Puiuti de Randundunici 2008!! (342)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
'Neata si de la noi!
Zic repede ca fug la posta sa-mi iau coletul de la Aricel
Multumesc pt. aprecieri, ma bucur ca v-a placut la serbare! mey, dar Mosu' nu avea ochelari de soare, erau de vedere cu lentile din alea fumurii era bunicul unul copil, care cica si-a dat seama
Am vazut si pozele de la serbarea Alexutei, f. frumoase!
Pana la urma Vlad a primit o masina super frumoasa, mare, o masina de gunoi cu un tomberon care se scoate, tare faina! se joaca numai Stef cu ea , a mai primit o punguta cu scule...tz, tz, sa nu va ganditi iar la prostii, ca am vazut destrabalul de-aici Iar o mamica a contribuit pt. toti copilasii cu cate o carte si o punguta cu dulciuri kinder, foarte frumos din partea ei
Olgu, sanatate Sofiei! imi pare rau ca iar e bolnavioara...
Of...nici eu nu ai pot, frate! lui Vlad tot nu-i trece tusea asta!
Si inca ceva, poate nu stiati, mamici care faceti aerosoli! ne-a zis Stanciu acum, nu stiu de ce pana acum nu mi-a zis...dupa aerosoli, se spala bine la gura, se clateste gura si ne-a dat sa clateasca cu bicarbonat dizolvat in apa. Cica poate face in gurita o ciuperca daca nu se clateste dupa! si la cat a facut pana acum...nu am stiut...
Hai ca plec la posta, paaa!
VALENTINA C spune:
Azi dimineata la 7.30 Matei canta in pat "Mo Catun cu pete dabe"... L-am ascultat cu atata mandrie...
Valentina cu Matei si 31+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Hai ca mai pusei si eu niste poze cu noi!!!
http://family.webshots.com/photo/2220851330103382524iZZFNR
Repet intrebarea: vine cineva in IOR duminica dimineata, pe la 10-11?
Am vazut poze de la serbari: copii frumosi, munca muuulta, dar mosii mi s-au parut cam amarati!!!! Sa-l vedem pe al lui MAtei miercuri! Abia astept sa-mi vad piticul la prima serbare din viata lui!
Zoze, esti k?
Nu stiu daca v-am zis, la sarcina asta au inceput sa mi se rupa bucati din dinti, masele..Azi mi-am pus in sfarsit un dinte care-mi cazuse de vreo 3 saptamani, asa ca sunt cu dintii acasa, vorba cuiva de pe craca...
VALENTINA C spune:
Ma duc sa-mi iau copilul de la gradi! Vorbim mai pe seara..
ariel_7000 spune:
multam de aprecieri. nu aveam niciun chef de serbare, insa ajunse acolo, a venit si cheful. s fot f frumos, cred ca cel mai fumos de pana acum.
olgule, uffff, sanatate multa. e cum ti-a zis mimo. dupa o viroza severa, scade imunitatea f mult si organismul e slabit si orice carcaias il poate ataca. teo si alex la fel au patit...la 3 sapt de la prima serie, i-a lovit a doua. eu am avut pauza de 3-4 zile intre serii, deja ma simt epuizata si stoarsa de puteri, caci tot nu mi-am revenit total...tot tusesc, inca iau antibiotic si-l urasc ca mi se face rau de la el.... e ingrozitor de amar!!!!
incearca sa-i cresti imunitatea, eu asta tot incerc....dar cum???????
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
gbutucica spune:
HELOU!
Valy Eu vin duminica in IOR. iti trimit PM cu nr meu sa ne sunam.
Olga Pupam sophia
Blanka sa ai zile frumoase la ski si sarbatori fericite.
Am vazut serbarile , si sunt cu ochii in lacrimi de impresionare.
Andrei are sapt viitoare serbare ..........fara parinti.
Mihu stii ca nu-mi place sa raman datoare?, da
Pi restu va lasa cu betele si morcovii!!
dar va si PUP.
zozela spune:
Asa doarme Mihai acum
Asa il urmarim pe Mickey M.
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Asa doarme Mihai acum Asa il urmarim pe Mickey M. Vine Craciunul! Ela,sufletelului blond!! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! @ |
ce scuuump carliontatul blond!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Spor la trebi,Alice!!
Mimo,Valen,m-a durut,m-a usturat,m-am rosit si umflat-nu mi-a placut deloc
Olga-sanatate Sophiei!!Ce naiba o mai fi si asta?!
Miha ce bine se potrivesc vorbele alea!
luny,Oana,Ari,butu!
ce frumos mananca Mateiul!! Hahahaha!!Si ce tari sunt karatistii Si braaaduuul!!!L-ati impodobit deja?!Wow Frumos,frumos!!Asta mi-a amintit ca:
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
@
zozela spune:
Ma uitam la pozele de asta-vara si-am gait marea
Si mai m-am uitat si-am gasit Craciunul trecut!!
Ce repede a crescut pustiu' meu Vreau sa mai fie mic,odata..Si vreau sa fie si bunelul bine,sa arate asa cum arata de craciunul trecut
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
@