Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 13
kawaichan spune:
Seara buna fetele,long time no see:)
Am inceput sa iesim zilnic cu masina prin imprejurimi(a se citi orasele vecine),doarme Josh neintors de fiecare data si-mi convine de minune:) Avem zile cand iesim dimineata pe la 10-11 si ne mai intoarcem seara tarziu,pe la 8-9. Ne invartim in general prin parcuri si mall-uri unde au camere de alaptat.
Am citit mai pe diagonala ultimele capitole asa ca nu mi-a ramas mare lucru in cap,am vazut ca ati facut party-uri chestii trestii
Mi-a sarit in ochi discutia despre semne particulare,Selen si noi avem pata neagra pe fundulet si bonus vreo doua pe ambele glezne(chestie f rara,ca de obicei ies doar pe spate/fundulet).Uite un copy/paste de pe nenea google referitor la asta:
Mongolian Spot
Alternative Names:
Mongolian blue spot, child fleck, sacral fleck, newborn blue fleck, newborn sacral blue fleck, Semitic mark, Semitic stain, congenital dermal melanocytosis, dermal melanocytosis
Mongolische Flecken (G), tache mongolique (F), mancha mongolica (S), Moukohan (J)
Background: Mongolian spot refers to a macular blue-gray pigmentation usually on the sacral area of normal infants. It is usually present at birth or appears within the first weeks of life. It typically disappears spontaneously within 4 years but can persist for life.
Pathophysiology: The Mongolian spot is a congenital, developmental condition exclusively involving the skin. It results from entrapment of melanocytes in the dermis during their migration from the neural crest into the epidermis.
Frequency/Internationally: The prevalence of Mongolian spots varies among different ethnic groups. This condition is most common among Asians. It also has been reported in 80% of East African children, in 46% of Hispanic children, and in 1-9% of white children.
Mortality/Morbidity: Mongolian spot is not associated with mortality or morbidity.
Race: Mongolian spots are observed in more than 90% of infants of the Mongoloid race (ie, East Asians, Indonesians, Polynesians, Micronesians, Amerindians, Eskimos).
Sex: No sex predilection is reported.
Age: Mongolian spot is usually present at birth, but it can also appear within the first weeks of the neonatal period
Uite aici petele lui Josh de la picioruse,pe aia de pe fundulet n-am fotografiat-o inca:p
Vazut pozele cu Ebru in rochita de Alba ca Zapada,e asa de scumpa ca-mi vine s-o pap
Vazut si pe Carina,felicitari Uka pt mandretea de fetita!
Si Davidelul bolfoselul cu ochi albastri !
Noi am implinit 3 lunisoare si ieri la cantarit avea 6350g cu un body si o salopetica flausata pe el.De masurat nu l-am putut masura ca lumea,n-a fost chip sa-i tin picioarele drepte dar are cam intre 61-63 cm.
pt cine vrea sa ne admire,am pus si noi cateva pozici noi
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Buna fetele! Noi mai rarut pe aici, acum sunt necajita ca Alexia in 2 saptamani a luat in greutate numai 150 grame. A mai patit asa careva? Oare va recupera urmatoarele saptamani? Ea a luat pana acum cate 800 grame in fiecare luna. Cineva a postat un link catre un site despre dezvoltarea copiilor. Mai puteti sa-l retrimiteti? Va pup! Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia |
noi, noi am patit! am luat intr-o luna 400 gr...deocamdata ne-a zis dr sa nu ne ingrijoram, mai vedem si luna asta....mai ales atata timp cat este atenta, activa, ne urmareste, etc...
mai zicea si Andraiulia la fel parca....
Ebru a luat asa: 1.8 in prima luna (enorm!), 600 gr in a doua, si 400 in a treia...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monica_dicut spune:
Va zambeste Dragos ca sunteti cele mai tari
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ptui ptui sa nu o deochi pe Ebru cat e de frumoasa . Io tot nu ma dumiream unde sunt pozele cu alba ca zapada. De azi de dimineata am deschis de vreo 3 ori linkul tau cu poze
Mihaela, Joshua este un dulce si un frumos. Sa-i pap io ochisorii migdalati
Acum m-am prins io de ce are al meu ochii mici de chinezoi (nu, chinezu de la parter nu e ta-su ). Stiti ca va spuneam io toata sarcina ca ma uit la Jon&KAte plus 8, si sunt 8 copilasi din tata semicoreean, si atat m-am minunat io de ei ce frumoasi sunt, apoi si de Erika devyllei ca am mi-a iesit si mie unu cu ochi mici
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
aidaciolac spune:
elle distractie placuta maine la botez si vrem poooooze
risipitoare de sidef noi te asteptam cu povestea
citat din mesajul lui Ellenuta iulika 8,2 kg .. ce baiat cu greutate .. |
... am gatat de recuperat 24 mai am 23
Iulika29 spune:
Kawaichan joshua s-a facut un flåcåu tare frumos....ce pår mare are.si pare taare cuminte.
Monica vezi ca Drågoshelu a citit pe aici pe forum si uite ce s-a cumintit si uite ce frumos zambeste acum..cred ca incearca så spunå ca ce a fost inainte '' a fost o farså''
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Fragutza spune:
Selen, ramasesem datoare cu indicatii pentru Mondocarp.
So, mergi spre Berceni (spre centura Bucurestiulu) pana ajungi la statia de metrou Aparatorii Patrei. De acolo mergi spre comuna Berceni, aproximativ un km. Pe partea dreapta sunt 2 benzinarii/spalatorii (au acelasi nume, dar imi scapa acum( si intre ele se face un drumusorpe care trebuie sa intrati voi, ca cele de tara. Mergi pana se termina casele si tot pe dreapta este depozitul lor.
Sper ca aiinteles ceva. Dc vrei iti pot lasa numarul de telefon si vb maine.
de Natalia (03.09.09)
kawaichan spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ptui ptui sa nu o deochi pe Ebru cat e de frumoasa . Io tot nu ma dumiream unde sunt pozele cu alba ca zapada. De azi de dimineata am deschis de vreo 3 ori linkul tau cu poze Mihaela, Joshua este un dulce si un frumos. Sa-i pap io ochisorii migdalati Acum m-am prins io de ce are al meu ochii mici de chinezoi (nu, chinezu de la parter nu e ta-su ). Stiti ca va spuneam io toata sarcina ca ma uit la Jon&KAte plus 8, si sunt 8 copilasi din tata semicoreean, si atat m-am minunat io de ei ce frumoasi sunt, apoi si de Erika devyllei ca am mi-a iesit si mie unu cu ochi mici Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Multumim pt aprecieri Monica,pupam Dragoselu' zambaret si scump Sa stii ca si eu observasem ca are ochisorii usor codati si ma tot uitam la voi sa vad cui ii seamana,dar acu m-am lamurit de la ce i se trage:)
kawaichan spune:
hehe Iulika,asa-i s-a facut un cumintel si jumatate,mi-e drag de el de mor Mai are seri cand face cate o criza de plans de vibreaza peretii si nu-i putem intra cu nimic in voie,insa e floare la ureche fata de primele aprox 6 sapt.
Pupam la voi,am citit de intalnirile cu parintiii de la voi si m-a apucat brusc si pe mine cheful,cica se fac si la noi incepand cu varsta de 4 luni,sa vad ce si cum,poate mergem.
selen80 spune:
Kawaichan auzisem si eu de petele mongoloide, si mi s-a parut logic, ca doar de pe acolo se trag tatarii si cel mic al nasilor (tot tatari) are la fel, pe spate...eu am pus poze dar le-au sters cei de pe webshots, ca erau indecente
Joshua e un scump, si chiar seamana cu Ebru, sa stii! pana si la freza-n vant
Monica manca-i-as eu gurita aia care zambeste asa frumos
Raluca multam, o sa-i arat sotzului sa vad daca se prinde, ca io-s paralela cu bucurestiu, nu stiu decat zona unirii-universitate
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta