Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
nela acum ca ai aparut pot si eu sa ma culc linistita ![]()
Fetelor nu ma bag la capitol nou ca imi cad ochii de somn...iertare.
va pup cu drag,pe maine

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
Iulika29 spune:
Noapte buna si de la mine fetelor!! 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana nela acum ca ai aparut pot si eu sa ma culc linistita Fetelor nu ma bag la capitol nou ca imi cad ochii de somn...iertare. va pup cu drag,pe maine ![]() ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Mai, dar chiar va culcati toate acuma?
Daca stiam, nici nu intram, va lasam sa conversati un pic mai mult...
Asa cevaaaa.
Of of...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

andraiulia spune:
Buna noaptea, dragele mele!!
Abia acum am apucat sa intru. Azi am fost la doc si concluzia este ca a racit iubitica un pic. Cea mai usoara forma, mai exact rinofaringita. Luam alternativ nurofen si paracetamol, vita C picaturi in ceiutz...febra a mai facut doar azi inainte sa plecam la doc la 16 ore de la ultima. Un 38,2 in fundulet, deci 37,7. Acum nu mai avem..suntem pe la 36,7-37. Si dormim. Eh, asta este. A luat de la Cristi.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
NelaM spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Buna noaptea, dragele mele!! ![]() Abia acum am apucat sa intru. Azi am fost la doc si concluzia este ca a racit iubitica un pic. Cea mai usoara forma, mai exact rinofaringita. Luam alternativ nurofen si paracetamol, vita C picaturi in ceiutz...febra a mai facut doar azi inainte sa plecam la doc la 16 ore de la ultima. Un 38,2 in fundulet, deci 37,7. Acum nu mai avem..suntem pe la 36,7-37. Si dormim. Eh, asta este. A luat de la Cristi. Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |
Andra,
ma bucur sa aud de la tine, chiar m-am gandit la frumusica ta ieri, eram curioasa ce-ati mai facut. Lasa ca trece si asta si o sa fie bine. 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
Am ajuns la povestea Melaniei, ma duc sa imi fac o cafea, sa o savurez pe indelete, de abia astept. 
Ieri a fost foarte placuta ziua, am vorbit cu mama apropare 2 ore, ma bucur din suflet ca si-au facut calculatorul, apoi cu sora-mea, Margelata a vorbit cu buni asa frumos... a fost topita toata!
Azi avem program de plimbareala (ca in fiecare weekend), asa ca azi n-o sa prea mai intram.
Un weekend placut va doresc!
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

andraiulia spune:
Multumim, Nela ca te-ai gandit la noi. E bine ea, e vesela, doarme bine. Parca acum ma stresez ca nu are atatea simptome specifice, gen somn cu dificultate...sa pape mai putin(ea papa mai des)...si mi-e teama sa nu fie altceva. Sau poate ca pur si simplu la ea se manifeste mai putin. Yo stiu?
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
NelaM spune:
Andra, bine ca e vesela si doarme si mananca bine. Fiind o forma usoara de raceala, cum ai zis si tu, de aceea nu o afecteaza prea mult. Oricum, daca a vazut-o doctorita, depista daca era ceva mai grav. Eventual sa mai faci o vizita de follow up dupa ce ii va trece, sa te asiguri ca totul este ok.
Va pup.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

andraiulia spune:
| citat din mesajul lui NelaM Andra, bine ca e vesela si doarme si mananca bine. Fiind o forma usoara de raceala, cum ai zis si tu, de aceea nu o afecteaza prea mult. Oricum, daca a vazut-o doctorita, depista daca era ceva mai grav. Eventual sa mai faci o vizita de follow up dupa ce ii va trece, sa te asiguri ca totul este ok. Va pup. ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Da, a verificat-o bine. Multumim mult pt grija!! Si noi va pupam si sa savurezi cu placere cafeluta si povestea!! Kisses!!
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii