Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asta faceau baietii mei cand mie imi clantaneau dintii in gura pe balcon intinzand rufele

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Acum am vorbit cu ralucu si va pupa. Stefanutu e mai bine , inca mai curge din urechiusa , dar asta era si ideea sa curga afara tot raul si pe luni e posibil sa ii lase acasa

Mergi la inceput

"femeie, esti cam babaciune, ar fi timpul sa iti vina mintea la cap" , dar asteptam si varianta lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iuliko, iar cu apocalipse si grozavii din astea? Eu am rezistat sa nu ma uit la documentarul ala de pe antena 1.
Aida, pai da, daca te ajuta si Laci la curatenie atunci e alta treaba. Eu daca fac curatenie sambata, doar eu fac, sotul doarme de rupe! De-asta prefer sa fac vineri, ca macar stiu ca e si el la munca si nu ma mai oftic ca doar eu sunt chinuita. Daca asa l-a invatat pe el mamica, ca doar femeile muncesc in casa, ce sa fac!
Monica, ce fain dorm baietii tai!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Asta faceau baietii mei cand mie imi clantaneau dintii in gura pe balcon intinzand rufele

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

ce dulci sunt!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Apropos de fete dinastea cu initiativa, a cunoscut Adi al meu un baiat care e aici de 4 ani si ar vrea si el o prietena romanca si nu gaseste...

Da numa fete vreà?? cå are si sotu unu si el cauta o romanca...må gandeam ca totusi au aceleasi 'visuri''
ce a fost cu tine ieri fatoooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Lucia, ai dreptate ca citeam din umbra, si in fiecare zi imi tot promiteam ca o sa si scriu si nu stiu cum naiba faceam cu timpul ca nu reuseam. Acum cred ca m-am organizat mai bine, ca i-am facut lui Andrei program de somn. Sper sa il tina! Si normal ca atunci cand aud de intalneala sar repede! Si Andrei are doua semne: o peticica rosie, gen Gorbaciov undeva la ceafa sub par (ce bine ca nu se vede) si un fel de gaurica (cam cum ramane cateva secunde dup ace te intepi cu un ac) pe pieptut. Adi rade de mine si zice ca nu l-am terminat de incheiat (ca la pulovare). Eu nu am furat nimic, poate doar pixurile colegilor, ca sunt mai strangatoare de felul meu!

Cristina mersi mult sis per sa gasesti ceea ce cauti!

Selen ne auzim pe joi!

Aida te aspteptam!

Monica, vezi ce baieti simpatici ai!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini
o peticica rosie, gen Gorbaciov undeva la ceafa sub par (ce bine ca nu se vede)

si al meu are o garofita chiar la ceafa in par! eu nu am furat nimic nimic. iar treaba cu furatul... hmmm... n-o cred

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Claudia ce poveste frumoasa , pai tu nu stiai ca cu ala frumos nu poti face casa? am avut si io unu si stiu cum e , brrrrr. Foarte frumos si felicitari! Sa aveti o viata linistita si plina de impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele!
Noi mai rarut pe aici, acum sunt necajita ca Alexia in 2 saptamani a luat in greutate numai 150 grame. A mai patit asa careva? Oare va recupera urmatoarele saptamani?
Ea a luat pana acum cate 800 grame in fiecare luna.
Cineva a postat un link catre un site despre dezvoltarea copiilor. Mai puteti sa-l retrimiteti?
Va pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput