Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cat a putut sa planga...si acum imi tiuie urechile..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele eu ma uit la filmul de la pro tv..parca iulika a zis de el..nu l-am mai vazut pana acum; spuneti-mi ca se termina cu bine, ca mamica aceea iese din vagauna, ca se reintalnesc si ca vor imbatrani impreuna... ca de nu, mai bine ma culc

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mai Dana, daca erai gravida si riscam sa te apuce ceva contractii de la emotii iti ziceam cum se termina..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Fetele eu ma uit la filmul de la pro tv..parca iulika a zis de el..nu l-am mai vazut pana acum; spuneti-mi ca se termina cu bine, ca mamica aceea iese din vagauna, ca se reintalnesc si ca vor imbatrani impreuna... ca de nu, mai bine ma culc

Danuta, eu nu am vazut filmul si nici nu prind Protv, dar in mare majoritate, filmele americane se termina cu bine, ca altfel scad vanzarile . Hai nu mai fi tristuta

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

ioi, Raluca..sa inteleg ca sper degeaba intr-un final fericit?
ia zi, da' de ce a plans micuta? inca nu-i convine programelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

delia, cum ii spuneam si ralucai ieri, hranita la tzitzi excluziv este putin mai greut. Ideea e sa ii faci un programel, dar sa nu infometezi copilul. Eventual, daca poti sa faci proba suptului sa vezi cat a papat, dc a papat destul. Desi si asta e cam relativa. Astazi, tanti de la mine mi-a demontat mitul cu alaptata la cerere si acum am inteles si de ce si de ce mi-a spus Irina sa nu ii mai dau inainte de 3 ore. Ideea e ca dupa ce papa, lapticul se incheaga in stomacel iar noi daca ii dam iar unul proaspat sa zicem intr-o ora, se amesteca cu cel de dinainte si fermenteaza. Explicatia e oarecum logica si este defapt procesul de facere a branzei, nu?

EU sincer, stand acum si gandindu-ma, cred ca infometam rau copilul si d'aia si urla saracutul de numa. Pt ca tot insistam cu sanul, il tineam cu orele. IAr il puneam ,iar il scoteam si el tot urla intre tzatzareli, si atunci cand nu se mai putea cu urletul ii bagam bibe. Acum ii dau la trezire tzitzi, maxim 20 de minute stam apoi bag repede bibe. Copil fericit si zambaret. PEste 3 ore (incerc sa-l duc spre 4) iar tzitzi si bibe, de ex azi si ieri mi-a adormit exact la 2 jumate cand era ora de papa, si asa masa nr 2 am dus-o la 4 ore. Si tot asa. VAd ca il tine si azi minunea cu rupt de somn la ora 10 si culcat fara urlete, aspiratoare, gashte si alte cele. I-am dat un bibe, a papat 140 ml si pana in jur de ora 6 nu mai am treaba cu el .

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ia sa vedem cum arata emnatura mea!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ioanna, am citit pe blogul tau azi. Imi place mult cum scrii. Foarte haios

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

multumesc tare mult numai ca nu pot sa-mi asum laudele! domnul meu este autorul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Delia, in seara asta subiectul este: cum sa pastram linistea

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Interesant, mai ales cand ai o mica sirena in casa . I-a zi, cum il pacalesti pe Dragoselu sa fie de comitet? Am inteles ca-i faci program si ca merge super. Incerc si eu sa-i fac un programel, dar ma cam faulteaza, mai ales noaptea . Dupa primul somn de 4-5-6 ore, se trezeste fix la cate 2 ore sa pape. Oare de ce??? Si cum as putea schimba situatia ca pe la 4 a.m. nu mai stiu nici unde mi-s tzatzele de oboseala

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

ce draguta ai fost Delia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

nu-ti zic cum se termina dar poti sa stai sa te uiti!

Mergi la inceput