Puiuti de Randundunici 2008!! (342)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Si Nicoleta ... sa stapanesti sanatoasa masina de la mos' propretar si sa-ti fie sanatos baiatul spovedit 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
Clau-e drept,n-am intrebat de voi,dar stii tu-no news,good news![]()

Of,of..Ce greu e atunci cand afli ca Mosul nu exista..Ma rog,eu mi-am revenit-stiu sigur ca exista!!![]()
Ma gandesc cu groza la momentul in care va afla si Mihai,mi s-a parut cea mai marsava minciuna
Nici nu stiu cum o sa-i explic..Ma gandesc sa-i spun ca Mosul exista,nu conteaza ce vede sau ce spun altii,ca Mosul e-n sufletul nostru,ca este in fiecare dintre noi,atat timp cat avem cadouri frumoase sub pom,El EXISTA,nu conteaza chipul!!
E bine asa?!
Sovi tre sa facem un fan club-sa vezi ce ne-am mai pus ochelarii,am studiat,sa vedem ce-i chestia aia
Eu pariasem ca-i placa de rigips
Bun palul-e de aplicat!!
Da Mimo-sunt in forma...de cozonac dospit bine,de bila uriasa
Nico sa folosesti cu placere ,cadoul!
Bun Mosul vostru!![]()
luny aim sori!Ia un castron aburind,de la mine![]()
Simo!
Plec in cautarea bradutului!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Simo27 spune:
La multi ani,ALEXANDRILOR si ALEXANDRELOR!!!Azi e Sf Ierarh Alexandru
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Am primit pe mail![]()
Scrisoarea copilului catre parintii sai!
"Manutele mele sunt inca mici, de aceea nu te astepta la perfectiune cand fac patul, cand pictez sau cand arunc mingea. Treaba pe care am f#259;cut-o eu, te rog sa nu o faci înca o data. Voi simti ca nu am f#259;cut fata asteptarilor tale. Încearca sa iei partea buna din tot ceea ce fac; bucura-te ca m-am chinuit sa ma leg singur la pantofiori, chiar dac#259; n-a iesit decat un nod.
Piciorutele mele sunt inca mici, te rog frumos nu face pasi mari, ca sa pot tine si eu pasul cu tine. Nu uita ca sunt la început de drum. Ai rabdare cu mine. Voi înv#259;ta totul, dar treptat-treptat. Nu ma grabi, nu ma condamna si nu te necaji cu mine! Lumea aceasta are atatea mistere pentru mine, iar tu trebuie sa-mi fii invatator pe drumul vietii.
Ochii mei sunt inca mici, nu au vazut lumea asa cum ai v#259;zut-o tu. Te rog, lasa-ma sa aflu totul, fara sa ma pedepsesti pentru curiozitatea mea. Si nu m#259; limita inutil! Nu te enerva cand intreb prea mult, prea des si cateodata acelasi lucru. Eu nu cunosc lumea din jurul meu si nici nu am pe altcineva în afara de tine sa intreb. Fa-ti, te rog, timp si pentru mine, explicandu-mi ce stii despre lumea aceasta frumoasa si fa aceasta bucuros si plin de dragoste.
Nu te teme sa-mi fixezi limite si reguli. Sigur le voi respecta dac#259; esti consecvent în aplicarea lor. Insa dac#259; astazi spui una si maine alta, sigur voi deveni confuz si nu voi mai sti ce este interzis si ce nu. Nu ma compara mereu cu fratii mei, cu colegii mei sau cu oricine altcineva. Sunt unic si niciodata nu voi fi la fel ca altii.
Sigur am si eu ceva special, fa-ti doar putin timp si vei vedea si partile mele bune. Eu nu voi fi pentru multa vreme copil, lasa-ma sa-mi tr#259;iesc copil#259;ria si sa ma bucur de ea. Nu îmi incarca programul cu tot felul de lucruri care nu sunt pentru varsta mea. Acum lasa-ma doar sa ma joc!
Sufletul meu este foarte sensibil, sentimentele mele sunt înca foarte gingase. Nu ma face mai mic decat sunt! Fii întelegator la greselile mele si la stangaciile pe care le fac mereu. Daca ma critici constant voi deveni stingher si lipsit de încredere în fortele proprii. Gandeste-te: poti sa-mi critici faptele, fara sa ma critici ca persoana!
Respecta-mi drepturile de copil si demnitatea. Nu m#259; umili si nici nu folosi violenta verbala sau fizica cu mine. Din asta voi învata numai sa ma ascund de tine, sa mint si sa-mi fie frica. La un comportament pozitiv intotdeauna voi raspunde pozitiv, deci incearca sa fii blând, iubitor si intelegator.
Pastreaza-mi sufletul curat! Nu ma lasa sa vad si sa invat lucruri rele. Tu esti modelul meu. Nu ma minti, caci o sa cred
ca minciuna este singura cale în viata; nu folosi forta, caci o sa cred ca forta este ceva normal în relatiile cu ceilalti; nu ma critica, caci astfel voi invata sa judec; nu ma respinge, caci voi crede c#259; nu ma doresti si as putea incepe sa te urasc pentru asta. Ajuta-ma sa invat valorile morale: credinta, adevarul, cinstea, increderea, bunatatea, iubirea.
Tu stii ca eu vin de la Dumnezeu si tot ce vine de la El nu are cum sa fie “bun de nimic”. Nu ma face sa ma simt vinovat
pentru ceea ce sunt si pentru ca nu sunt asa cum ai visat. Eu sunt copilul tau si tu esti parintele meu. Asa ne-a dat Bunul Dumnezeu unul altuia.
Accepta-ma si iubeste-ma asa cum sunt !"
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
aliceionescu spune:
Salut din nou. Credeati c-ati scapat?![]()
Zoze, muicaaaa, ce ma oftici cu ghioceii tai!!! Apoi eu n-am mai inflorit de doua luni jumate, curand cred c-o sa am nevoie de un buchet de toporasi macar, ca la ghiocei nu visez asa curand...

Liana, tu erai superficiala? Acu', daca tot m-am dat de gol, asa sa raman si eu, mi-am facut-o cu mana mea (datul de gol, da? clar!)
Ha-haa, aseara te-am luat, in cazul asta, la 11 noaptea copkilu' dormea. Bine, asta nu inseamna ca n-a avut n opriri pana dimineata, dar ne-am rezumat la discutii simple. Ea "enul cun (renul de craciun), eu: "dormim, mami", ea: "late", eu: "nu cred ca ti-e foame...ea: "lateee", eu: "ok, vine lapteleeee"...de astea..,
Sovi, eu tre' sa ma intorc dupa filmulet...pe la ce pagina o fi? Merci de raspunsul cu nasucul, din pacate nu mai vrea sa ma lase s-o ating deloc, asa ca am sa astept sa descopere curand degetul miraculos, care face mai mult decat toate sterimarurile din lume.:)))
Nico, tre' sa fii tare mandra de baietii tai, din pozele voastre se degaja o atmosfera tare relaxata.
Butucica,
, imi pare rau de serbarea lui Andrei, fara parinti... Bine ca este sanatos si ca-i merge bine la cresa!
Bitza, adevarata ai grait cu sfatul dat Stelei cu privire la carti!
Ai luat puzzle Antoniei?
Olga
, ce bine ca Soph e ok!!Noi din gama asocierilor gen Alba-ca-zapada, avem una din toamna, care mie mi-a placut rau de tot. Thea stia ca afara e "tana"=toamna si ca frunzele sunt "moio"= maro. Si vede un catelus maro, il alinta si zice "am-am moio". Apoi se gandeste un min. si completeaza ca si cum s-ar fi prins: "tana"!!! Adica de ce n-ar fi si cainii maro toamna, nu numai frunzele...
Stela
In primul rand, sper ca esti mai bine. Cu cartile... Cred ca niciunui copil de varsta alor nostri nu-i plac povestile cap-coada sau toate pozele dintr-o carte...Te-as sfatui sa cumperi carti mici, usor manevrabile, simple, cu pagini bine cartonate si lucioase (asa nu se pot rupe si se mazgalesc destul de greu). Si las-o pe ea sa caute, sa rasfoiasca, sa se uite unde are chef, tu doar explica-i daca o vezi curioasa. Treptat, o sa indrageasca unele dintre ele, asa ca lasa-i-le la indemana. Pe cele care n-o atrag, la sertar cu ele, le scoti in timp, poate o tenteaza mai tarziu. Cu povestile...eu nu-i zic povestile noastre Theei, mi se par grozav de plictisitoare si , mai ales, nesanatoase/needucative: mosul bate cocosul (Punguta cu 2 bani), lupul o mananca pe Scufita si pe bunica acesteia, apoi e prins de vanator si i se spinteca burta (ma mir ca povestea le-a lasat in viata pe Scufita si pe bunica si nu a descris cu lux de amanunte cum sunt macerate in stomac si apoi eliberate in natura, prin intestinul gros...
), iezii sunt mancati de lup si acesta stropeste peretii casei cu sange (Dumnezeule, si acum ma sperie imaginea asta terifianta!!!
) apoi arde in foc, de viu, Vanatorul trebuie s-o omoare pe Alba-ca-zapada si sa-i scoata inima, etc, etc...Nu mai dau exemple, slava Domnului ca ai nostri nu stiu sa citeasca! Eu am reinventat povstile (pe unele nu i le zic deloc, spre ex "Capra cu trei iezi"), iar in rest, bag vrajeala, atat cat cred eu ca trebuie pt un copil de aproape 2 ani. Si seara, la culcare, inventez, nu e greu deloc. Cu copii, cu parcuri, cu flori, cu jocuri, cu masini, cu gaze, cu animle, toate se joaca, vorbesc, numara, canta, ba chiar se accidenteaza si mai fac injectii sau merg cu salvarea la spital, pt a se face bine (as vrea sa-i elimin groaza de spital, de injectie...) etc... Am scris mult, offff, si as mai avea. Dar si asa cred ca plictisesc...Dc te-am putut ajuta, ma bucur, dc nu, macar am incercat!
Luny, nici la noi asistentele nu folosesc manusi, in niciun spital.
Nu vreau sa mai deschid un subiect trist si dureros...Sanatate multa!!!
Noi am impodobit bradul azi, adica eu cu Thea. A fost asa de fericita, incantata, bucuroasa, Doamne, imi venea s-o mananc. A vorbit continuu, a cantat, a dansat, am adormit-o greuuuuuu de tot, ca nu vroia sa mai plece de langa brad. A pricepu f clar cum e treaba cu moshul si cu "ca-do" si ma verifica in fiecare dimineata la teme, spunandu-mi ca trebuie sa vina moshul, cu sania cu reni, si sa lase "ca-do maie" (bine ca nu "ca-do multe"
) pt Thea. Deci, am treaba Craciunul asta...
Si cu asta...basta.
bubu05 spune:
Hei gagici! 
Iar va destrabalati pe-aici ![]()
Eu am iar unghii nou noute
, adica tot alea dar intretinute si arata ca noi
a venit Nicol si am stat o gramadaaaaaaa la povesti si la unghiit, cu pauza de masa si adormit copiii 
Sa le fie de bine impartasania copilasilor
si de asemenea si spovedania, in special Dudelle 
Am vazut si fulgii de zapada, dar afara n-am iesit...
O strang si eu pe Tuchi in brate
, sa nu mai fie titzta si pe Mihu sa nu-i mai fie asa tare dor
, o pup si Clau
, ca n-am vazut-o toata saptamana...ma gandeam eu ca e cu treaba la servici, dar n-am stiut ca-s virusati...bine ca v-ati revenit!
Mama, ce pofta am de vin fiert
si m-ati omorat cu bradutul!!!! noi pe 24 il impodobim!!
Ma bucur ca Sophie e ok si pup Muful virusat...off...Doamne..
Nico, ce super cadou
, asa da!!! imi doresc si eu cand oi avea unde s-o pun...masina de spalat vase, adica, nebunaticelor!!![]()
Maaai, sa stiti ca Vlad stie ca mosii craciuni pe care ii tot vede la serbari sau prin oras sunt ajutoarele lui Mos Craciun adevarat! Mosul adevarat e la Polul Nord si exista, normal!! M-a intrebat de ce avea Mosul de la serbare blugi??
pai ca e si el modern si era friiig afara...ce sa-i zic...si stie ca unii sunt deghizati, dar pt. ca asa le cere Mosul adevarat, sa-l ajute!
clauclau spune:
Bubu, sa-ti fie de bine unghiile proaspete si frumoase!
Nicol ocupata, a devenit scumpa la vedere pe crenguta. Si noi tot pe 24 impodobim bradul de obicei, deci mai avem. Dar am ornat casa, de fapt Razvanici s-a ocupat cu asta!

Si e super cum stie Vladut de ajutorii Mosului, bravo!
Alice, mi-o si inchipuiam fericita si vorbareata pe Theea scumpa, cred si eu ca te-ai topit de mandrie si fericire s-o vezi asa incantata!
Abia astept sa vad si eu reactia Rebeccai la brad.![]()
bubu05 spune:
Am vazut si eu pozele de la botezul Anushkai, cat de scumpaaaa
Si Sashu, barbatel in toata regula 
Aseara am vazut si poze vieneze, nu stiu daca am zis, niste scumpi amandoi cu tot cu ma-sa si ta-su ![]()
bubu05 spune:
Multumesc, Claudel
Visez numai kurtosi din cauza ta
Noi asteptam sa ne luam decoratiuni de la Viena ![]()
O fi frig pe-acolo???? ![]()
Stefu s-a trezit, a dormit doar o ora jumate...nu stiu de ce a dormit asa putin...acum se joaca singurel si il striga pe Dade...dar el face nani...
Fug sa spal vase si sa pregatesc ceva de papa pt. mai tarziu...nici nu stiu ce...
ramo_cata spune:
salut...
clausa stii ca m-am gandit la tine chiar daac nu am intrebat.
si ma bucura ca v-ati devirusat...
cat despre mos...a avut si alex,nepotelul meu,serbare saptamana asta si tot fara parinti..mosu' era descult..cand a ajuns acasa i-a povestit sora'mi cum a fost la serbare ,apoi ii zice "bai mami dar saracu mosu ' nu avea cizme in picioare..." sor'mea i-a zis "pai da mai mami saracu mosu,vezi cate sacrificii face pentru copilasi,s-a lasat pe el descult ca sa aduca jucarii la toti copilasii.." a fost atat de impresionat de gestul mosului...
tuchi o
si de la mine si multi
ici ca sa mai treaca tristetea...
am mancat ca un purcel, am terminat f repede cu pomana ,la ora 15 am ajuns acasa,l-am hranit pe pui,l-am bagat la nani...s-a comportat super bine cu mami,au stat la ai mei acasa ,ii place ff mult la ei ...ce rau imi pare ca mami sta numai la tara ..nici n-as fi simtit ca am copilasi sau macar mai aveam si eu timp de mine
...
noi bradutul il impodobim saptamana viitoare dupa ce termin cu curatenia generala...
nico sa stapanesti sanatoasa masina de spalat
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128