Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 9
monique02 spune:
Buna fetelor
Eu sunt cu bagajele, foarte complicat sa faci bagaje pt tine + 2 copii.
Selen doamne ce frumoasa e Ebru, ce par are, deja poti sa ii faci si coafura. Cu suplimentul eu iti spun cum am patit eu. Si mie mi se parea ca seara am lapte mai putin si Andreea statea cam o ora la san seara. Interesant era ca dormea toata noaptea pana la 7 dimineata. Problema a fost ca in 3 saptamani a luat doar 220g, am vorbit cu medicul pediatru si el m-a sfauit sa ii dau supliment. I-am dat treptat, am inceput cu 30 ml la o masa dupa ce sugea de la mine 25 de min. In prima saptamana dupa ce i-am dat supliment a luat 250 g. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa ii urmaresti greutatea si apoi sa te sfatuiesti cu pediatrul legat de supliment. Nu te incuajez cu suplimentul pt ca Andreea a inceput sa manance mai putin de la san si mai mult supliment ceea ce nu prea imi convine dar in mare eu sunt foarte multumita cam am alaptat-o exclusiv pana la 3 luni si acum in continuare partial dat fiind ca pe Teodra nu am reusit deloc sa o alaptez.
Aida abia am asteptat povestea ta, eram sigura ca e frumoasa, mai ales cum povestesti tu
Monica ce ochi are Dragoshelu, seamana cu ai tai, frumosi foc.
cristina_ana spune:
Monica, eu m-as inscrie si acum intr-un partid, oricare ar fi el, chiar si PRM, daca ar fi rost de distractie!
Mai, dar cum l-ai gasit pe Dragoselul sub perna???!!!!! Mie imi e frica rau de asa ceva, tot timpul verific sa nu nimereasca vreo perna peste ea cand sunt in alta camera!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
aidaciolac spune:
Fetelor e incredibil copilu asta ca nu ii place la shopinguiala si atat a urlat ...
... dimineata inainte sa plecam am citit povestea lu selen si trebuie sa recunosc ca am fost foarte curioasa sa citesc cum s-au cunoscut stiind care sunt problemele din comunitatea lor pentru ca am avut destui prieteni/prietene tatari si turci.
Draga selen tin sa va felicit special pentru ce ati reusit sa aveti (sa va aveti) si mai ales ca totul a fost frumos . Este destul de greu pentru noi ceilalti sa ne gasim perechea potrivita (uite eu unde am ajuns , dar voi sa va gasiti intr-o comunitate atat de restransa este absolut extraordinar. Felicitari
monique02 spune:
Luto l-am admirat pe David cum s-a facut el baietel mare . Mai tipul ala de ti-a zis faza cu mama lui la 42 de ani ori nu s-a uitat bine ori avea pb cu vederea
Fragutza spune:
Cristina, mai chiar sa fii de acord cu tot tot nu prea as zice.Sa nu-l castrezi, da, cu asta sunt ff de acord. Asa elegant sa intri in "filmul lui" si sa-l faci sa vada si din alt unghi mi se pare mai eficient si se lasa si cu mai putine frustrari la tine.
de Natalia (03.09.09)
monique02 spune:
Deci Teodora nu vrea sa doarma, a stat in pat o ora si a vorbit si acum s-a dat jos. I-am spus ca nu pot sa ma joc cu ea ca e obosita ca nu a dormit si mi-a spus ca ea nu e obosita, nu vad ce bine merge
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Deci Teodora nu vrea sa doarma, a stat in pat o ora si a vorbit si acum s-a dat jos. I-am spus ca nu pot sa ma joc cu ea ca e obosita ca nu a dormit si mi-a spus ca ea nu e obosita, nu vad ce bine merge Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
ce scumpa!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monica_dicut spune:
Ce dulce Teodora Trebuia s-o pui sa faca cumpana
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
Aida sa stii ca nici eu nu ma gandeam ca-mi voi gasi, de aia nici nu mi-am batut capul....adik posibilitatile limitate, si pe langa asta, sunt f multi tatari/turci cu un caracter si comportament ce lasa de dorit, deci plaja se ingusta si mai mult...deci care erau sansele sa ne gasim si sa ne si potrivim?? fff mici
Monica oricum nu aveam de gand sa las alaptatul, ci doar un supliment seara....dar incerc sa ma mai tin bine pe baricade pana la urmatorul control la dr..
va multumesc tuturor pt raspunsuri
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta