Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa asa, nu ma lasati
o sa mai rezist cateva zile, sa vedem....desi la 3 luni si 2 saptamani eu zic ca ar trebui sa doarma mai mult noaptea, ca la 2 luni dormea bine, si pana la 5, 6 dimineatza....acum se trezeste si la 2.30, cel mai des la 3...si fac legatura si cu gramele putine pe care le-a luat luna trecuta...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

asa asa, nu ma lasati
o sa mai rezist cateva zile, sa vedem....desi la 3 luni si 2 saptamani eu zic ca ar trebui sa doarma mai mult noaptea, ca la 2 luni dormea bine, si pana la 5, 6 dimineatza....acum se trezeste si la 2.30, cel mai des la 3...si fac legatura si cu gramele putine pe care le-a luat luna trecuta...

POZE URSULICA
nunta

dar ea plange sau mai vrea dupa ce o iei de la san? sa stii ca dormitul mai mult noaptea nu e o regula. din cate mi s-a spus si mie aici si de catre mama, unii copii nu se mai trezesc deloc noaptea, iar altii ca mine nu tin cont si se trezesc pana si dupa ce termina cu alaptatul. am o prietena aici, si la 2 ani copilul se trezea noaptea si cerea lapte.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai fetelor, eu cred ca nu prea mai am laptic la unul din sani eiri cu chiu cu vai am scos din dreptul 80 ml, dimineatza dupa ore bune de nesupt de la el....ei azi, am zis sa mulg de la stangul, dupa tot atatea ore, si de-abia am scos 30 ml si simt pur si simplu cum se goleste f repede si cand suge Ebru de la el...si de aia cred ca si plange cand o pun la stangul....
m-am pus serios pe luat galafor, baut ceai pt lactatie, si incerc s-o pun cat mai mult la stangul, ca sa stimuleze productia....sper sa mearga, sa nu raman fara

POZE URSULICA
nunta

Sa bei si fff multa apica.
Succes! O sa fie bine!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen, eu zic ca e un puseu de crestere. La 3 luni jumatate stiu ca este unul. Si vad ca si Natalia la 2-3ore se trezeste dupa ce dormea legat 5-6 ore.
Mai asteapta cu laptele praf!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata, am terminat si eu cu smotruiala! (bine, am terminat acum vreo 2 ore, dar nu m-a lasat asta mica sa scriu). Vad ca nu sunt singura care are zi de curatenie vinerea, ca sa aiba week-endul numai pentru plimbari si relaxare. Ce urasc eu mai mult decat sa fac curatenie, este sa fac curatenie sambata!
Selene, daca Ebru da semne ca nu s-a saturat, adica plange si adoarme greu, eu zic sa ii dai si lapte praf seara. Mai ales daca zici ca a luat asa de putin in greutate luna trecuta, e posibil sa nu-i mai ajunga laptele tau. Eu nu sunt de parere ca trebuie sa dam in obsesia alaptatului integral la san, musai. Incearca diseara sa-i dai si supliment si vezi daca mananca, si cat. EU zic ca iti poti da seama daca chiar ii mai este foame sau nu.
AM vazut pozele cu Alba ca Zapada, este absolut adorabila. O frumoasa, cu parul si ochii negri! Sa-i lasi neaparat parul lung, am eu o obsesie cu fetitele cu par lung si codite.
Cu trezitul noaptea, eu zic sa te bucuri ca o face doar o data. Eu la Andrei ma trezeam de vreo 3 ori, cel putin, si asta muuult timp.
Unombun, imi pare rau ca treci prin atitea necazuri. Dar cel mai important este bebelul tau, ca e sanatos si te poti bucura de el!
Manga, tu chiar poti aspira cu bebe la san? Mancare nici eu nu mai am, vinerea mi se cam termina proviziile din frigider, dar eu am mereu in congelator niste pizze din alea nasoale, de rezerva!
Madalina, m-a impresionat tare mult ce ai povestit de tatal tau, de bucuria lui ca are in sfarsit un nepotel! Cu mama ta cum te mai intelegi?
Dana, ce idee buna ai avut cu cutiuta muzicala! E innebunita Emma dupa cantecelele de acolo, rade cu gura pana la urechi si cu gingiutele la vedere!
Monica, in ce partid ai fost?
Monikus, Raluk, ce mai faceti? Daca puteti, mai scrieti doua vorbe de voi si bebei!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multam ca ma incurajati
Manga, plange chiar la san, dupa 5-10 minute de supt, o vad ca suge "in gol", si ca nu are laptic in gura...mai incercam si vedem cum ia in greutate si luna asta...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Mai fetelor, stiti ca ma plangeam eu zilele trecute ca as vrea sa ma duc la o petrecere. Astazi m-a sunat sotul sa-mi spuna ca se face un fel de masa la restaurant cu colegii, sambata viitoare. Ma rog, nu e chiar petrecere din aia de care as fi vrut eu, dar merge si asa.
Acum am o problema mare : mi-am cumparat anul trecut, exact inainte de a ramane insarcinata, o rochita care imi place tare mult, si pe care nu am apucat sa o port decat o singura data. Dar rochita respectiva este scurta si mulata. Am probat-o azi si am reusit cu greu sa o inchei. Doar ca burta normal ca nu mai e ca anul trecut si se vede urat. Si cum nu cred ca o sa mai slabesc intr-o saptamana, va intreb pe voi, poate stiti vreo marca ceva de dresuri din alea care sa stranga rau burta. Eu nu am gasit decat dresuri care ridica fundul . Deci stiti cumva metode de supt burta in mod artificial pentru pacalit asisenta?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi, iacata ca baiatu meu a devenit salon rau de tot. Nu va spun ce mandra sunt . Am fost o ora pe afara si el a stat si a admirat privelistea, a facut putin nani, apoi s-a trezit, a gonganit . Ne-am oprit apoi la bloc la tanti la magazin si a ras si a gonganit si cu ea. Am intrat in casa, evident urlete ca ne era cald. Ne-am dezbracat, ne-am imprietenit din nou si apoi l-a luat somnul pe perna pe canapea . Iar eu ca o mama denaturata ce sunt, l-am lasa si am fugit la bucata unde am spalat toate vasele (si nu erau putine ), am pus si de-o fripturica de pulpe cu ciuperci la cuptor. Apoi l-am auzit gonganind si am venit la el. Evident ca era sub perna, nu mai era pe ea si sughita de mama focului. Nu va spun ca era kkcit pana in gat Acum papa cuminte la san

selen, eu zic sa nu lasi alaptatul inca. Daca incepi cu bibe nu mai scapi de el. Eu cred ca e un puseu doar.

Am uiat ca am vazut si eu pozici cu Davidelu cel frumos si elegant Tare frumos baiat si o mamica maaandraaa

Am vazut si pe Irinel frezatul si pe Carina araboaica Avem, mai fetelor, copilasi unul si unul. Tare mandra sunt de noi ce generaie am scos

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, Cris, in PD am fost, nu ma ascund. (Astept iar borcane, ca le strang la camara )Si sincer a fost frumos dar politica nu prea era de mine pt ca nu pot sa fiu ca ei asa

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Acum ceva timp, sotului meu i-a luat carnetul pentru ca a depasit coloana de masini, la semafor, pe linia de tramvai. A dat el in judecata politia si astazi a aflat ca a pierdut procesul. SI acum e nervos, si vrea sa vorbeasca cu un avocat, si sa se agite in continuare. Eu nu sunt in nici un caz de acord cu asta, i l-a luat asta e, nu o muri daca sta o luna fara carnet. M-am oferit sa il duc eu la servici dimineata si sa vin sa il iau, ce sa fac! Dar acum el zice ca nu sunt de partea lui, ca nu-l incurajez, etc. Noi cand am avut probleme ne-am dus la doua psiholoage. Prima dintre ele, la care am reunutat dupa doua sedinte, ne-a zis la un moment dat ca intr-un cuplu sotia trebuie mereu sa fie de acord cu sotul si sa-l sprijine chiar daca el nu are dreptate. (vreau sa cred ca si reciproca era valabila in mintea ei, nu doar asta cu sotia catelusul devotat al sotului). SI sotul a retinut foooarte bine acea replica, si acum imi spune mereu ca eu ar trebui sa fiu de partea lui in orice conditii. Vi se pare normal? Voi asa ati face? Ca nu stiu ce sa fac, dar nici nu as vrea sa ma cert cu el dintr-o prostie!
Hai, ca v-am innebunit de cap.
Trebuie sa plec la cresa dupa Andrei!

POZE

Mergi la inceput