Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Daca toate mergeau bine m-am trezit anchilozata, torticolis scrie pe mine

Mi-am adus aminte ca am uitat sa ii raspund Oliviei - eu am incercat in toate felurile sa olaresc, pana am murdarit toata casa si m-am dat batuta. Tot ce am reusit au fost doua degetare
Am vazut si la o prietena, la fel de chinuite erau "creatiile" iar de cand ne-am mutat tot au incercat nepoatele mele... in zadar... deci eu l-am strans pentru ca sunt ferm convinsa ca vasele din reclama sunt facute de profesionisti, pe utilaje adevarate.

Leloo, felicitari pentru mutare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna!
moaaamaaa ce vesti nasoale imi dati cu oalele alea. patrick inca ma chiraie non stop sa facem "oli". daca nu iese nimic cred ca ma oftic de mor
Gabi sa va fie bine in casuta cea noua, sa fiti sanatosi si fericiti in ea! abia asteptam pozele.
Danule aaaah, ce mesaj emotional. te pupam si noi. si sa stii ca esti una dintre persoanele cu cele mai putine hachite din cate stiu eu sa va refaceti rapid dupa bolesnite.
Robi stai la caldura, eventual si niste comprese calde si da cu niste reumavek/fastum gel pe locul afectat. e ok Matei acum? uitasem sa iti spun ca Mugur nu a mai avut niciun episod din asta de 4 ani, chiar 5.... deci nu s-a mai repetat.
aziam fost putin in parc, ne-au inghetat serios nasurile si mainile - mai putin lui Patrick bineinteles, care a protestat intens cand am plecat. m-am oprit la magazinul bio si am luat si o gasca..miam miam. abia astept sa o pun la cuptor, cred ca o fac ptr 2 ianuarie.
pup iu all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi, Andries, Dana va multumesc pentru urari!

Gabi ce frumos..ma bucur ca ati reusit sa va mutati!
Daria vreau poze de la patinoar! ..si eu intentionez!
Roxa nu iese nika la olarit!
va lasa niste poze cu mina de sare subterana.
Mina de sare este sub pamint, se folosesc topogane de lemn pt a cobori la diverse nivele,A fost functionala pt cca 7000 ani ,din timpul triburilor celtice. Inainte de a iesi, este o plimbare cu barca,pt a vedea cum se face extragerea sarii modern, prin evaporare.

Mina de sare este sub pamint, se folosesc topogane de lemn pt a cobori la diverse nivele,A fost functionala pt cca 7000 ani ,din timpul triburilor celtice. Inainte de a iesi, este o plimbare cu barca,pt a vedea cum se face extragerea sarii modern, prin evaporare.

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/HalleinSaltMineAustria?authkey=Gv1sRgCMD2k-HEuNOA1wE#slideshow/5420296259320705106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pozele , Kim, dar tot putine Ce serios e Luca
Am sa incerc sa fac mai multe poze la patinoar, doar sa ma lase Giulik

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Un filmulet la sanius:

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/LaSanius?authkey=Gv1sRgCPveg6Ozkr7nGg#slideshow/5420347291903797186

pozele vin pe rind sa nu va plictisesc:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Helou,helouhai ca am si io un pic de net asa ca nu ma pot abtine sa nu intru un pic sa va salut...am citit printre randuri asa ca urez insanatosire grabnica lui Matei si lui Uka...Vivia io am reusit sa olaresc ceva,ideea este sa ai baterii aproape consumate ca viteza sa nu fie prea mare si tot timpul sa ai mainele ude,asa ca langa roata iti pui un vas cu apa...cand incepe sa o ia razna stai cu mana pe butonul de oprire,mie mi s-a parut destul de usor...
Pentru ca nu stiu daca mai intru anu' asta si eu vreau sa va multumesc ca existati,ca am cu cine sa-mi beau capuccino de dimineatza, ca de multe ori anul acesta mi-ati inseninat zilele si mi-ati schimbat starea de spiritsi pentru ca de fiecare data dupa ce stau de "vorba" cu voi imi incarc bateriile...asa ca va doresc un nou an,asa cum mi-l doresc si mieplin de bucurii,sanatate si noroc in toate!!!!Va pup si va imbratisez cu mare drag!!LA MULTI ANI,2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Vai ce m-ati emotionat Dana si Ioana...este exact ce gandesc si eu, doar ca nu gasesc cuvintele sa o spun.

Fete frumoase, bune si iubite, si eu va multumesc ca existati si ca-mi faceti zilele mai dulci aici departe de casa. Va urez un an nou plin de fericire, sanatate si impliniri si nu in ultimul rand plin de intelegere si liniste sufleteasca.

Cu drag pentru fetele mele dragi si piticii aferenti. Hmmm, pitici...nu prea mai sunt deloc pitici, dar in sufletul nostru sunt si vor fi mereu mici.

La multi ani iubitele mele dragi.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi multi ani mamici si copii dragi, sa aveti un 2010 plin de realizari, bucurii, sanatate si bani, va multumesc si eu ca existati, sunteti adevarate prietene si personal pentru sufletul meu o mare familie
Si va iube`mucho (inca n am baut nik, sunt pe antibiotice ca mi se umflara maselele pe ambele parti, deci vb serios)

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Noi incheiem anul apoteotic...si haotic,asa cum a fost intregul an!
Stam acasa cu febra...nu avem nika de papa..am cumparat ieri un cozonac..si..hai sa speram la un an mai bun....La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Foarte frumos ati scris, si eu va multumesc ca existati si ca pot fi alaturi de voi la bune si la rele! Nu as fi gasit cuvinte mai frumoase, m-am emotionat pana la lacrimi cand am citit mesajele voastre
Roberta, Olivia, Daria, multa sanatate!!!
Gabi, va doresc o viata lunga si frumoasa in casuta voastra!(asemenea celei mai reusite vacante...:))

La multi ani dragi mamici!
Va doresc tot ce imi doresc si mie, un an nou frumos, luminos, cu sanatate si voiosie...multe bucurii alaturi de copilasii nostri si alaturi de toti cei dragi!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput