**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 7

Rallu spune:
NOce, nu e nevoie sa pleci prea departe pt. DM.
Exista la Auchan Militari, chiar vis-a-vis de iesirea dinspre spate a supermarketului.
Azi, maine ma duc si eu sa achizitionez niste scutece ca prea au fost laudate pe aici.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu GATAAAA !!!!

Corinna1982 spune:
Uitati aici gimnastica cu bebe
http://www.youtube.com/watch?v=1zqNrx_meB0&feature=related

Rallu spune:
Mda, trebuia sa mi se infunde si mie cu noptile dormite atat de bine.
Mai noi ma scol de 2-3 ori pana la trezirea finala (asta de vreo 3 zile).
Bebe da trezirea dar culmea, nu ca sa manance ci ca sa fie repozitionat in patut.
Nu stiu ce sa-i mai fac sa stea locului.
De cateva ori l-am gasit cu capul la picioare si pe burta (fiind culcat initial pe spate), incercand sa sape un tunel pe sub paturica. Cand a vazut ca nu iese la lumina a inceput sa urle.
Alte ori il gasesc perpendicular in patut (pe spate sau pe burta), blocat intre cele doua margini. Nu mai poate sa se miste, ramane intepenit in patut si incepe show-ul. Intai auzim racaieli, apoi bubuieli de-a binelea de se zguduie patutul si, cand vede ca nesimtitul de patut nu se da la o parte sa-i faca loc, incepe sa planga.
El doarme, urla cu ochii inchisi, dar nu se potoleste pana nu il pui la locul lui.
Atunci se intinde bine ca sa verifice daca are din nou spatiu suficient si apoi da-i sforaiala.
Pe mine insa ma seaca scularile repetate, mai ales ca ma obisnuisem cu viata dulce.
Mi-a trecut prin cap chiar sa-l leg ca in carut ca sa stea locului insa mi-a trecut repede impulsul.
Voi ati patit asa ceva?
Ce ati facut?
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu spune:
Corina, Dumnezeule, eu m-am ingrozit.
Ce s-a intamplat cu "nu zgaltaiti bebelusul"?

noce spune:
Ce gimnastica! Bebelusul ala iese gimnast la propriu.
Rallu ne-ai scapat de un drum lung! Chiar preferam sa mergem in Auchan azi, dar vroiam si scutece din DM. Acum e simplu.
Fetelor, bebelusii vostri fac miscarea aceea ca de Filip sta in 4 labute si face asa.
Se distreaza de mama focului.
Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna

noce spune:
Fetelor, am vazut aseara micky mouse-ul pe care il are si Filip in Cora cu 42 lei (exact 10 euro, cum l-a luat si tati). E soricelul intr-un eliecopter (cam 10 cm cu totul) si scoate sunete foarte dragute, printre care iuhuu si uau la cea mai mica atingere. Filip se joaca toata ziua cu el.
Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna

siacob spune:
rallu si eu la fel imi petrec noptile dar n-am gasit inca vreo solutie pentru asta...doar ca am renuntat sa o mai invelesc

Rallu spune:
Mda, la faza cu ne-invelitul am ajuns si noi insa nu e o solutie pt. invartitul ca un titirez in pat.
Nu mai sta o secunda, nici macar cand doarme, si il gasesc blocat in diverse pozitii cu sau fara paturica.
Sper totusi sa-i treaca in curand dorul de "plimbari" nocturne.

Giova spune:
Noi am fost plecati, caci a fost tantimla curatenie.
I-am luat niste papucei imblaniti d ela Z bestiali, in carouri, pe maro. aveau si caciula gen rusnac, tot in carouri, dar pe negru...ce ciuda mi-a fost, ca-l asortam rapid.
E umflata si rosie toata gingia de jos, mai ales la canini. cum naiba sa iasa aia si nu incisivii centrali care se si vad?
Pana nu vad ceva, nu mai zic nimic, dar mi-e mila de el ca tare marait a fost...azi e ok, azi noapte a dormit...acum sa vedem.
am citit doar ultima pagina:
Noce si Marco mai facea acele miscari, se dezvata ei...prima data si eu m-am ingrozit, dar e ceva normal la ei.
Rallu, Noce si eu scutece si servetele de la DM, sunt ok, cam fara desene...doar banda cu scai e desenata si mi se par cam rigide. pe primul loc raman pampers premium care pt. mine.
Corinna eu cu Edi am patit asa...ii desfaceam pampersul si se speria: ochii mari, mainile desfacute si urla...acum e mai bine, cica dispar sperieturile aste dupa 6 luni. la noi daca tranteam un sertar, sau vorbeam putin mai tare...orice zgomot il speria. acum vad ca e tot mai bine.
revin dupa ce mai citesc.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

uliiasi spune:
Buna, zmeurici dragi!
Am avut si eu doua ore libere si-am tras o fuga pana-n Carrefour. M-am uitat dupa catelul ala vorbitor, dar n-am gasit nik...i-am luat pana la urma o carticica din aia cu foi care fosnesc, ca sa nu plec cu mana goala. Am luat si canita cu cioc, ca ne-a zis pediatra ca din momentul in care incepem diversificarea putem sa-i dam apa, asa ca am luat-o sa fie acolo.
blanca, uimitor, aseara David a fost foarte relaxat, a papat f bine(slava Domnului ca a avut ce) si a adormit singurel !!! de trezit iar s-a trezit de multe ori, asta e, dar macar nu m-a chinuit la culcare. Si tocmai ce-i ziceam lui noce ieri ca nu mai adoarme David la tzitzi, si uite ca azi dimineata, pe la 10 a adormit cand papa. Foarte dragut din partea lui....
sara_amira09, David nu plange deloc la imbracat, iar cand ii pun caciula chiar rade, cred ca stie ca iese afara si se bucura. Dar macar de atata sa scap si eu...de plansul la imbracat, ca in rest....
pooh, mi-a placut mult de tot de Balazs, Doamne ce frumos rade si gropite areeeeeeeee...
Ma bucur ca ai avut o noapte buna si odihnitoare, abia astept si eu eu sa simt senzatia asta, cand o binevoi David sa ma lase...
Mei-tai-ul il instalezi singura sau ai nevoie de ajutor?
mQQm, sa faci poze cand iesiti la plimbare cu sania, cred ca o sa-i placa mult de tot. Vad ca se confirma si la tine ce a zis Cornelia, ca la al treilea copil e floare la ureche. Bine, la tine copiii mai mari pot chiar fi ajutor de nadejde pe langa casa omului.
pony, si David sughita, pana acum ceva vreme sughita des de tot (cand era in burtica sughita si de 3 ori pe zi). Acum nu sughita in fiecare zi, dar sunt zile in care sughita de mai multe ori. Dar nu cred ca-i vreun bai.
Wow,Corrina, oare bebe ala era facut din cauciuc? Si ce zambea la sfarsit...se pare ca i-a placut sportul extrem...
Fetele, io-s cam nestiutoare. Magazinul asta DM de care ziceti e prescurtarea de la ceva sau chiar asa se cheama? Ca as incerca si eu sa iau niste scutece din alea la care tot faceti reclama...
Am mancat un sfert de ciocolata pana v-am citit si am scris mesajul....nu pot sa ma abtin...
Va pup, gata, ma dcu sa spal vasele pana se trezeste David.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)