Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 15
santorini spune:
Ellenuta distractie placuta si asteptam poze de la botez. A si sa stii ca te-am vazut in poze. Unde sunt kilogramele alea de care te plangeai, ca eu mi te imaginam cu totul altfel. Am vazut ca ai fost in concediu in Austria in Zell an See. Super, am fost si eu in februarie, si cred ca am stat la aceeasi cabana sau pe langa, ca am o poza cu privelistea de la fereastra camerei aporape identica!
Ionika eu zic sa nu-ti faci griji daca ea e vesela si nu pare sa o deranjeze nimic. Eu am inteles ca pot sa aiba saptamani cand ia mai mult si saptamani cand nu ia mai deloc in greutate. Nici Andrei nu prea mai ia in greutate ca la inceput! Vorbeste si cu pediatra!
Kawaichan ce migdalat dragut ai tu acolo si ce par are ! Waw. Eu tocmai iti scriam sa ne spui sit u povestea ta de dragoste, ca de si eu ca babele curioase
, vorba Luciei, vream sa stiu cum ai ajuns in Tara Soarelui Rasare. Asteptam sarbatorile!
Mary sa stapanesti sanatoasa si iubita telefonul. Cred ca ai iesit din butoi nu?
Dana am vizualizat imaginea 

. Spor la cumparaturi.
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Selen,am interpretat eu gresit,scuze.Dupa ce ca apar din papuris,mai citesc si aiurea ![]() Cetit si povesti frumoase de dragoste si m-a apucat si pe mine nostalgia,evident. A noastra-i din categoria viata bate filmul dar n-am rabdare si nici neuroni prea multi ramasi s-o scriu cat de cat cursiv acum Poate de sarbatori eventual daca am timp,la gura sobei:)Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
stai ca aici m-ai pierdut pe mine..pt ce iti ceri scuze, ce ai interpretat gresit??
noapte buna fetelor, mergem si noi la baitza, si dup-aia nani...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
santorini spune:
Diamar da de ce i-ai luat sange? Si cu tinutul capului stai linistita, ca si pe mine la fel ma apucase ingrijorarea dupa ce l-am dus la pediatra acum 2 saptamani, si tot asa cand il lua de manute, nimic, nici nu schita vreun gest sa-l tina. Si dupa aia, l-am tot pus pe burtica sa-si ridice capul, l-am tras de manute in fiecare zi sprijinindu-i capul cate putin si acum si-l tine. Fiecare copil are ritmul lui!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
raluci_b spune:
buna seara fetele
dana - multumim de pntul cu reducerile de la cora
fetele care stati militari dr taberei, in ce parcuri mergeti? noi pana acum am iesit afara doar pe terasa dar in we tare as baga un parc
dunga asta de pe burtica oare cand se duce ?
azi e a doua zi de bonnisan, parca este mai bine si eu la fel
sa vedem in continuare. bebe a inceput sa manance fara mamelonul de silicon bata-l vina.
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
raluci_b spune:
poze noi cu NOi
dana - super freza, si super poza cu tati la masina de cusut
ellenutza - distractie palcuta
diamar - pt ce sange si de ce asa mult ?
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu
Iulika29 spune:
Gata...cine nu e gata il iau cu lopata
..eu adormit cel mai cuminte, zåmbaret si frumos copil
stiti voi aia cu cioara
Aici care e treaba..liniste??hmmm
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
diamar78 spune:
Santorini, Raluci noua ne tot ies valorile la ficat GPT si GOT marite, am luat silimarina si acum le-am repetat sa vedem daca au scazut si i-au luat sange si pt toxoplasmoza si citomegalovirus sa vedem daca nu are asa ceva si de acolo sa aiva valorile astea marite. Pe langa astea doua i-au iesit si eozinofilele marite cu 2 procente.
Iulika, si al meu doarme de pe la 8 dar cel mare are chef de joaca dar mergem acum la culcare ca maine mi-am propus sa merg sa ma spovedesc.
Noapte buna!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
delia79 spune:
Saluti fetele 
Bré, dar sunteti culmea cat ati putut scrie ieri si azi 
Ma bag imediat la recuperari, cat doarme soimita 
La noi joia e zi de familie, dat fiind ca sotz e liber, deci de fiecare data alergam ca nebunii pe la cumparaturi sau sa mai rezolvam cate-o treaba. Ieri, par exemple, fuseram la mall vreo 6 ore, soimita s-a comportat super, o mai duce mamy ca i-a placut. Am luat si noi ornamente de brad si am papat ''in oras''. Urmeaza duminica sa achizitionam mandrete de brad si sa-l impodobim.
Hai ca fug....
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
mary_07 spune:
Gata,am culcat catel ,purcel & Co.![]()
Ma apuc sa scriu "romanul"...sper sa-l termin in seara asta![]()
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
monica_dicut spune:
Heeei, dovlecime, unde umblati??? 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Poate de sarbatori eventual daca am timp,la gura sobei:)
09.09.'09