Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Va salut dragelor, da am fost la plimbare si la cumparat Domestos si solutie de spalat pe jos .... in caz ca mi se face pofta de curatenie...ca pana acum aveam o scuza ca nu mai am materiale
Ma tot tin sa va intreb ceva dar mai uit....au bebelusii vostri semne de nastere ? Coana Luci amai sutit gravida fiind ceva biscuiti si bombonele iar Davidelu are o pata dinaceea bejulie pe pulpita la picior....asa sub genunchi.Ma amuza si mereu i-o pup
Selenico si eu zic ca fetele sa mai stai un pic sa vezi cum ia in greutate si poate se scoala noaptea de la parturi si nu de foame...zic si eu. Nu ii da inca supliment...cere un sfat si de la pediatru
Vai vai dar ce active mi-s constantencele mele....cred ca Santorini citea forumul dar nu avea timp de scris...si cand a vazut ca-i rostul de intalneala si cafele hop si ea Si ce ma bucur ca s-au oferit sa le ia si pe cele doua printese din palatul de clestar de la Cumpana
Sa faceti poze cu Andrei, Carina si Ebruska sa-i vedem
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Luci al meu nu are semne dar are o alunita pe piciorul drept destul de mica dar asa de frumoaså..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
cristina_ana spune:
Crocodana, merci mult pentru reteta! Ce simpla e!!! SI mi s-a facut o pofta de chifle, de zile mari!!!! Dar abia maine ma duc in Cora. Daca ai timp, nu ne strica si niste placintele!!!! Yammi, yammi!
Santorini, ai dreptate, la Golden Point o sa ma duc. Cred ca acolo gasesc tot ce vreau. Rochia aia pe care mi-o doream eu e mai eleganta, mai de seara, asa, ca e decoltata. Nu merge la o masa la restaurant. Si oricum, tot scurta si mulata era!
M-am uitat acum pe pozele tale de la botez. Le mai vazusem, dar stiu ca mi-au placut si atunci. Ce frumos l-ai imbracat pe Andrei, avea si cravata, ce mai, un adevarat domnisor!
Sa stii ca te asteptam si pe tine cu povestea de dragoste!!!!
Lucia, deci si tu te tii de smotru
EU stiam ca doar atunci cand ti-e pofta de ceva in timpul sarcinii apar semne! Desi, la cat vorbeam noi aici de mancaruri zilnic, nici nu ma mir ca a iesit baiatul cu semne pe bulanase!
Raluca, te-ai mutat in Drumul Taberei? Poate mai facem si noi o intalnire, ca ne-o iau Constancentele inainte. Eu nu am mai iesit prin parc de secole, e asa de frig afara!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Ioanna81 spune:
uraaaaaaa! ne-am intors de la plimbare (maiculita ce frig e. si eu am mers 3 ore pe frigul asta... brrrrrrr, am papat (amandoi) si acuma eu va citesc pe voi si el ba omoara suzeta, ba studiaza mana dreapta ba vorbeste cu mami.
apropos de vorbit... se straduieste sa zica si ii ies niste sunete mortale. si "cuvantul" iese cu tot cu limba
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
selen80 spune:
Constantencele mele multumim de oferta, sunteti niste dragutze eu luni si marti sunt cu mami, miercuri mergem la Buc, deci vorbim de joi incolo....oricum daca ne hotaram cu o zi inainte, plec si eu de dimineatza la socrela, si ma luati de acolo eventual, ca-i mai aproape, sta prin zona brick....de-abia astept, sper sa nu fie prea frig/vant pe afara, sa putem sta dupa pohta inimii
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Luci a mea are pe spate mai multe pete nergicioase, ca niste vanatai, cea mai mare si mai evidenta pe fundulet, dar eu nu tin minte sa fi furat nimic in sarcina..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
aidaciolac spune:
cristina la mine sambata e zi de curatenie generala , ca e dl sot acasa si sa cu aspiratorul iar apoi are grija de prunc sa ma pot desfasura in voie ... si mie chiar a inceput sa imi placa dupa ce am exersat atatia ani sau poate ca imi place aerul cand totul e gata inca nu m-am decis
ioi madalina ce scump e tatal tau , mai rar asa ceva din partea unui barbat. Felicitari bunic de Irinel . Ioi ce imi place poza cu coarne de ren
uca felicitari de masuratoare ... pitzipoance de mall zici? ioi ce tare esti
mary asteptam povestea
andraiulia cum sunteti?
blankar distractie placuta la ski si pliiiiiz da o tura de partie si pt mine ca mi' dor
of selenico stiu perfect cum e cu dr in Constanta Tinem pumnii sa fie bine si mai ales sa suporte usor drumul. Sa stii ca si lu Eri ii troznesc oasele si din cauza asta pe langa Vigantol ii dau si Ca pt 10 zile , peste 2 luni iar 10 zile de Ca ... asta si din cauza ca s-a dezvoltat mult
Mai ce Alba ca zapada am vazut
uka e buna criza asta. Exact acum e perfect sa cumperi un teren si sa construiesti o casa
bravo croco moralul up ca nu e timp de suparari si poate o iei si pe monicutza de mana
of unombun e groaznic sa nu stii intre care oameni bolnavi sa te imparti si sa ajuti
iulika felicitari de plimbarea insorita
monicutzo ce ma bucur ca ati scapat de urlete si nici macar nu a fost greu
cristina cu ideile alea care nu pot fi schimbate si care nici nu fac rau tac din gura. Nu sunt de acord dar nu sunt nici contra , asta ca sa pot lupta pana la sange pt ce merita ca Laci a invatat si el ca daca eu sunt convinsa de o chestie nici nu are rost discutia ca stie ca nu ma intoarce , asa ca prefera sa taca si sa faca ca mine
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Deci Teodora nu vrea sa doarma, a stat in pat o ora si a vorbit si acum s-a dat jos. I-am spus ca nu pot sa ma joc cu ea ca e obosita ca nu a dormit si mi-a spus ca ea nu e obosita, nu vad ce bine merge |
santorini asteptam povestea si zici ca in Tabacariei! Pai nici nu e departe de mama care sta langa spitalul mare ... asa ca ne intalnim
uka nici noi nu suntem matinali si la noi tot aia e ora la care abia putem iesi din casa atat ma foiesc si ma invartesc si mai una si alta ca nu reusesc sa ies mai devreme de 12
luto Erik are o pata rosie pe partea posterioara a pulpei si trebuie sa o urmaresc sa nu creasca in afara. Nu va puteti imagina cum tremura inima in mine cand mi-au aratat-o in maternitate
In sfarsit am terminar ce ati scris azi si tocmai se trezeste si Eriku ... mai am ultimele 11 pag din cap 24
aidaciolac spune:
de dana mai stie cineva ceva? ca lipseste cam de mult
ralucapaun
... gata am fugit ...
Iulika29 spune:
selene ce frumoaså e alba ca zåpada..vine acusi Brucu si ii ia marul ala frumos ca nu e bun pt ea..
Ioanna ce distractie acolo ai tu cu carol..wow 3 ore..brr m-ai luat inainte
Mådålina ce m-am emotionat cand am citit ce a spus tatal tau....chiar mi-au dat lacrimile..ma bucur atat de mult ca ai tot sprijinul de la pårintii tai..
Cristina_ana harnicuta noastrå påi si daca nu slåbesti intr-o såptamanå sunt sigura ca iti vei cumpåra ceva in care så te simti bine chiar daca e cu un nr mai mare
Aida
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Iulika29 spune:
wow acum am vazut ca in seara asta cei de la protv difuzeaza ''Apocalypto'' ..super! L-am vazut o data dar m-as mai uita o datå.
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite