Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, faza cu elasticul a fost foarte tare...Razvan m-a sunat la servici sa-mi povesteasca despre serbare si sa-mi spuna un secret...despre Mos! Si daaa, invata foarte multe la scoala....si bune si rele. Doamne ajuta!

Eu va dau cafea tare, neagra si amara , poate vreti sa va dregeti dupa alcohol! Sunt la adoua cafea deja, nu-s ce am ca nu-mi revin dintr-o oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Astazi am fost cu copiii la biserica, Stefan s-a spovedit pentru prima oara! Vai, ce emotii am avut! Am si plans... Si el a plans, dupa ce a plecat de la parintele a venit la mine si m-a strans in brate, isi mai stergea pe furis cate-o lacrima... a fost emotionat si el! Am copil mare de acum!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Astazi am fost cu copiii la biserica, Stefan s-a spovedit pentru prima oara! Vai, ce emotii am avut! Am si plans... Si el a plans, dupa ce a plecat de la parintele a venit la mine si m-a strans in brate, isi mai stergea pe furis cate-o lacrima... a fost emotionat si el! Am copil mare de acum!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si inca ceva, sunt o Duamna, de ieri am masina de spalat vase, de azi am pus-o la treaba!! Nou-nouta!! Daca nu a venit Mosul meu cu laptop, macar a venit al lor, cu masina de spalat vase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Vali, e un PAL ordinar pe care il aveam in uscator. Mi-a venit ideea cand am vazut cat costa un tobogan. Tre sa o patentez :D. Urmeaza sa lipesc pe partea cealalta niste "prize" sa se urce pe ele, pe un plan si mai inclinat. Daca ii place sa se catere, asta va avea!

Baii ce am ras, in pachetul pe care ni l-a trimis azi mama, a pus cica poze-surpriza. http://family.webshots.com/photo/2918581570102206853jtMGiu -poze cu bunicu (deda Dimenea -care in buletin se scrie Demente )

Sasa azi s-a zvarcolit de durere de masele cum nu l-am vazut niciodata :( facea ca porcu'!
am fujit la urlatoarea kkcioasa.

Sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau ce tare, party cu colegii..sper ca ai pacalit Razvul ca Mosul inca exista si noi inca suntem praf de virusati, toti 3 de fapt..
zozeeciorba ta..
..nu mai stiu, sun t rupta, poate doarme si Mufa si eu cu el..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ce m-am emotionat de puiutii spovediti/impartasiti!!
Inima usoara sa aibe toata viata!

Simonette, nastere usoara!

Elara, felicitari maxime pentru praslea cel voinic!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Vali, e un PAL ordinar pe care il aveam in uscator. Mi-a venit ideea cand am vazut cat costa un tobogan. Tre sa o patentez :D. Urmeaza sa lipesc pe partea cealalta niste "prize" sa se urce pe ele, pe un plan si mai inclinat. Daca ii place sa se catere, asta va avea!

Baii ce am ras, in pachetul pe care ni l-a trimis azi mama, a pus cica poze-surpriza. http://family.webshots.com/photo/2918581570102206853jtMGiu -poze cu bunicu (deda Dimenea -care in buletin se scrie Demente )

Sasa azi s-a zvarcolit de durere de masele cum nu l-am vazut niciodata :( facea ca porcu'!
am fujit la urlatoarea kkcioasa.

Sanatate tuturor!

Esti fenomenala cu dedea Jacque Ives Cousteau Demente Ideea pt Sash merita patentata intr-adevar , eu indata ma apuc de treaba (pana iese brevetul de la OSIM ca sa nu platesc ) In ce priveste meniul, n-am apucat sa ma exprim ca mirosea rau a peste Mai bine a tuica si vin fiert ca vorba ceea mancarea e fudulie, bautura temelie ! ZDAROV

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,multumim de intrebari.Sunt bine si copii-slava lui Dumnezeu si burtica mea,desi ma mai ia cateodata o contractie.Sanatate

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, daaa, l-am pacalit, normal ca Mosu' exista! E prea mic acum pentru dezamagirea ca n-ar fi real...

In fiecare an avem super petreceri cu colegii, ies tari rau de tot! Doar ca in ultimii 2 ani n-am participat, o data cand eram deja in 7 luni si anul trecut cand era Becca mica, mica. Dar acum sa petrecem!!

Mergi la inceput