Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Poftiti la un vin fiert!!!!! Miroase asa frumos in casa....

Sovi, caut un pal din ala, ca Matei e ba pe birou, ba pe masa din bucatarie...

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, ma lasa nervii..e seara e normal sa creasca febra, insa se invinetesc manutele si tremura ca varga, frisoane cred..asa ma sperie..are 38,5 si abia acum a adormit..aerosolii i-a cam sarit azi, dar la 10 tre oricum sa-i dau antibioticul..duca-se odata, ca mor langa el!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si pt ca l-am ametit pe Luca, ma bag la odihna la tv...

Maine nu cred ca am chef sa ies din casa, asa ca...ramane pe alta data intalnirea in IOR...

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, uf, sa treaca repede! Sa nu-i pui sosete ude si reci cand are extremitatile reci, nici dusuri (poate stiai deja, dar altceva nu stiu ce sa-ti spun...). Cu Matei nu am patit asta, dar cu Stefan da. Insa el era mare, cooperant... Trece, vin altele, ca la noi toti! Putere sa rezisti!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am luat bradutul! Din pacate,criza se simte bine si la noi si-am hotarat sa nu facem cheltuieli inutile,sa fim un pic mai chibzuiti..Astfel,bradutul de anul asta nu mai ajunge la tavan,e piticut,dar dragut,normal L-am achizitionat de la Baumax;in piata au niste scoruri ametitoare,la Real la fel,la praktiker erau urati rau..Am zis sa va spun,poate va ajuta.Noi am luat unul de 1.7m,cam asa,la 80 ron.Aia de peste 1.7m erau 170 ron..Aveau si in ghiveci la 115ron,iar molidul in ghiveci..cam 50 ron.Gata cu informatiile ca v-am zapacit!

La multi ani,tuturor celor care poarta numele Sf.Ierarh Alexandru!

Alice-iti garantez ca in primavara-o sa primesti tone de ghiocei si toporasi!

Oana-si noi tot pe 24! Nu poci altfel..

Bai Sovi ce idei aveti! Mie mi-a placut si leaganul farfurie-sa nu-mi spui ca se tine in tavan..

Nico si mie mi-ai lasat aceeasi impresie ca lui alice. Daca nu fu chiar asa,atunci esti o mamica de nota 100!!Ai inteles tu de ce

Valen si eu tot cu vinu' sunt,dar nefiert.Yummyyy,parca simt mirosul vinului tau!!

luny-SANATATEEE!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ultima oara cand am vb cu Luny, Matei avea 40,6 si asteptau salvarea.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Acum am vb cu ea si sunt mai bine. o sa scrie ea, probabil

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mi-e rau de Luny si de Muffy Sper ca sunt bine, imi aduc aminte ce panica ma lua cand vedeam cum sare termometrul ala de 40

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bai, ce porcarie! anca, abia citeam mesajul tau cu tremuratul si invinetitul. nu mi se pare ok! stiu ca daca tremura si are extremitatile reci, febra e in crestere, adica nu se opreste acolo! din cate vad, asa a fost...
oricum, ma pune pe ganduri cianozarea aia...suna a lipsa de oxigen, cel putin eu asa stiu...ar fi bine sa i se faca dozarea de oxigen iar!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mai fetelor...am citit, am fost sa fac un dush, sa scap de gandurile negre...dar n-am scapat...

Astept shuturi in fund, sa-mi vindece paranoia (dc e cazul) si sper sa nu debitez prostii prea mari...

Credeti ca e posibil ca toata treaba asta cu Matei sa se poata datora, in mare parte, acelei imunizari cu Broncho-Vaxom? Pt ca eu cred, 90%, ca da... Adica, in cazul lui, cred ca facut mai mult rau, nu stiu, ceva nu a mers, poate ca a depins de mai multi factori, varsta, anotimp, starea copilului din mom. inceperii tratam...nu stiu, multe...si dr. care i-a recomandar BV-ul sa-i fi scapat ceva...

Nu stiu, bat campii, dar parca prea de tot le trage Muffy...

Mergi la inceput