Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 22
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut PLec si io la cuculu ca altfel iar ma apuca bazdacii ![]() Noapte buna sa aveti. P.S: Las o cana de pt Nela ca tre sa apara cat de curnad ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Monica, esti o draguta, multumesc frumos pentru cafeluta, mi-a prins tare bine, am savurat-o la povestea de dragoste a Melaniei, asa de frumoasa, si ei tineri si romantici...

Bravo, Mely! Sa va traiasca baietii! 
Monica, ca mi-am adus aminte, ce fumos dormeau baietii tai azi, am vazut pozele!
Dragos este un frumos, nici nu iti mai zic, ca de fiecare data ma minunez de papusica ta si de ochii lui cei frumosi foc! Si codati pe deasupra!
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Girls, ce cadouri faceti la sot de Mos Craciun! Sunt intr-o pana de idei... de Natalia (03.09.09) |
Eu i-am facut cadou din timp o papusica din aceea cu ochii mari, albastri si care are un buton undeva pe lateral si zambeste cand il vede. Se joaca toata ziua cu ea, o pupaceste si nu o lasa din brate...
Nu pot sa zic la ce m-am gandit de Craciun pentru el, ca stiu ca ma urmareste din umbra si as strica surpriza...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

madalina84 spune:
Acum am reusit si eu sa recuperez...pai am vazut pe Dragoselul care doarme langa tati,pe Joshua care are freza si nu stie daca sa o tunda sau nu
Toate fetele au facut smotru azi,bravo,eu m-am bagat la bucatarie si-am facut dovlecei cu usturoi,aripioare pane si cartofi prajiti(mai stiti ce nebunie a fost cu dovlecei cand eram gravide
)
Pe Irinel cred ca la durut burtica pe seara ca plangea cu lacrimi,intr-un final sa linistit si a adormit.
Mely frumoasa povestea ta,ma bucur ca aveti un "final" fericit, si eu l-am cunoscut pe Alin cand eram in clasa a 9 a dar la noi n-a fost sa fie
Cristina, sa sti ca de cand am nascut nu am mai avut certuri cu mama,il iubeste fff mult pe Irinel,sta la mine si ne intelegem bine,cred ca eu o inteleg mai bine pe ea acum si ea incearca sa nu mai comenteze prea mult.Sincer sunt fericita ca nu mai avem discutii caci tare mult m-am mai certat cu ea cand eram gravida
.Ea imi spune ca ia baiatu si se duce la tata acs cand o fi mare si eu ii zic ca daca ma supara o trimit acasa (in gluma binenteles) ![]()
Mai fetelor ce-ati fugit voi la somnic una dupa alta
cand credea si Nela ca are cu cine isi bea cafeaua ia pe cine nu-i
Multumim de complimente pt iubitelul meu,abia astept sa-l imbrac in costumasul de ren
...ete ca acum fug si eu la somn
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
NelaM spune:
No am ajuns la zi, Ana sa da in laganus, ma duc imediat sa fac un dus, ca tot e cuminte, pana se trezeste sotul.
Ia sa incerc sa fac un pustiu de bine, adica sa fac capitol nou... sa vedem daca imi iese! ![]()

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Nu mi-a iesit cu capitolul, pentru ca nu am parola! Am incercat cu cea de pe mailul comun si nu merge! Ei, eu am incercat, poate alta data.
Mada, ti-am vazut azi noapte brazii (si cel de iarna, si baietelul tau frumos, mai ca un bradut!). 
Este fala bunicului si o sa fie foarte apropiati ei doi, presimt! 
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol
... si tot nu inteleg ce s-a intamplat de au explodat paginile asa dintr-o data 
Fetelor va mai amintiti de Krypton? Formatia aia rock
septoct2009 spune:
cap 26
... si adica eu trebuie sa recuperez 15 pag ce ati scris in cateva ore cat am lipsit 

pt Nela ca tre sa apara cat de curnad
de Minune