Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 7
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Aida la Buc mergem la un ortoped pediatru....pt sold in principal ca am fost suspecte de displazie, si in plus i se mai aude un clic la un genunchi si vrem sa ne linistim, ca ind r din Ct n-avem incredere.. fetelor, iar n-ati avut somn azi noapte?? Madalina asa, nu te lasa, lupta pt drepturile tale, nenorocitii Irinel e un scump, inca ma minunez ce par lungutz are Uca pupam fata perfect armonioasa si razacioasa! se vede din poze de altfel, si e bine ca ati obisnuit-o cu camerele video si foto, ca e tare dezinhibata....a mea face ca majoritatea, cum vede camera, pac se face serioasa si o studiasa....ca mai am si camera mov de ce nu va mai lasa in mall?? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
multumim
Pai a zis ca daca vreau sa o am sanatoasa ca si pana acum sa nu merg niciodata cu ea in mall, aerul conditionat transporta microbii si virusii si e periculos.
Noi am tot fost si vad mereu bebelusi pe acolo.. Dar sunt ascultatoare ca vreau bb perfect sanatos!
Mai nasol acum, cu vremea asta urata , ce ma fac eu? Ce fain de tine ca stai la casa!! Cat ne-am cacait si noi sa ne facem, pana am ales terenul a venit criza in valiza! Dar nu-i bai! Sanatosi sa fim!
Acum o scot in marsupiu pe afara pe la bloc, ii arat una alta desi iar o sa doarma si vorbesc singura :) Mai inhalam o noxa, ne mai alearga un caine, de-astea.
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita
Sarbatori fericite!!!
happy_uka spune:
Doamne cat e de scumpa Ebru l !!!! Si ce rochita superba, e un vis
Si ce mere frumoase cresc in Cumpana!
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita
Sarbatori fericite!!!
unombun spune:
monica,nu te lasa demoralizata.Nici eu nu am avut mari iubiri,am facut naveta pe frig,foame,etc,unde sa gasesc sot pe naveta 15 ani,am avut 3 servicii ca sa-mi platesc chiria la un demisol cu igrasie,etc.. si apoi m-am maritat baba si copil facut tot baba,aproape de menopauza.Asta e viata.Altii stau si mai prost(nu dati cu rosii).
Acum mama e paralizata la pat de 2 ani,tata are 81 ani,soacra a orbit,socrul a facut atac cerebral,sora e vaduva,stam noi cum putem cu bebelusul,mincam pizza la comanda,etc..
madalina84 spune:
Wow ce Alba ca Zapada frumoasa am vazut,ne mai lipseste oglinda
fetele care vrea sa isi reaminteasca poeziile copilariei
http://www.reclama/Poeziiversuririme-contentcid-3.html
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
selen80 spune:
mai fetelor, eu cred ca nu prea mai am laptic la unul din sani eiri cu chiu cu vai am scos din dreptul 80 ml, dimineatza dupa ore bune de nesupt de la el....ei azi, am zis sa mulg de la stangul, dupa tot atatea ore, si de-abia am scos 30 ml si simt pur si simplu cum se goleste f repede si cand suge Ebru de la el...si de aia cred ca si plange cand o pun la stangul....
m-am pus serios pe luat galafor, baut ceai pt lactatie, si incerc s-o pun cat mai mult la stangul, ca sa stimuleze productia....sper sa mearga, sa nu raman fara
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
Buna fetili mele dragi!!
Noi suntem gata plimbati..a fost un soare aici tare frumos..mi-am incarcat toate bateriile ca så am tina pana dupå craciun in caz de nu vine zåpada..cuma m intrat in caså cum s-a innorat de tot si vad ca sunt cativa fulgisori..a fost soare dar un ger..brrrr..
Mary super ca a dormit Razvanelu asa bine..si al meu culcat de aseara la 20 .30 s-a trezit la 6.30 a papat putin si nani iar..påi så tot doarma toti bebeii de aici de la noi asa
Monica pot sa spun si eu ca nu am avut parte de super romantism.. dar de fapt mi-am dat seama ca nu de aia aveam nevoie ci de ce am avut parte si am in continuare..si al meu are diferite moduri de a-si arata romantismul chiar daca nu e ala la care ne asteptåm noi...si il iubesc mult pt asta..
Blankar distractie plåcuta la ski
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
crocodana spune:
neata fetele! (acu e dimineata la mine)..
ma bag la recuperari si revin...sunt bine cu moralul, obosita dar bine...asta in spiritul celor discutate nu demult..aseara insa altfel se punea problema
pupici si sa avem o zi frumoasa!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
selen80 spune:
bravo Croco, asa te vreau!
ce ziceti, sa incep sa-i bag supliment de lapte praf seara?? aseara daca i-am dat si cei 80 de ml, pe langa ce a supt, a dormit mai bine, pana la 4.30....eu asa cred, ca nu-i mai ajunge laptele seara...stiu ca mai sunt mamici care fac asa...
care se mai arunca la o poveste, ca eu mi-am desfacut o bere?
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
buna ziua,
ce faceti voi etelor cucuietelor? eu mi-am propus sa fac curat ca sa nu mai stau sambata juma de zi la smotru. si numai bine ca domnisorul meu s-a gandit ca e de facut scandal...da' din ala cu urlete pana isi pierdea respiratia, si se facea vanat. si asta numai pentru ca e obosit, desi s-a trezit la 10 jumate. asa ca l-am pus in sling si am vrut sa ma apuc de aspirat. dar a adormit pe mine. m-am gandit sa-mi beau si eu cappucino decaf, ca de mancat nu am apucat pana acu'. il astept pe ta-su.
unombun imi pare tare rau ca aveti atatea probleme. unele din pacate nu vor trece, ca asa e la batranete, dar macar voi sa va bucurati de baietel si sa aveti un Craciun linistit si fericit!
Selen ce-mi vad ochii . Alba ca Zapada frumoasa foc si cu un mar adevarat! (la noi astea au un gust mai de plastic). e o dulce si o dragutza. si gandeste-te, daca ai scos la pompa 30ml, inseamna ca tu ai in san inca de 2 ori pe atat. am si eu zile cand sunt goi de nu stiu ce mai trage, dar apoi se umplu ca ii solicita mai mult. uite asa ma ustura sfarcurile zi si noapte ca trage de ele ca de elastic.
Mada ei banii astia, nu prea stau pe la noi prin buzunare. mereu se iveste ceva de platit, dar vorba lui Sergiu. sa fim multumiti ca de mancat avem, de imbracat avem, nu stam in drum si copilu'-i sanatos. ce mai vrem mai mult de atat? da, un concediu all inclusive cu aqua land ar fi fain.... si ma bucur ca tatal tau este atat de atasat de baiat, care e o minunatie. am admirat si bradul inalt si frumos impodobit!
uka petru o mamica optimista. cu asa mandrete de fata care rade toata ziua, cred si eu ca esti in forma. felicitari pentru vestile bune de la pediatru.
luci unde esti? la plimbare?
adinus promit ca descarc poze si te anunt.
dana de 2 zile ma tot tin sa-ti spun. cand am dormit la pranz acum 2 zile te-am visat aratandu-mi rochitele Anei. erau asa de frumoase si huschite in miniatura. si eu le tot luam de pe umeras si le admiram.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 bravo Croco, asa te vreau! ce ziceti, sa incep sa-i bag supliment de lapte praf seara?? aseara daca i-am dat si cei 80 de ml, pe langa ce a supt, a dormit mai bine, pana la 4.30....eu asa cred, ca nu-i mai ajunge laptele seara...stiu ca mai sunt mamici care fac asa... care se mai arunca la o poveste, ca eu mi-am desfacut o bere? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
eu as zice sa mai astepti un pik cu suplimentul.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume