Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 3
Fragutza spune:
M-am topit de tot
www.babycenter.com/0_forty-two-things-that-change-when-you-have-a-baby_1452535.bc?intcmp=Nav_Global_MyBC_Readmore&pn=Article%20page" target="_blank"> Forty-two things that change when you have a baby
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana gata baita, papat, culcat....ce mai facem pe aici sau dormim ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
suntem in spate la un vin si o tigare
, bey ce m-au enervat astia azi de la UPC ... fara cablu , fara telefon , eh , mai e cum mai e , dar fara net
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ralucapaun M-am topit de tot www.babycenter.com/0_forty-two-things-that-change-when-you-have-a-baby_1452535.bc?intcmp=Nav_Global_MyBC_Readmore&pn=Article%20page" target="_blank"> Forty-two things that change when you have a baby de Natalia (03.09.09) |
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac suntem in spate la un vin si o tigare [] Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Io-s mai in fata..tot cu un pahar de vin
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
aha deci nu aveti somn...hmmmm...eu zic sa-l chemam pe sotul lui Adinus sa ne adoarma ca pe ea (ca e dragut tare, credeti-ma)
Ce-as bea si eu o gura de vin....dar am numai bere
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
aidaciolac spune:
iooooi , ca maine vine zmeul si trebuie sa gatesc ceva si deja nu am chef , dar deh , trebuie ... sau poate ca merg si ii iau mancare de-a gata si zic ca am facut io ... hehehe
lutoniana spune:
citat din mesajul lui ralucapaun M-am topit de tot www.babycenter.com/0_forty-two-things-that-change-when-you-have-a-baby_1452535.bc?intcmp=Nav_Global_MyBC_Readmore&pn=Article%20page" target="_blank"> Forty-two things that change when you have a baby de Natalia (03.09.09) |
foarte fain
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
aidaciolac spune:
io am niste vin de crama de Murfatlar si rosu si alb si am zis ca daca tot ma intreba dl sot daca am baut ceva , hai sa beau ceva poate imi revin . Si nu exagerez cand zic ca am pus pe fundul paharului putin vin alb si cand am baut doar am inmuiat buzele. Si paharul nu e gol , dar eu simt ca sunt manga jiiiiiz , ce draq de vin e asta ?
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ce draq de vin e asta ? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Vine Laci....