Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary ce poveste frumoaså si romanticå..

Ralucapaun multumesc de raspun..cred ca si eu il las asa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluca,Iulika,
Cred ca ma bag si eu la somn ,nu se anunta party pe aici in seara asta
Ne citim maine,noapte buna

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Meli ce frumos! sunteti atat de tineri si aveti deja atat de multe! eu m-am tot gandit la tine..la cat de mandrii or sa fie adolescentii tai, cu o asa mamica tanara si frumoasa

Iulika si ana are solzisori din acee in cap..de fapt, a avut..destul de multi; noi o masam cu ulei de masline inainte de baita si dupa balaceala ii perie mama (cu perie din aceea pt bebe) caputul aproape chel

a inceput filmul

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vaai mely ce baiat romantic FRumos, frumos, frumos.
Al meu imi cumpara flori doar daca-i amintesc eu din cand in cand ca nu mi-a mai luat. Si atunci il intreb ce boacana a facut de mi-a adus

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

PLec si io la cuculu ca altfel iar ma apuca bazdacii

Noapte buna sa aveti.

P.S: Las o cana de pt Nela ca tre sa apara cat de curnad

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Delia, cum ii dai sa pape noaptea? Vedeti ca am o fixatie cu asta deja, intreb pe toata lumea. Doarme la ea in patut? Eu dorm cu ea in pat si cum se foieste o mufez, papa si adoarme la loc.

de Natalia (03.09.09)

Raluca, soimita mea adoarme pe la ora 9 si se trezeste prima data pe la 1 sau 2. Apoi se trezeste tot la 2 ore sa pape. Ea doarme in patutul ei, care e in dormitorul nostru, deci aud imediat foiala si pumnii supti . De adormit, adoarme ori in leagan, ori la san, ori in brate (cand e f obosita), iar teansferul in patut il fac pe la 10:30, cand bag si eu cornu' in perna. Se mai intampla dimineata pe la 4 sa o tin in pat cu noi dupa ce papa, asta cand sunt epuizata. Eu nu as vrea sa se obisnuiasca in patul nostru, pt ca am prieteni care au dormit cu copiii ani de zile si nu mi se pare ok, nici pt noi, nici pt ea. Parerea mea .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna
Ce frumos Mary esti o draguta si chiar daca toate suntem constiente ca ai avut parte si de sacrificii la varsta ta ....stim ca ai renuntat la multe...TE APRECIEM enorm. Ce bine ca ai 3 baieti care sa te fericeasca zi de zi fiecare cu ce stie.

Mai fetelor azi e prima zi in care l-am culcat pe Davidelu pe spate asa m-am obisnuit cu el pe burta ca zici ca asa nu sta bine
Am venit aici in sufragerie si il tot auzeam cum povestea cate in luna si-n stele de unul singur acolo....si brusc liniste. Alerg sa vad care-i treaba si el dormea cu capusorul intr-o parte. Zambesc satisfacuta dar in 5 minute era treaz cu ochii mari il mai las ..mai lugu lugu....nimic....l-am pus pe burtica si in aceeasi secunda a inceput sa respire adanc....in somnicul lui de noapte. Asa ca nu mi-a iesit faza ....Am incercat asta pentru ca de cateva zile parca mi se pare mie ca vomita cam mult....si am zis sa nu il mai apas si eu pe burtica punandu-l asa.
Ma rog...vom vedea....e interesant insa ca papa si vomita laptic dinacela incheghat de la masa anterioara probabil...nu laptic proaspat....
Miercurea viitoare merg si eu sa vad cum sta cu greutatea.

Ce se mai discutase ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Mary, foarte frumoasa povestea voastra de iubire. Sunteti tineri, frumosi si aveti 2 baieti pe masura. Va felicit pt maturitatea de care dati dovada, putini sunt ca voi la 20 de ani. Baietii se vor mandri cu asa mamica tanara

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Delia, tot pe motiv de oboseala am luat-o cu mine in pat. Si parerea mea e aceeasi, ca nu e bine sa se obisnuiasca in pat cu noi. Deja facem misto ca o sa aiba nevoie de terapie din cauza noastra

Sper sa-si rareasca mesele in timp. Fetele au cam acelasi program vad, primul somn mai lung apoi treziri tot la 2 ore.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

aaaa, l-am vazut pe micul japonez....ce de par are maiculita ...pai David e inca la faza de bec sau ou ...si mi se pare asa marisor...
Vroiam sa va spun ca mi-a venit si mie capul pe umeri mai fetelor ca m-am uitat pe pozele lui davidelu de la nastere...si am ramas socata ce ochi umflati avea,...ce uratel si chinuit era. Trebuie sa recunosc ca un bebelus nou nascut nu e cine stie ce ....decat pt parintii lui care sunt aproape lesinati de placere si iubire DAR acum cand ma uit la poze cu divleceii nostri seamana si ei a bebelusi clasici, frumosi, cu trasaturi....E o diferenta imensa ....
Simt ca bat campii dar nu stiu de ce ....sunt tare plictisita asta seara ....si mi-e sete ...si am mancat si 3/4 dintr-o ciocolata ...si e 22.50 ....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput