Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Fetelor, ce delir e la noi!
Daca aveti conditii de pus un PAL ca al nostru pe o speteaza de canapea, faceti-o. pe langa tobogan, pe care se da pe fatza, pe spate, pe o parte, etc, e bun si ca rampa de lansat masinute si mingiute -a fost in culmea fericirii. Acum e derdelus, urca cu perna, se pune pe ea si se da . Si mai devreme urca si cobora vertical, nu se mai aseza deloc, ii schimba centrul de greutate si ii placea.
Sper sa doarma bine la noapte, la ce dureri de gingii are.

Alice aici http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9fcc62d0781fa393508c6b

Bubu, ce am ras de Mosu vostru modern :))) (putea si el totusi sa faca un efort sa se costumeze mai bine)

Clau, stau si ma intreb cum te-ai scos cu elasticul ala... i-ai spus ca si-a parlit barba adevarata? :))

Simo, pup burtica. frumoasa scrisoarea . I-am transmis surescitatului LMA de Sf. Alexandru.
Acum canta "multi ani traiasca" cu sorela.

Tuchi

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo nu stiam ca azi e sf ierarh alexandru,f interesant mail-ul primit...

LA MULTI ANI ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR DUPA CRENGUTZA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, hai ca-ti dezvalui secretul , i-am zis ca Mosul a vrut sa-si aranjeze putin barba pentru ei si se pare ca a taiat prea mult si barba a ramas prea scurta . Asa ca a fost musai sa aplice una mare si stufoasa! Si-i explicam asa patimasa ca si eu am crezut!
Cred ca e super la voi, imi si inchipuiam ditamai joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ok, deci ati inteles ca masina nu este a mea, dar o folosim noi, ca deh, este inclusa in chiria astronomica a apartamentului!

Bubu, pregateste-te sa vezi ornamente superbe si scuuumpeee! La Viena este acum frigut, nu ninge, sunt 4,3 grade in scadere. Umiditate 63%. Semnat: meteorologul de serviciu

Alice, ma vezi relaxata? Hm... nu prea... la serbare am fost ca suparata fiindca A a cam intarziat, nu am reusit sa.l filmez pe Stefan spunand poezia... Matei a vrut efectiv numai cu mine, daca nu ma vedea plangea amarnic... Apoi a si plouat tare si inainte de serbare, si dupa... Insa m-a bucurat bucuria lui Stefan. Poate doar asta se vede in poza! Desi el in poza respectiva avea o fatzuca... Pupa fata isteata si vorbareata si in somn!

Olgule, Luny, ma bucur ca va sunt bine puii!

Idei de mancaruri de post necomplicate aveti? Ca mie mi se terminara... Nici nu sunt eu vreun geniu culinar...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Sovi, am vazut si eu filmul. Ce grasunica este bebelina!! Si ce ras fain are! Amandoi niste frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Varza sunt cu pozele, sunt in urma RAU. Am reusit sa o vad pe Sovi, ca nu a fost nevoie sa dau clickuri . Deci m-a rupt avionul de Sasha cu punga in spinare [:-))))] Iar restul outfiturilor...ceva de speriat .

Luny, Liana, cum se numeste siropul ala? Propolis C cu echinaceea? Sa stiu ce cer la farmacie. Si vitamina C de la Calivita? Astia sunt California Fitness? Gasesc numai la ei?

Bai, cu instinctul si cu analizele Sofiei...asta e dilema mea, de fapt. Ca instinctul imi spune sa o las in pace, dar ma tot gandesc ca nu cumva candva sa imi reprosez ca as fi putut schimba ceva daca i-as fi facut analizele. E o mare problema cu recoltarea la pici in Ploiesti...poate ma ajuta Tuchi, vedem....as merge direct la Medlife sau undeva in Bucuresti, dar Radu se uita crucis la mine si imi spune sa las copilul in pace, ca el nu vrea sa o faca sa capete frica pe vecie de halatele albe fara motiv Uite asa sunt

Hai ca iar ma lungesc, scrisorica nu fac ca ma tot intrerupe Sku, dar va citesc cu mult mult drag !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, aici ai cotrobait??
http://www.bucataras.ro/retete/mincare_de_post/

Sar'na pt. datele meteo, te mai intreb si saptamana viitoare! oricum, e ca aici, poate 1-2 grade mai putin...ei, ornamente poate 'om gasi pe la targ, nu in mall-uri

Sovi, ce super e montajul! Fata, voi numai la cracii goi stati??? sunt mortali amandoi!

Eu le-am facut la baieti waffe belgiene, belea si acum am facut si floricele si rontaim de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, ce de inventii la Sovi
Am ras cu pistolul ala si Vlad avea unul si zicea "paie-paie" in loc de fire-fire
Bai, si ce bulane are Ana, o mananci de dolofana ce e! ce-i place suculetul

Mergi la inceput

Bubu, uitasem de Bucataras ... (mama, ce-am mai balit pe tastatura... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cica am dormit..iocne-a calarit intr-una ca el nu a avut chef de somn..
cafea nema azi, curat, idem.. cu cafeaua o rezolv acusica
olgutz www.suplimente-naturiste.ro/details.php?product_id=19" target="_blank">asta e calivita infant formula, vitamine smechere din cate intelesei, problema e ca din cate am inteles de la Liana, in Bucuresti se gasesc doar la Universitate in mag Calivita, dar cred ca merg comandate pe net..noi am dat 42 lei, deci nu e mare diferenta vad. propolis c+echinaceea kids de la Fiterman, romanesti, plus 5 pic de vit C natural. I-am spus lui Stanciu si i-a placut cockteilul asta, a zis sa merg inainte cu ele, sunt bune pe perioada virozelor Vit c si infant formula sunt idei preluate de la Liana

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput