Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
[quote]citat din mesajul lui aidaciolac
sau poate ca merg si ii iau mancare de-a gata si zic ca am facut io ... hehehe
Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
[/quote
Aidoo asta mai merge doar in filme..uneori nici acolo
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Vine Laci.... |
are dreptate Mangulica ca esti pusa pe sotii astazi
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
aidaciolac spune:
luto eu nici nu mai am curaj sa zic ce a facut cu mine pe mess , e shotita rau
... zau ca ma duc sa arunc picaturile care au mai ramas ca intru in coma alcoolica. Jiiiiiz ce vin idiot , nu am mai patit asa ceva
lutoniana spune:
eu ma retrag cat mai sunt in glorie sau cel putin asa cred eu....va imbratisez pe toate si ca trimit cate un pupic gras
Noapte buna !
Hai Nela ca ai la povesti de citit...sa-ti iei si niste batistute cu tine ca eu ma bag in pat acum si le rememorez ca tare faine au fost
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac luto eu nici nu mai am curaj sa zic ce a facut cu mine pe mess , e shotita rau ... zau ca ma duc sa arunc picaturile care au mai ramas ca intru in coma alcoolica. Jiiiiiz ce vin idiot , nu am mai patit asa ceva Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ti-a mai aratat si alte poze cu Bruculica ?
Iulika29 spune:
Si eu ma bag la nanel..vå pup dulce si va urez noapte bunå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
aidaciolac spune:
andraiulia cum e Sophie? Deci 38,8 - 0,4 , adica 38,4 , totusi inca nu e febra dar nici ok nu e. Te-ai uitat in gatul ei , ai palpat urechi ...?
selen la ce control mergeti la Buc ca eu nu stiu povestea ...
lullaby merci mult pt link
... deci nu mai pot si trebuie sa fug la . Am vrut sa citesc celelalte povesti care s-au scris cat nu am avut net , dar abia am ajuns la pag 8. Las si asta pt maine ... sper sa am net ca de nu .... kjdjkdjveiuv cu ei
Somn usor fete dragi