Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Fetele eu ma uit la filmul de la pro tv..parca iulika a zis de el..nu l-am mai vazut pana acum; spuneti-mi ca se termina cu bine, ca mamica aceea iese din vagauna, ca se reintalnesc si ca vor imbatrani impreuna... ca de nu, mai bine ma culc

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

daaaaa

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci Monica , felicitari pt programelul vostru, 3 spre 4 ore e fantastic!
Eu ma pot lauda deocamdata cu papat aprox la 2,5 h, asta ziua, ca noaptea ne intelegem mai greu pe muteste. Daca ii e foame, o mufez si gata scandalul. Sper cu timpul sa-si rareasca singurica mesele noaptea, daca nu, am sa intreb pediatrul la vizita de 4 luni.

Ioana, si eu am citit pe blog . Felicitari domnului sotz pt talent .

De ce a plans Natalia?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Diamar da de ce i-ai luat sange? Si cu tinutul capului stai linistita, ca si pe mine la fel ma apucase ingrijorarea dupa ce l-am dus la pediatra acum 2 saptamani, si tot asa cand il lua de manute, nimic, nici nu schita vreun gest sa-l tina. Si dupa aia, l-am tot pus pe burtica sa-si ridice capul, l-am tras de manute in fiecare zi sprijinindu-i capul cate putin si acum si-l tine. Fiecare copil are ritmul lui!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Am vazut acum pozele cu Andrei, sunt tare frumoase ! E dulce foc, are trasaturi tare finutze. Pozele de la botez sunt f reusite, ma oftic ca nu am luat si noi un fotograf profesionist. Asta e.
Felicitari pentru baiat frumos !
Ma intrabai la ce pediatru merg, sunt la dna Munteanu dar vine dansa acasa cand o chem, e super doctor si om. Voi la cine sunteti?

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, asa e cum zice Monica, la alaptati e mai greu cu programul pt ca nu stii cat papa la o masa.
Natalia insa nu suge mult ca timp, cateva minute. Doar la suptul de seara, inainte sa se culce sta mai mult, cam 20 mins dar o las pt ca o ajuta sa doarma.

Programul ei e mai mult pt mine de fapt, imi era cel mai comod ca la plans s-o pun la san s-o linistesc. Si asa ajunsesem sa stau mai mereu cu sanii pe afara.

Iar noaptea ii dau de cate ori vrea. Ma gandesc ca poate ii e si sete ca de obicei suge f putin, 3-4 minute si gata.

In seara asta a adormit greu, i se inchideau ochisorii si tot nu vroia sa doarma. Se auzeau si ceva zgomote din burtica ei si se vede ca iar e balonata.

Monica, ce povestesti tu cu Atomix s-a intamplat la noi in primele 2-3 saptamani de la nastere. Copila nu avea forta sa suga , lapticul venea mai greu si o tineam la san ore intregi. Cum o puneam jos incepea sa urle si vroia sa suga iar. Pediatrul mi-a recomandat sa-i dau de mancare controlat, la 3 ore, cate 90 ml fie lapte de-al meu fie praf. Asa s-a linistit si ea si noi si a luat si-n greutate f bine.

Am o mare varza in cap, sper ca se intelege ceva din mesajul meu.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Era prin august 2003 cand povestea noastra se infiripa.Il cunosteam din vedere de cativa ani,doar facusem scoala impreuna.In fiecare seara ieseam cu prietenii/colegii pe afara si stateam pana tarziu….ne comportam normal,era ceva firesc pt noi sa vb.In 14 august seara , vad ca se cam imprastie gasca si raman numai eu cu el.In fine,vb despre una alta si ma cheama a doua zi la strand…eram pe rosu,asa ca n-am intrat in apa,am stat 5 ore neintrerupte cu el pe cearsaf si am vb cate in luna si-n stele.
Eram inca o copila,urma sa incep cls a 8-a …nu aveam inca o relatie “de oameni mari” ,mai ieseam la suc,la plimbare,la colt de bloc..si cam atat.Aveam si examenul de capacitate iar mama nu ma prea lasa pe afara ca trebuia sa invat
Incep liceul…iar el pleaca in Spania la ai lui.Doamne,nu pot uita noaptea dinainte de a pleca…ai mei erau dusi la munte la bunici asa ca l-am chemat la mine…ne facuseram unul altuia un “jurnal” in care scrisesem ce am insemnat unul pt celalalt.Am citit amandoi din el ,am plans toata noaptea si am stat imbratisati
S-a dus….s-a reintors in martie,dupa un an jumate…atunci pot spune ca relatia noastra a avut un nou inceput.Sentimentele adunate de-a lungul timpului au infiripat parca o alta poveste,cu 2 protagonisti mai copti la minte,care stiau clar ce simt….niste sentimente mult mai “mature” fata de cele din “copilarie”.
Atunci a inceput sa vina si la mine acasa,i-a cunoscut pe ai mei,eu mergeam pe la ai lui (care,cum veneau sau plecau pe rand din Spania.
Tot in perioda aia am cunoscut iubirea si la “next level”…apoi au urmat weekenduri la colege acasa (of course ca numa’ pe ele nu le vedeam eu in alea 2 zile), 2 excursii la sfarsit de cls. a 10-a prin Moldova si Maramures (in timpul asta noi eram cu niste prieteni la cabana).
Cand am implinit 17 ani,mi-a facut cea mai frumoasa surpriza ever (in afara celor 2 minuni cu ochi)…umpluse 2 camere cu lumanari pe jos,intr-una scria “te iubesc” iar in cealalta camera erau numai petale de trandafiri pe jos si pe pat .Imi cumparase un buchet de trandafiri albastrii (preferatii mei) …la indemnul lui sa-i miros ,vad un inel de aur intre petale…ramasesem masca (imi era frica sa nu ma ceara in casatorie[:-))] (da’ mai bine o facea ca si-asa dup-aia n-a mai facut-o,m-a luat direct).
Trec lunile,totul bine si frumos…hop,apar 2 liniute pe un test de sarcina.
Ne doream extrem de mult un copil ,ne doream sa fim impreuna pt totdeauna…visam ca 2 copii nebuni sa fugim la o manastire si sa ne casatorim,fara sa stie nimeni nimic….eu,imbracata intr-o rochie alba,vaporoasa de in,cu un buchetel de margarete iar el in pantaloni de in si tricou…Doamne,si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc ce frumos visam,ce frumos era,cat de mult de iubeam (nu ca acum nu ne-am mai iubi)
Problema unui eventual avort nici nu s-a pus in discutie…am decis sa ne casatorim,inainte de a naste…am avut o ceremonie simpla,cu nasii si parintii (ai mei,ai lui erau in spania,rezervasem o masa la restaurant si cam atat.N-am avut rochie de miresa (atunci),nu mi s-a parut potrivit pt cat de simplu a fost totul.
Acum o mai scurtez ca altfel ar fi muuulte de povestit…dupa cununie,la scurt timp am plecat in spania. Jonglam cu idea de a ramane acolo de tot dar eu nu m-am putut adapta asa ca dupa 2 luni am venit acasa ( cand am implinit 18 ani eram acolo…toata ziua fusesem trista si plansesem ca nu ii am alaturi pe ai mei
Ne-am intors,a venit Alexut pe lume iar in ianuarie, odata cu botezul am facut si nunta …n-am avut o rochie clasica de mireasa, era un crem deschis si fara voal,dar pt mine a fost minunata (noi facusem cununia civila odata cu cea religioasa si mi s-a parut un pic aiurea sa mai cumpar o rochie cu voal si toate alea pt botezul lui Alex de fapt )
Ce sa mai zic…suntem “tineri si nelinistiti” si asta ne face sa ne iubim tot mai mult si inca sa ne descoperim unul pe celalalt
Nu am scris-o in cel mai romantic mod, mai mult am evidentiat cum s-au intamplat lucrurile si cum pana la 20 de ani am dobandit fericirea adevarata,2 minuni care imi lumineaza viata si iubirea vietii mele,barbatul de langa mine.

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Wow,Mary, ce poveste faina! Mereu am vrut sa-ti spun cat de mult te invidiez ca la 20 de ani ai 2 copilasi. Felicitari si sa fiti fericiti toata viata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eteee! Brucu s-a mai trezit o tura pt papa..ce-i drept ma cam asteptam ca a papat la 19 30 si a dormit azi destul de mult ca så adoarma asa devreme pt toata noaptea.

Fetelor i-au aparut si LUi Brucu solzisori din aia pe cap..numai pe varful capului are..Voi ati dat cu ceva sau så las asa??

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Delia, cum ii dai sa pape noaptea? Vedeti ca am o fixatie cu asta deja, intreb pe toata lumea. Doarme la ea in patut? Eu dorm cu ea in pat si cum se foieste o mufez, papa si adoarme la loc.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor i-au aparut si LUi Brucu solzisori din aia pe cap..numai pe varful capului are..Voi ati dat cu ceva sau så las asa??

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Eu am lasat asa.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si Dragos a avut. EU am insistat la baita cu inmuiatul in zona aceea, apoi datorita sfatului Mariei,marog, n-am frecat cu compresa sterila, ci cu prosopelul mai bine dupa baita. SI vad ca in maxim o saptamana i-au trecut.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput