Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna dragelor

intru si eu sa va salut..sunt "nerecuperata", vorba lui Croco, dar sper sa pot intra mai tarziu, dupa balaceala Anei;
vroiam sa va spun ca we acesta sunt reduceri de 40% la Cora la articolele pentru bradut: maine- reducere la globuri, beteala & co, iar duminica sunt mai ieftine instalatiile; astazi, bradutii artificiali au fost cu 40% mai ieftini
mie mi-au placut tare mult decoratiunile pt brad de la Cora, asa ca maine dimineata, noi vom fi pe pozitii: grig cu cosul mare, eu cu mandra in wrap (plus o pereche de coate ascutite)..vizualizati imaginea, nu?
pupici!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetelor...am ajuns si eu la zi cu cititul ca mamarutza mea ma solicita ziua de nu am timp nici sa maninc...azi am fentat-o..am iesit cu colegii la resturant si a ramas 3 ore cu maica-mea. A fost nasol testul...dupa doua ore jumate eu mustaceam si nu stiam cum sa ma scuz , sa fug mai repede la fata acasa... Nu stiu ce voi face dupa ce ma reintorc la job...

Am citit povesti asa frumoase de Selen, Aida, Andre, Claudia, Uka..si variante prescurtate de Andre si Monica...o sa ma incumet si eu sa va povestesc doar timp mai mult sa am.

Si iarasi am vazut bebei asa de frumosi (Ebru...vai Selen ce frumoasa e..si ce par are! a mea e cheliuta rau si acum , pe Dragoselu' Monicai, pe Irinel...vai ce baietei frumosi!pe Carina si pe Iulia Claudiei)

Vorbeati de semne din nastere si a mea are o pata rosie pe ceafa...mostenire de la mine si eu o am de la taica-meu.

Oare ce o fi cu Dana, nu am vazut postari de ale ei in capitolul asta (sau ma insel?)

Sper ca Stefanut si Raluca au trecut de ce a fost mai greu si vor fi bine de acum inainte.

Selen...ma distram...si mamarutza mea asta noapte de la 4 la 6 a avut chef de povesti si ras...eu sunt chiauna de somn ca nu am avut ce sa ii fac..chiar si pe intuneric chiuia si gangurea de numa...oare ce le-o fi apucat?

La noi urmeaza masa de seara..sper in noaptea asta sa doarma mai mult...

Va pup, seara frumoasa!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Ei uite ca a aparut si Dana....pot sa plec linistita..

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, multumim pt pont . Maine imi infiintez si eu coatele p'acolo (desi am o gramada de decoratiuni si o sa-mi iau omoru' de la injiner )

aida, cum sa nu placa la baiat la shomping?? Trebuie EDUCAT

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, iti sta suuper cu noua freza. Oricum esti prea frumoasa si slaba asa ca nu mai comentez

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Selen,am interpretat eu gresit,scuze.Dupa ce ca apar din papuris,mai citesc si aiurea Si eu zic ca seamana,chiar tare:)Multumim de aprecieri

Cetit si povesti frumoase de dragoste si m-a apucat si pe mine nostalgia,evident. A noastra-i din categoria viata bate filmul dar n-am rabdare si nici neuroni prea multi ramasi s-o scriu cat de cat cursiv acum Poate de sarbatori eventual daca am timp,la gura sobei:)

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Eu sunt taaare tare fericita mi-a luat "mosu'" telefonnokia x3...manca-l-ar mama pe el,ca mor de dragul lui cand face gesturi din astea

Mihaela,ma bucur sa te citesc si de asemenea ca s-a cumintit Joshua.Din pacate nu reusesc sa vad pozele cu el

Ce mi-ar placea si mie sa dau o tura prin Cora,da' de undeun magazin mai de doamne ajuta in afara de Kaufland nu avem

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Am aranjat un pic pozele si cred ca de aia,uite inca o data linkul Melania,sper sa se vada
http://family.webshots.com/album/575876424AttNbY

Mergi la inceput

Tot asteptand sa se trezeasca Josh pt tura de noapte de alaptat s-a facut 4 deja
Va las,ca o sa fiu zombi maine.Un weekend linistit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Seara buna!
M-ati facut sa alerg la nebuna dupa voi.
Am citit povesti frumoase by Aida, Selen si nu stiu daca mai era cineva.
Kawaichan, ce par are Joshua. E tare scumpel.
Ce scumpica e Ebru, imi este tare drag de ea.
Mary, vad ca esti mai vesela daca a venit Mosul la tine.
Cristina, Andreiul tau este exact ca si David al meu, bea apa din vana si-si pune chilotii in cap. Vorba ta, bine ca sunt sanatosi si pot sa faca nazdravanii dar cateodata imi vine sa plec de acasa. Treaba cu desenele la ora ai nu e prea buna. Al meu stie ca dupa ora 18 nu sunt desene. Am avut si noi zile cand se culca doar pe la 12-1 noaptea dar mai nou nu mai doarme peste zi si se culca si el mai repede.
Am vazut-o pe Carina ce bine isi tine capul si ma cam pus pe ganduri ca al meu nu-l tine asa si mi-a mai spus si dr astazi ca nu ar trebui sa-si lase capul pe spate cand incearca sa-l ridice de manute.
Eu astazi de ziua lui l-am dus la spital sa-i recolteze sange si l-au intepat si in ambele maini. Scumpelul de el nu a zis mai nimic. Raportam si 7 kg.
Elenuta, petrecere frumoasa maine.
A, si era sa uit sa laud bradul Nelei. Imi place ca e bogat si are si corana frumosa. Initial am crezut ca e in ghiveci si-l duceti inapoi dupa sarbatori. Asa m-ar tenta pe mine sa iau dar nu stiu daca gasesc pe la noi.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput