Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si multumim si pt aprecieri

doamne, ce bine e cand adoarme pe canapea, si am si eu libertate de miscare si a adormit aproape singurica...zic aproape, ca la un mom dat si-a scapat suzi si a inceput sa maraie, dar i-am dat-o inapoi si a adormit la loc

am reusit si eu sa fac o ciorbita de vacuta si un pilaf la cuptor cu friptura de vitel...curatenia o las pe luni si marti cand vine mami pe la noi, si a zis ca ea sta numai cu Ebru, pe mine nu ma lasa decat s-o alaptez

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Ziua buna si de la mine! Fetelor tare imi sunteti dragi. Adevarul este ca si mie imi lipseste iesitul in oras, plimbatul prin magazine, aranjatul, coafatul, imbracatul unei rochii frumoase, chiar si problemele de la servici (pentru ca imi placea ceea ce faceam) iar acum am intrat intr-o rutina care se desfasoara intre patru pereti , dar faptul ca citesc forumul, chiar daca nu resusesc sa postez prea des, e ca o iesire in oras cu prietenele. Imi reincarca bateriile, si ma face sa ma bucur si mai mult de minunea mica de langa mine!

Vai ce povesti frumoase am citit aseara!

Aida ma gandeam eu ca la tine trebuie sa fie multe aventuri, dar realitatea a intercut asteptarile. Eu am credinta ca fiecare are un suflet pereche pe undeva si oricat de depart ear fi tot il intalnim intr-o zi. Tu ai plecat din Constanta pentru al tau iar eu am venit in Constanta dupa al meu (imi fac si eu curaj sa va scriu povestea, sper sa nu va schimbati parerea despre mine cum zicea cineva, dar am uitat cine).

Selen mi-a placut povestea ta scurta dar romantica. Ce repede v-ati hotarat!

Claudia te felicit ca ai avut curajul sa alegi sa fii fericita sit u sis a ii oferi si Iuliei o familie adevarata. Si uite ce bunica tanara esti! M-am uitat si eu repede ca “detectivul” Lucia sa vad ce varsta ai!

Uka ma innebunesti cu pozele tale, ce frumoase sunt si ce imaginatie ai, iar fotomodelul e superb. Eu nu reusesc sap rind nici macar un zambetel de la Andrei . Iar povestea ta e emotionanta, ce curaj ai avut sa infrunti prejudecatile si prin cate ai trecut cu sotul tau! Si daca e vorba sa ne intalnim (cred ca de Bourbon e vorba nu?) eu ma bag, ca tare as bea un caffe latte. Cat despre “pitzipoanca de mall” sa stii ca la mine, inainte de a fi mamica, nu era saptamana in care sa nu ma plimb prin magazinele din mall. De la servici plecam direct in plimbari prin magazine, ca radeau toti colegii de mine ca nu ma pot abtine sa nu colind nici macar o zi! Acum nu prea mai pot dar creste el Andrei mai mare. Oricum eu te astept si la o plimbare prin parc cu astia mici, ca eu, fie ploaie, fie vant semnez in fiecare zi condica in Tabacarie!

Cristina_Ana sa stii ca masina de spalat vase isi merita toti banii. Eu ma felicit in fiecare zi ca am cumparat-o (si nu gatesc ca tine, de fapt in ultimul timp nu gatesc deloc, doar incalzesc ce face soacra-mea). E asa frumos sa pui toate vasele sis a apesi pe buton, iar pe urma sa le scoti super curate (mult mai bien decat daca le speli de mana). Eu am un Bosh (parca si monica tot din asta zicea ca are) si e ff buna.

Manga Girl
bine ca ati rezolvat-o cu masina, cu toate ca v-a costat ceva (desi sa stii ca in Romanica noastra cred ca dadeai mai mult). Eu fara masina sunt ca pestele pe uscat! (si nu conduc demult, dar am devenit super dependenta). Ce bine ca Aidan a trecut testul cu bine. Dar cu analizele alea cum a ramas?

Nela super frumos bradutul. De abia astept sa mergem si noi sa cumparam si sa-l impodobesc!

Selen sa stii ca si eu l-am alaptat in masina (bine nu am mers pe distante lungi, cid oar din parcul Tabacariei pana acasa, dar de i se facuse foame) si a fost ok. Bafta la control! Si daca vrei sa ne intalnim si deplasarea e problema eu pot sa trec sa te iau, ca nu e departe Cumpana!

Trimit ca nu se stie …..

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monique ce dulce a fost Teodora. scot uneori niste perle de nu mai stii ce sa le spui.

MOnica bravo mami. ia uite ce baiet cuminte ai. Acum fac si eu ca selen. imi vreau copilul inapoi. de azi dimineata se tanguieste. a tras de 2 ori din san si a inceput sa urle cu gura plina. a atipit pe mine vreo juma d ora. si acum iar a adormit dupa ce mi-a facut capul acordeon. sper sa nu fie bolnav. c de azi dimineata de la 10 a mai mancat o data foarte putin si e deja aproape 3.

si mai stiu si eu cum era viata prin partide...hhehhe. prietena mea cea mai buna in liceu era la PL parca si mergeau frate peste tot si numai intr-un chef o tineau...

aida al meu cand intru in magazin, in maxim 5 minute urla. nu cred ca o sa fiu una idntre mamele alea care poate iesi in liniste la o cafea, asta doar daca sunt pe o terasa la aer. atunci, poate ar trage un pui de somn.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Maria, iti garantez eu ca nu are nimic. Sa sti ca si al meu face la fel la san, in plus, ieri a avut si el o zi mai maraita. Acum nah, nu pot fi toate la fel. POate e mai obosit azi decat ieri, cine stie. I-ai temperatura daca ai vreo urma de teama . Gandeste-te ca si tu ai zile cand n-ai chef sa mananci, asa-i? POate a papat f bine in minutele alea cat a stat la san.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Santorini, ma bucur sa te "vad" !
Si eu tot in Tabacariei merg, nu chiar zilnic, cateodata ( de exemplu azi) o plimb in marsupiu pe stradute pe aici.
Poate am trecut una pe langa cealalta :) Ce zici, ne intalnim luni? Eu weekendurile fac vizite, iesim cu bunicii, dar de luni pana vineri ies doar cu pitica. De Bourbon era vorba, da, acolo ne faceam veacul in gasca mare.. Carina in centrul atentiei impartea zambete admiratorilor :)
Mai e o problema ora, daca sunteti matinale e cam nasol, noi abia pe la 12-1 iesim din casa.. In fine, ne auzim si stabilim detaliile.
Iar pe Frumoasele din Cumpana pot si eu sa trec sa le iau, nu e nicio pb, nu stiu acum ce carucior are , daca incape sau nu in portbagaj la mine...
Ce entuziasmata sunt!! Poate reusim sa iesim sa se cunoasca bebeii nostri!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Am ai citit cate ceva, ma apropii!

Selen sa stii ca aceeasi impresie o am si eu dar la sanul drept, si chiar ma gandea ce sa fac. Ceai beau in fiecare zi (si asta decand am venit acasa de la maternitate) si Galafor tot asa in fiecare zi! Cat despre supliment eu zic sa nu ii dai pt ca productia de laptic va scadea si mai tare si uite asa ramane Ebrushca fara laptic de mamica! Ar fi pacat! Eu chiar am intrebat-o pe pediatrade luatul in greutate ca nici Andrei nu mai ia asa de mult si aveam si eu ceva pitici ca nu imi ajunge laptele. Ea a zis ca si 500 de gr. pe luna e ok la cei alimentati la san. Si el plange dupa ce suge cam 5-10 min, si mi-a zis ca e din cauza ca nu ii mai curge suvoi, dar din moment ce dupa ce il iau de la san nu mai plange si sta trei ore bine mersi, inseamna ca s-a saturat!

Monica, hai capul sus, eu cred ca esti acum intr-o pasa mai naspa, dar si voi aveti o iubire frumoasa! Si uite ce baietel frumusel a iesit din ea! Da in ce partid ai fost?

Uka acum am vazut post-ul cu mall-ul. Si eu care ma tot gandeam sa-l iau sip e Andrei la o plimbare (ca pana acum nu l-am luat). Ramane valabila invitatia in parc. Noi am fost si astazi si am stat o ora! Si ca sa ma simt ca la cafenea, am luat o ciocolata calda de la Marone Rosso si am baut-o in parc (de la Nela am luat exemplul). Oricum intr-o zi poate ii lasam pe bebei cu taticii si ne intalnim doar noi mamicile! Felicitari pt vestile de la pediatru! La cine te duci?

Blankar distractie placuta la munte! Vreau si eu!

Cristina eu cumparam niste ciorapi de la Golden Point , Sisi parca se numeau. Strangeau destul de bine. Sau mai bine cumpara-ti rochia aia care ti-a placut zilele trecute! felicitari pentru curatenia terminata, si eu urasc chestia asta!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

din categoria....daca doriti sa revedeti cap 24 pe care cu chiu cu vai l-am temrinat acu...a papat Ama la ultima masa o ora pe ceas...nu a rasuflat, nu s-a odihnit, nu s-a intins..nu nimic...

Nela superb bradul!!!! Ikea sa traiasca nu?? Si noi cel mai frumos brad to de acolo l am luat dar nu prea mirosea...

Claudia ce ingeras frumos a fost Iulia!

Selen, fara cuvinte am ramas cand am vazut-o pe Ebru..in primele poze tot regaseam gesturile Amei si ma amuzam..insa imbracata ca Alba ca Zapada e de departea cea mai si cea mai....iar cu pluoverul zici ca e fulg de nea....e frumoasa foc! Si mi-a placut tare cum ai povestit! Aveti o fetitza minunata sa fiti sanatosi sa o cresteti frumos!

Andre frumoasa si povestea voastra , micuta Chiara e marturie clara! Iar tu esti o mamica atat de puternica si curajoasa!

Luto ! Ma regasesc cumva in descrierea ta..sunt calma in general si intr-adevar cred ca dau dovada de mult prea multa stapanire de sine...mi-ar fi placut uneori sa fiu mai "infipta", ma ca pripesc uneori...asta mi s-o trage de la faptul ca sunt berbecuta??!!
Ce flacau mare si scumpe e Davidelul tau!!! Imi place tare poza in care il ai in brate! Se citeste fericirea in ochii tai! Radiezi si arati extraodinar ca mamica si actionezi rational si asta imi place!

Claudia, buna alegere ai facut! Iar minunea de Isabella spune totul !

Aida tot ce pot sa zic e OAU!!!ce aventura!

sper sa va prind din urma in seara asta...fac si eu ca basescu..un fleac...10 pagini!!!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Uka ce bien ar fi sa ne vedem. Nici eu nu sunt prea matinala, pe la 12.30 ajungem de obicei in parc. Trimite-mi nr tau pe PM si ne auzim luni dimineata. Tu in ce zona stai? Ce zici Selen, facem o plimbare?

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cristina..bate ma omoara ma sper sa nu fie prea tarizu..
faina din cora se numeste pain muticereales...si are seminte de in de floarea soarelui susan tot.si sare si drjojide in ea ..reteta e chiar pe punga la 500 de g de faina 325 de apa, lasi la dospit juma de ora...apoi eu fac chifle, le framant pe fundul de tocat uns cu putin ulei, le pun in tava, daca ai timp e bine sa le mai lasi sa creasca si acolo si apoi in cuptrul incins cam juma de ora...

eu ca sa pun si faina cu tarate..la 500 de g de faina pun 350 din asta si 150 din aia integrala de grau luata tot din cora...

pt fete am o bunatate si o simplitate de reteta de placinta..cu mere cu branza dulce cu dovleac cu branza sarata cu ce vreti voi iese super..revin

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Manga am uitat så iti spun ca am observat ca ai trecu prin multe supåråri gen drumuri la spital ghinion cu sangele coagulat ,acum masina dar esti in continuare optimista

eu m-am bagat la bucatarie de la amiaza..nu am reusit sa fac mare lucruv-am mai si citit..

Monique nu e de joacå cu Teodora

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput