Puiuti de Randundunici 2008!! (342)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Hello
Ninge crucis/nedefinit geometric/ninge piezis/ninge feeric (autor popular )
Copiii mei s-au spovedit (mai ales Dudelle ) si s-au impartasit
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

intai sa-ti zic ca nici eu nu te pup ... apoi popular, nepopular autoru', da' a gandit-o : rima-i rima, potriveala potriveala ... dudelle la spovedanie a zis cam ce-ar zice si teo? ... bine hai fie, eu te pup, na ... da' ai grija ca se ia ... cum ce? orice nu e bun la mine
si gataaaa..."bai-bai" ca desi treburi n-am ca ajutoarele "curg" sau macar "pica" , fericita sunt ca asa e gena ...nu mai scriu sa nu va roada invidia

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Copiii mei s-au spovedit (mai ales Dudelle ) si s-au impartasit

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mi-au dat lacrimile de atata ras!!!! Si l-a iertat popa?

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

De dimineata am echipat copilul de ski si am iesit afara sa vada cum ninge!!A fost asa de incantat...N-am stat mult, ca era frig rau, dar a retinut ideea: "nige"

Maine daca va fi la fel de frig nu cred ca am niciun chef de mers in IOR, cu Kurtosul lui cu tot

Si voiam sa va intreb ceva: vinul asta imbuteliat merge fiert? Ca am in casa Busuioaca de Bohotin si n-as strica-o de pomana. Eu am baut numai vin de la ai mei de la tara de fiecare data, dar mi s-a facut o pofta de cand cu bradul asta in casa si cu "pada"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost, am ajuns la budimex iar ptr analize, e virus, asteptam sa treaca...gatul si caile respiratorii afectate, bagam si o tura de adrenalina la pranz si atat...BV nu-i mai dau tura a3a, dupa atatea bolesnite tre pauza de refacere organismului..clar e din spital luat, stie si S clar ce deficitar e spitalul la cap curatenie, riscam chir o bacterie ceva luata prin branula, ca ale manusi nu aveau si nici nu se dezinfectau inainte de a atinge copii.. si altele!
luam vit c, zise de vit de la calvita ca-s bune, dar 0,5 ml/zi pt noi
(LIANA), si siropul de echinaceea+propolis+vit c.
acum are 38..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

stela, hai sa-ti povestesc de dr mea de familie: are cam 40 de ani, putini pacienti, nu astepti mai mult de o jumatate de ora la ea, e la 1 minut de casa..DAAAAR e varza totala:
- cand i-am spus inainte de sarcina cu Matei ca imi fac analizele: toxo, CMV, etc, s-a uitat lung la mine si m-a intrebat dece le fac? Ca sunt prima pacienta a ei care le face..
- m-am dus in august sa-mi fac setul de analize gratuite anual si imi zice ca programul ala gratuit a fost doar in 2008, de ce vreau sa mi le fac??? A trebuit sa-i reamintesc ca eu le faceam GRATUIT de 4 ani in luna in care m-am nascut si nu a fost nicio problema. raspunsul ei: A, da???
- cu retetele si concediile e obligatoriu sa le faca la laptop, ca au niste programe speciale si au datele in calc. Tot atata se co..ieste si asistenta cand le face...
- cand educatoarea lui Matei a descoperit ca are TBC, am sunat-o s-o intreb ce trebuie sa facem: NU STIU, sunati-ma maine si va spun!!!!
Nu i-am dat niciodata bani, i-am dus doar cate ceva de Paste si Craciun, ceva simbolic...
Ea asa este draguta cu tine, dar ma enerveaza ca stie prea putine si trebuie sa-i zic exact ce vreau, ca altfel, pana cauta in cartile alea....

In schimb, pediatra lui MAtei e BESTIALA!!! Nu am timp si spatiu aici sa o laud....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Afara ninge linistiiit
Si-n casa aarde..ce-o fi,ce s-o putea..
La noi arde caloriferele-si ala electric si alea de la ei

Faaataa,am o energieee As face..orice!! Ce misto e sa fi viu!!

Olga,luny,ma bucur sa aud de bine!Doamne-ajuta!!

Oh,Ramo,imi pare rau de patanie..Deh,ele e doamnele care lucreaza la banca

Lian-o esti dusa bine mai fata!! Si puturoasa,pe desupra Superficialo!!
Mama cum imi cresc rezervele de fier!! Abia astept un dezmat mai pe seara-sigur ma vindeca de tot!!

Tuuchii nu stiu de ce esti trista dar asta nu ma impiedica sa te starns,strans!! Ia aminte de la liana ca a zis bine! Pana la urma,se aranjeaza ele toate!!

Mihu Toate astea o sa le porti mereu in suflet,oriunde-ai fi si cred ca mereu vor atarna greu..Partea buna e ca esti cu familia ta-Andra si randunoiul-fac cat tot familionul din tara!

Alic-e draga,nu ma provoca Azi sunt ca un ghiocel!

Bravo Olga pt.pisu la olica!!Esti pe drumul cel bun!!

Faataa..intra si Sof cu Mihai in clubul somnambulilor vorbareti Al meu-cel mai des-latra-"am,am".In rest,bodogane pe lb lui si apoi zice ceva si de ma-sa

Ce tare fu Dudellu'-popa se face! N-ar fi rau!

Valen-e bun!Pune scortisoara,mar/portocala si-garantat iti ia mintile!! Ai grija sa nu imbeti pustiul!!

Bai ce superficiala fusei si io-nici nu-mi mai arunc ochii pe ce scrisei,ca-s sigura ca e plin de

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heloo, vin si eu cu iarna.... Chiar daca n-a intrebat nimeni de noi, dau si eu raportul, copiii sunt bine, eu si randunoiul am fost virusati zdravan, cu febra si alte alea. Acum suntem pe drumul cel bun si sper din inima sa nu se atinga si de copii vreun virusel ceva. La servici am avut o saptamana infernala, cu multe, multe situatii contabilicesti de uitam sa mai merg si la toaleta!

Urez multa sanatate Mateiului scump, offf Luny cat mai trageti voi in perioada asta. Multa putere, sunt alaturi de voi.

Ma bucur ca Sophie este bine, Doamne ajuta! mami de Sophie!

Vali, merge fiert vinutul imbuteliat, cum sa nu, mie mai mult asa imi place. In ultima perioada, m-am dres in fiecare seara cu cate-o cana de vin fiert cu scortisoara.

Zoze si Liana ca au inveselit frumos crenguta zilele trecute.

Si Mihutza care e tristuta in perioada asta, eu te inteleg sa sti...cunosc de la cumnata mea care este de multi ani in Florida si inca are perioade din astea de nostalgie...si mai cu seama de sarbatori cand simte nevoia sa fie langa familie.

Simonette, nastere usoara ca un fulg de data asta, astept sa ne dai de stire cand se intampla fericitul eveniment.

Simo, cum te mai simti, ce face burticuta? Si baietii tai frumosi?

Pup si Ramo si Bubu

Pup si pe Tuchi si o imbratisez strans caci e tristuta.

A avut si Razvi serbare, tot fara parinti...el s-a simtit bine, i-a placut...insa mi-a povestit ca a vazut un elastic la barba Mosului! Maiii, mosii din ziua de azi nu-si mai dau nici-un interes , zau! A trebuit sa bat campii o gramada seara sa-l fac pe Razvi sa creada ca a avut Mosu' un motiv serios sa-si puna elasticul ala acolo!

Aaaaaa, saptamana viitoare ne petrecem cu firma la Palatul Ghica , abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uitai sa va spun cu ce ciorba acra,de os ma primi soataSi tuica fiarta Trai pe vatrai!!

Ete ca acum imi miroase a Craciun!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

SOOOVIII, chestia aia pe care se catara Sasha ce este? E o idee minunata de consumare a energiei...

Anca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hihi [emoticon care rade-n barba] Liana pai ce sa-ti fac daca ai lipsit mult, eu stiu pe unde ai umblat? , te-am bagat in carantina automat Asaaaa, profilactic, daca iti mai aduci aminte ce-nseamna aia Dar acusi, daca m-ai pupat tu, sunt convinsa ca am luat si te-am decarantinat ca nu mai are rost sa te tin acolo (sa fie asta o dovada de egoism?)
Zoze vad ca e in forma mare, a venit si mi-a stricat momentul poetico-melancolic cu soba ei in care nu stiu ce arde Plus ca sunt aici pe crenguta nene niste aburi de alcool nevoie mare :ttuica fiarta de la Zoze +vin fiert de la Valen, hai noroc si la mai mare
Clau cu elasticul ala nu stiu ce sa zic ...se cam apropie momentul in care baiatul tatoneaza terenul ca deh! , multe invata omu' de la scoala
Am uitat sa o pup pe Mihu cu drag si sa-i spun ca unii dintre noi viseaza cu drag sa petreaca macar o data in viata sarbatorile in tara caselor frumos impodobite, a brazilor cei mai frumosi, a celor mai grozave filme de Craciun , a colindelor cele mai vestite, a reducerilor cele mai bengoase, a implinirii viselor si a tururor posibilitatilor. CARPE DIEM!
Si Simonette , nastere usoara si bebe sanatos !

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput