai am o grija – ni s-a “inmultit” familia cu ciobanescul de care va ziceam – e mititel, are abia 2 luni si e ca un ghem de blana. Pe mine unam-a exasperate déjà – mai are de facut un vaccine si abia apoi putem sa-l scoatem afara, asa ca pina atunci eu stau si string dupa el cind isi face nevoile…Noroc ca nu avem inca covoare ca as fi fost déjà prin curte cu cercul…
Eu saptamina asta lucrez de acasa ca nu am cu cine lasa piticii, Noroc ca activitatea e la minimum si nu ma stresez foarte tare.
Poze inca nu pot incarca – pe laptop nu am programul de descarcare din aparat asa ca trebuie sa astept pina dupa Anul Nou cind ma duc la servici.
Intrucit nu stiu daca mai pot intra pin ape 4 ianuarie vreau sa va urez toate cele bune pentru Noul An, fie ca 2010 sa ne aduca multe bucurii, sa ne aduca sanatate si armonie in familie! Va imbratisez cu drag sis a ne auzim cu bine in 2010!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Vad ca puii de Roberta si Kim sunt bolnaviori...multa sanatate!!
Si Kim, cu mare intirziere - din suflet iti urez LA MULTI ANI!!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Kim, sanatati la voi
Leeloo. nu stiu daca mai citesti dar in curte la voi unde nu umbla alti caini si nu sunt alte animale il poti scoate pe bb-ciobanesc ca nu are ce boli sa ia, iar apoi de la vaccinul al 3-lea aveti liber.
Felicitari pt mutare si sa va tina cat mai mult feelingul de vacanta
Eu sunt la servici, sper sa rezolv beleaua pana`n pranz
Ma asteapta Giulia sa mergem la patinoar Aseara s-a dat si singura
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
roller025 spune:
Buna dimineatza!
Foarte repede si pe scurt:
Olivia, La multi ani! Scuze de intarziere Si muulta sanatate tie si familiei
Sarbatori fericite, un an nou mai bun si mai linistit! Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!
Noi suntem bine, in limite rezonabile, ne revenim dupa raceli si boli. Pozele au ramas la socri, poate reusesc sa fac rost de ele...
Pentru ca nu stiu cat de des o sa mai intru de acum incolo, va multumesc ca existati, ca mi-ati facut viata mai frumoasa, ca imi sunteti prietene, chiar daca virtuale si ca mai am cu cine schimba o vorba pe orice tema. Va multumesc ca imi suportati hachitele si ca imi dati puteea de a merge mai departe.
O trecere linistita in noul an si tot ce va doriti!
Pupici de la noi!
Dana si baietii.