Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 5
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana eu ma retrag cat mai sunt in glorie sau cel putin asa cred eu....va imbratisez pe toate si ca trimit cate un pupic gras Noapte buna ! Hai Nela ca ai la povesti de citit...sa-ti iei si niste batistute cu tine ca eu ma bag in pat acum si le rememorez ca tare faine au fost Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
Buna dimnineata dragelor!
Am venit la timp sa va invelesc de somnic!
Luci, m-am delectat pana acum cu povestile frumoase ale Selenei, Claudiei si Aidei. N-am cuvinte, foarte frumoase si povestile in sine, si stilul de a povesti. A mea mi se pare fada de pe-acuma, nici varianta short ca lui Andre nu-mi iese.Asta cand m-o pocni focul creator sa o scriu.
Ma duc sa vad un film, ca Margelata doarme si nu mi se arata daca e zi de somn sau de joaca...
Va pupa fata! (cum zice Raluca, tare imi place vorba asta).
Revin.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
crocodana spune:
noaptea buna fetele ca seara a trecut de ceva vreme....fata mea acu a binevoit sa adorma, dupa masa de la 11, baie nedormit deloc de la 7..a mai vrut iar papa la 2....
sunt in urma cu un capitol doar si inteleg din ultimul post al Nelei ca ma astepta lucruri frumoase de citit...abia astept!!
adinus..am reusit sa ma uit la pozele tale...la cele mai multe dintre ele...mi-a placut tare Scotia! de Sonia nu am cuvinte...e o scumpa, are niste ochi superbi si niste hainute beton care o prind de minune!
si inainte sa ma culc tot ma stradui de 2 zile sa ii multumesc aidei pt titulatura...asa e..suntem super mamici!!!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
Iulika, Brucu este o cu fix o luna mai mare decat Carina Luni mancam tort da? Noi mancam si duminca, fratiorul Carinei implineste 7 anisori!! Yoopy!
Vroiam sa te intreb daca incepi diversificarea?
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita
Sarbatori fericite!!!
cristina_ana spune:
Neatza fetele!!!
Vaaai ce frumos mi-am inceput dimineata!
Am savurat de-a dreptul povestile voastre cu o cafeluta si un croisant in fata! Eu vinerea am zi de curatenie generala, asa ca nu o sa pot sta cu voi in urmatoarele 4-5 ore. Oribila zi!
Selene, Andre, Claudia, Aida, aveti niste povesti deosebite, mi-au mers la suflet, pana acum am avut lacrimi in ochi. (eu mereu plang la filmele de dragoste).
Ellenuta, iti doresc sa ai un botez minunat, sa va distrati si sa faci multe poze!!! Sa faci poze si la tort, da?
Andraiulia, si Emma mea a vut un episod din asta cu febra mare frara alte simptome, si dupa 2 zile i-au aparut multe bubite pe corp, deci a fost vorba de o boala a copilariei (cred ca roseola).
Nu mai am timp sa scriu, tocmai s-a trezit papusica. Ii dau papa si pe urma imi fac curaj sa ma apuc de smotru (ce ma bucur, va dati seama )
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Inca ceva, Crocodana, sa nu ma uiti, te rog cu reteta de paine, ca maine merg in Cora si sa stiu ce am de cumparat! Merci mult!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
aidaciolac spune:
'neata si io ... la mine inca e noapte sau am ochelari de soare pe ochi? ups , nu am deschis ochii cum trebuie din cauza ca foca mea draga a vrut hopa cam devreme ... , asa ca ma duc sa bag ceva pe vena poate ca imi revin
si pt voi
monica_dicut spune:
Buna diineata
EU aseara am capitulat dupa ce v-am citit povestile de dragoste. M-am bagat in pat si mi-am plans in pumni. Mi-am dat seama ca eu am avu o viata extrem de fada si de liniara. Nici nu se compara cu ce-am citit pe la voi. Fiecare are ceva special .
La noi a fost ceva de genul "iubeste pe cine te iubeste" la sfaturile unui prieten drag (pe atunci)
N-am avut parte de excursii, plecari la munte, iubiri ca in povesti. SIngura perioada cu adevarat frumoasa si tumultoasa din viata mea a fost din 2000 pana in 2003 cand am fost intr-un anume partid , unde m-am distrat de numa. Mi-am scos toata parleala. Apoi combinat cu sotz si urmat linia clasica: nunta, copil, vacante plicticoase...
So:
claudia, minunat, ai doua fete superbe si o familie superba. Sa va dea Dumnezeu numai fericire.
Aida , tot binele din lume. EU am o vorba: asa a fost sa fie si asa a trebuit sa fie. Sper doar ca de acum inainte, desi nimic nu va mai fi la fe, sa fie totusi numai si numai de bine
Selen, Vama Veche ai? FRumos, ma bucur ca ti-ai gasit jumaatea care sa e completeze si sa te faca fericita
..."Am plecat la Vama VEche si sunt apucat de streche..."
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Buna dimineata
Va ofer cate o
Am citit tot aseara dar nu am mai avut puterea sa si scriu
Deci din ce-mi aduc aminte...mi-au placut povestile voastre de dragoste,romantice,interesante,fiecare poveste are farmecul ei.Am vazut poze de Davidutu cu ochii lui din reclame,am vazut-o pe Iulia ingeras,un adevarat ingeras,pe iubita lui BRUCU,care s-au nimerit de pe acuma,pe Carina eu o vazusem araboaica dar m-am mai uitat odata,ai imaginatie mami nu gluma si binenteles bradutul Nelei si pe Anuta cea atenta la toate,mai ales la tati
Claudia esti o bunica tanara si frumoasa,felicitari pentru familia mare
MANGA,pacat de bani aia la masina dar ce sa faci daca e nevoie e nevoie
ELLENUTA distractie placuta la botez si abia astept sa vedem poze si sa vedem si mamica
AIDA,niciodata sa nu te mai gandesti ca din cauza ca erai prea fitoasa sa intamplat ce sa intamplat.D-zeu ne incearca si daca ramanem langa el ne rasplateste,pe tine cu Erik si pe mine cu Irinel,stiu ca incercarea a fost poate peste puterile tale dar ti-a trimis un ingeras langa tine si are unul care va vegheaza
CRISTINA_ANA,mopul acela pt aragaz si altele e bun chiar daca lasa si el putinica apa,eu p-ala te sfatuiam sa-l iei,cel de sters pe jos si covoare e varza
ANDRE,ma bucur ca esti fericita si implinita,asteptam si varianta lunga cand ai timp,pupici la Chiara
ANDRAIULIA sper sa fi scapat deja de temperatura si sa nu trebuiasca sa ajungeti la dr
Eu ieri am umblat ca o bezmetica sa fac actele pt bani baiatului,eu iau timp de 3 ani 4,5 mil si apoi pana la 7 ani 1,5 mil darrrr a trebuit sa renunt la o indemnizatie sa iau alta,sa-mi gasesc asistent personal caruia sa-i fac carte de munca dar sa-mi dea mie bani si m-au plimbat astia de la un birou la altul dar tot le iau bani ca sunt dreptul meu si al baiatului.Si am mai facut si o alocatie ca sunt mamica sg si iau 70 ron pana la 18 ani.Sa nu va mai spun ca atunci cand sunam sa intreb de bani,spuneau ca nu am domne nici un drept si eu spuneam da si ei ba dar i-am facut(idiotiiiiii).
Baiatul meu a stat ieri toata ziua cu mama,a iesit afara cu tata dar l-a bagat repede in casa ca a inceput sa urle.Fetelor unul din zecile de motive pt care m-am decis sa fac copilul a fost sa-l fac pe tata bunic,iubeste enorm copii si a suferit mult cand am pierdut prima sarcina.De ce va spun asta?pai eu am facut bradul la mine si el o intreba pe mama de bradul lor,pe care mama binenteles la aruncat demult,ei bine ieri a fost taticu meu si a cumparat un brad artificial alb si cand l-am intrebat de ce a zis:"pai daca vine baiatul la mine sa vada si acolo brad ",e pur si simplu topit dupa el,viseaza ca daca castiga la loto,bingo sa-i faca o camera mare si goala plina numai cu jucarii in care sa se joace el linistit.L-am intrebat daca il iubeste si a zis ca "tata,acum il iubesc mai mult ca pe voi",ma bucur ca am reusit sa-l fac fericit si bunic
M-am lungit cat o placinta ardeleneasca
toate mamicile si toti bebei
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
lutoniana spune:
buna de dimineata fete dragi !
mada ce frumos ca are Iri brad si la bunici ...si sunt absolut sigura ca trece Mosul si pe acolo....
moni lasa boceala ca nu tine...vine Craciunul si trebuie sa fim fresh...mai ales psihic.
cristina spor la treaba
croco e ceva ce o supara pe Ama de se culca asa tarziu ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
madalina84 spune:
MONICA,fiecare femeie are povestea ei,frumoasa in stilul ei asa ca nu te plange degeaba
LUTO,sigur ca o sa vina si acolo Mosu,iar la anu o sa vina in carne si oase(tata)cu o traista mareeee
Si sa va arat si bradutu nostru IRINEL SI BRADUTU
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea