Puiuti de Randundunici 2008!! (342)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix La varsta mea, un betisor cu ulei de eucalipt va rog, daca se poate ! Daca mai aveti in stoc, daca nu va deranjeaza...daca nu, nu ma supar, luati-le voi si p-alea |
te trece lesinul?
edit: daca sunteti cuminti, va pun si eu poze de la serbare.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
POZEEEEEEEEEEE:
http://community.webshots.com/album/575874074xQcCEw
bey, unde ati fugit toate??? oops, e 12.40, e de inteles...dar ursu', liana? bubu? trupa buhuhu!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ursuleata spune:
Frumoase poze, aia cu tati pe picioarele mosului e mortala.
Tati seamana cu cineva si nu-mi dau seama cu cine
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Tati seamana cu cineva si nu-mi dau seama cu cine ![]() |
iti zic eu: cu alex si cu teo
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Fataaa, lipseste omu 2 zile de pe forum din motive de lipsuri diverse si voi ce faceti?? Dezmat??
Sa va fie de bine! ![]()
![]()
Ma duc la nani: Sa ne tineti pumnii: maine, prima serbare in Austria
! Si prima "excursie" a lui Stefan cu hortul!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
buhuhuuuu ce nebune sunteti

...m-ati distrat inainte de culcare...sunt zombi pana acum am avut niste trebi de calculat pentru randunoi ..am intrat sa semnez condica si m-am relaxat si cu niste pozici frumoase...vladutz cu motul sculat si familia de aricei..dar inainte deasta m-am delectat cu, cursurileursuletulului gravidos.. colorateleeu as prefera naturelul ca-i mai natural..
tznt tznt....
si noapte buna...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
ca e nevoie dupa chef! ![]()
Ceai, bomboncino si restul mai tarziu de la Gecko
ca acum nu mai are voie cafea! Sa fie intr-un ceas bun, sa mearga totul bine si sa fie cum/ce va doriti.
La noi copilul mare cu sinuzita, copilul mic cu muci, asa ca azi la dr.
Eu cu inima stransa ca bona nu ma prea convinge si mai am o saptamana ca sa ma decid.
Naty daca ai timp in w-end poate vb putin. 
Noroc cu voi ca ma mai inveselesc si ma pun la curent cu noutatile ![]()
Desigur cu exceptia povestilor despre aventurile din spital care nu ma asteptatm sa fie altfel. 
Luny bine ca ati ajuns acasa si sa va faceti bine repede
zozela spune:
'neata!!
Dau eu cafeaua si-un biscuitel,dar eu beau ceaiul Catalinei
Ce atmosfera frumoasa fu la serbarea Alexutei,copilasi superbi,mamici vesele,mos narozel
Bravo-vad ca ai intrat in peisaj,pana la urma!!
Merg sa ma pregatesc de intepat-oficial sunt internata in spital.Neoficial..stiti voi![]()

PeSeu: Sa-mi tineti pumnii sa termin pana la pranz,ca de nu..va las copilu-n grija![]()
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
aliceionescu spune:
Neata!
Aici e innorat si intuneric, indraznesc inca sa sper ca va ninge. Beau o cafea cu voi, apoi ma retrag, am o groaza de facut azi. Teoretic, cel putin.
Ciripeala placuta!
P.S.Kya, m-am tot gandit aseara la tine, ai reusit sa rezolvi cu maseaua aia? Ca suna dureros rau...