Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
La noi e soare ... zici ca vine primavara Macar nu inghetam la patinoar
Noi ne jucam MesterulManole, sa stiti ca e fainut.
Dar sa nu cumparati Cristalele pt ca nu cresc precum in teveu
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
kim222 spune:
Am sosit si noi..este ultima excursie iarna cu masina..1700 km la capatul pamintului..
Asa cum spuneam ne-a costat cit nu a facut ..la ducere in Austria, pe autostrada a sarit o pietricica care a ciobit geamul..dupa care fiind -14 grade a crapat ca-n filme..deci vreo 1000 $
Mai multe mai tirziu..acum copii mei dorm ,unul rapus de guturai si altul rapus de oboseala..si nu pot tasta.
La multi ani!!! La multi ani si Stefanilor!!!
roxanaz spune:
Oliv,
am pus ceva poze de zilele astea: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Decembrie2009#5419575265131082466
kim222 spune:
Poze de pe Valea Oltului..din categoria avem o tara superba..pacat ca-i locuita!:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/ValeaOltului?authkey=Gv1sRgCJ6pzMKIxd6nFQ#slideshow/5420285729663714818
roberta04 spune:
Buna seara! Cu intarziere, La Multi Ani de Sf.Stefan!
La noi ca la nebuni, stiti ca de cand l-am nascut pe Matei e bolnav de fiecare data de sarbatori?
Sambata dimineata am plecat la socri, zapada, gratar, Matei plangea ca il doare urechea.Cand m-am uitat, copilul umflat in zona respectiva.
Ieri dimineata am fost la spitalul de copii, nu aveau medic de garda la ORL, asa ca ne-a trimis la alt spital. Acolo, diagnosticul unui medic plictisit de viata si de meserie: otita medie acuta, deci Augmentin.
Am inceput tratamentul, azi dimineata am decis sa mergem si la pediatra lui. Ea ne-a zis la prima palpare ca nu e otita si ca banuie un oreion dar sa mergem la ORL la pediatrie. Acolo - diagnostic posibil oreion sau o inflamatie a unui ganglion, in nici un caz otita. Am fost trimisi la boli infectioase. Acolo: nu e oreion, e de la o masea cariata. Fugi cu trimitere la maxilo-faciale.
In acel moment, Matei ma intreba daca mergem la toate spitalele din Iasi
Acolo, o doamna doctor, dupa ce a tipat la Petro bine, a zis ca nu e de la masea ci este o inflamatie a glandei parotide, ca nu e viral ci infectios si sa continuam cu Augmentin.
Deci l-au vazut 6 medici in doua zile si eu nu stiu ce are
I s-a recoltat si sange pentru hemoleucograma, sa vedem maine ce iese...
Cam asa ne distram noi...
Va pup, maine promit sa citesc din urma!
szivarvany spune:
Kim, nu ma mai joc cu tine daca pui asa poze putine Pupam trupa si asteptam povestile din Austria.
Si da, pacat de tara asta ca e populata
(ieri am aflat ca domnisoara mea doctor stomatolog vrea sa plece din tara ca nu mai rezista e cel mai bun OM cunoscut vreodata, normal, isi iroseste talentul si bunatatea si dedicatia cu care isi face meseria si risca sa moara de foame in tara asta minunata)
Roberta, cum e Matei ??? Moama ce peripetii ati avut
Rox, ce copii frumosi ai tu
Eu azi sunt la servici, dar vom chiuli, diseara mergem la patinoar again and again and again
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
roberta04 spune:
'Neatza! V-am zis ca mi s-a stricat si calculatorul odata cu mutarea? Noroc de bubu cel pasionat de internet
Daria, urat sa muncesti in perioada asta...
Olivia, superbe poze, dar...putine...
Am vazut si fratiorii de la Constanta, e superba Eva in rochita si cu poseta, dar si Pat dansator
Despre tort nu mai spun nimic...
Matei are o stare generala buna, mananca bine, e vesel, problema e ca se plictiseste, ni s-a recomandat sa reducem iesirile si nici nu prea avem ce face, la prieteni nu mergem pana nu se confirma daca e oreion sau nu
In rest, ma tot chinuie talentul ce sa mai pregatesc pentru Revelion, de Craciun am facut prea multe feluri de mancare si acum trebuie sa o arunc.
Va doresc o zi frumoasa!
szivarvany spune:
Cateva poze de la noi
Roberta, in loc sa profiti si tu sa nu faci nimic decat sa te joci cu Matei
Eu am facut si CamyPuzzleul Moama ce greu e si ce mi-a placut
Mi-am mai amintit ceva: pt fetele care vor catel bichon maltese, rezervarile se fac dp acum pt la vara, date contact aici: http://www.lorasmaltese.ro/
Am facut si eu schimb de mail si e recomandat dtpdv un mascul gata castrat si educat
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Andries spune:
Sarbatori fericite!! si cat mai multa sanatate mai ales bolnaviorilor!!
Roberta, sper ca e Matei mai bine, bietul puisor...imi pare rau si de nervii tai, imi inchipui cum a fost.
Roxana, m-a terminat poza Evei in rochita de tafta cu poseta bleu e mortala!!
Kim, sper ca macar v-ati distrat in Austria, cat despre paguba ce naiba sa ii mai faci? Sa spunem ca s-a spart tot ghinionul!! Si nu in ultimul rand La Multi Ani!! si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!
Mani condoleante.
Noi raportam un Craciun "casnic", mai exact petrecut la Busteni cu plozii si cu familionul. Am avut si ocazia de a confectiona 2 mosi de zapada, care s-au prabusit odata cu prima lapovita, spre necazul lui fi-miu (muncise ceva la ei). Am avut si cadouri inspirate de data asta (sunt bune si scrisorile pentru Mos la ceva) chit ca am alergat dupa dinozaurii aia o gramada, plus lego uri, masinute cu telecomanda si inca niste maruntisuri. Doar ca m-am plictisit teribil, ma deprima sa merg acolo. Nu ai nici un fel de distractie, decat ca iesi cu copii afara, ii bagi in casa, da-le mancare de 5 ori pe zi, culca-i, schimba-i si ei non stop sunt agatati de gatul tau. Si nu am stat acolo decat din 24 pana azi, caci acum sunt in Bucuresti sa mai rezolv niste treburi. Diseara ma duc iar. Vara mai e cum mai e, dar iarna...ooofff!!
Daria, nu poti sa pleci si tu de la birou mai repede? Cred ca e si mai deprimant sa stai la birou, eu una is satula. De fapt cred ca am muncit atat de mult incat mi-am epuizat resursele de energie si imaginatie si de aia imi e greu sa stau cu copii si sa ma joc cu ei.
Va pup dulce!
Andries
roxanaz spune:
neata!
Robi, sa stii ca asa ceva a patit Mugur. si el a fost suspect de oreion, de am ras o zi intreaga de el ca s-a trezit acum la 40 de ani sa faca . si intr-adevar este o inflamatie a parotidei. Mugur a luat antibiotic si un antiinflamator. parerea mea ar fi sa ia si Matei un nurofen. are greutati si la masticatie? pupici si sa treaca rapid!
Daria, distractie placuta la patinoar.
ma duc sa termin pranzul pentru Eva.
pupici!