Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Si la noi e innorat , eu sper insa doar sa vina Mari mai repede ca s-a dus tocmai in capatul alalalt al orasului sa-si schimbe permisul de conducere E cevaaaa.. anul asta si-a schimbat toate actele DIMINEATA Ce sa mai zic?
Am vazut pozele de la gradi cu Arielii mari si mici care toti au fost cuminti ca pe toti i-a tinut mosu' in jur Cel mai adevarat insa a fost rockerul rebel cu pleata mov
Zoze, bafta la intepat! Sa nu te doara si sa te intorci repede acasa ca ne-a facut Mihaita capu' calendar

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sof are iar febra , mai mica decat data trecuta, de dimineata a avut cel mai mult, 38,3. Fara nimic altceva.

Astept sa pot suna pediatra buna sa ma programeze, sper sa nu fie de garda, ca nu vreau la spital

Spuneti voi, ce poate fi!!?!?! Abia au trecut doua saptamani de la prima "serie"

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

I: Ce inseamna PSD?
R: Presedinte in seara de Duminica

I: Ce inseamna PDL?
R: Presedinte in dimineata de Luni

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

colind recitat de Daniela Crudu:

E iarna acuma la romani, au mai ramas ciulinii
S-au ofilit in noapte, luni, si rozele si crinii.
De luni nu mai am niciun chef.. ma simt panarama,
Ca m-am trezit cu Base sef, dar m-am culcat cu Geoana!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

fetelor am intrat sa va spun sarbatori fericite

UN CRACIUN DE VIS!!!!!!

maiine plecam la ski si nu cred ca mai apuc sa intru
sa ne tineti pumnii sa fie totul ok

va pup si va

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Program de Mufarin: trezit la 4,30 bine dispus cu chef de vorba, srigat 'mamiii, tatiii', pupat/albit pe amandoi, de la 6 joaca cu amaratu' de ta-su care trebuia sa plece la job(si e la Floreasca azi, zi grea pe el), eu ramasa nemiscata in pat, pana la 7,30 cand pleaca iub, iar dupa nitel plans ca a plecat ta-su a adormit pana la 10
si alta durere de-a mea, copilul asta nu prea mai are 3 mese pe zi, ci doua..dimineata mica dejun, pe la 12-1 nani(nu mananca inainte ca e prea aproape de mic dejun, intre 9-10) pana pe la 3-4, apoi 'pranzul' intr 4-5, chinuit, alergat vaivaivai, si sa zicem pe la un 7-8 il mai incerc cu ceva gen iaurt, banana, biscu..imi vine sa mooor
vad ca ati bagat destrabal in continuare aseara, vedeti acum apare cate-o 'musafira' si incepe cu dat cu pietre ca e forum de copii si ea citeste de pozitii sexuale si alte chestii insipide

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

olgutza cum ma febra iar?..i-a facut o hemoleucograma, ceva?..
blanka ce vacanta luuunga pe tine, bravo! sa va distrati, iubiti,relaxati si sa vii cu poze faine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgule imi pare rau Intr-un fel e normal, dupa prima viroza care a fost destul de fioroasa si de lunga, copilul a avut imunitatea scazuta.Organismului ii trebuie 2-4 saptamani sa se refaca si probabil in intervalul asta ea a agatat altceva de undeva Sanatate multa piciulinei!
Mihu eu nu incetez sa ma minunez de resursele inepuizabile de haz de necaz ale poporului roman
Blankar vacanta placuta , zapada multa, copii sanatosi si voie buna! Sarbatori fericite!
A dat Domnul si-a venit Mari , ma apuc de curatat spanac

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

ariel faina Alex, serbarea, decoratiunile de Craciun, costumele, orhideea
mimo una peste alta, a venit, e minunat sa ai ajutor, desi eu vorbesc.. dar o zi,24 ore, singura cu Mufa e cat o saptamana ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sunt acasa!
Vin si eu cand s-o culca putiul..Ma duc sa ma dezinfectez.

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput