**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

eu am o zi cam proasta...nu stiu cum sa ies din starea asta. sper sa nu dau in vreo depresie.

cand era cald era altceva, insa cu vremea asta...
toate zilele sunt la fel, acelasi program. copii, mancare, pampersi, rufe, strans jucarii...si sotul vine in fiecare seara la 12 noaptea si pe deasupra cand e acasa ne mai si certam.

astazi, dupa ce a plecat sotul la serviciu imi venea sa urlu. mi-am pus un dvd cu pilates si o ora m-am muncit pana am transpirat leoarca. am facut un dus, m-am machiat, pieptanat, parfumat si....m-am dus sa intind rufele. de-acum sa le dau de mancare la pitici, sa-l culc pe tudor si uite asa astept seara sa ma culc si eu ca sunt franta dupa toate trezirile nocturne ale lui tudor.

sper sa ies din starea asta ca nu face bine nimanui, mai ales la copii.

va citesc tot timpul dar nu am starea sa si raspund.

va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

uliiasi vroiam sa-ti spun ca s-a deschis un magazin DM, aproape de zona unde stai tu (am inteles ca pe langa ProTv stai). magazinul asta e pe la Piata Delfinului (cam la 3 staii de tramvai de la Piata iancului)

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pogos, multumesc frumos! O sa-l caut in ianuarie cand ma intorc de la Piatra.
Si mie imi vine cateodata cate un dor de duca..avand in vedere ca si eu stau toata ziua acasa cu bebe, nu ies nicaieri, acelasi program zi de zi...si astept zilele cand voi fi la Piatra ca pe o mana cereasca.
Dar am speranta ca nu va fi tot timpul asa, copiii cresc si va fi mai bine. De ce nu-ti chemi la tine din cand in cand cate o prietena, sa mai stai la taclale, poate sa vina dupa servici daca lucreaza. E foarte important sa mai schimbi o vorba cu cineva. Trece mai repede timpul si mai placut.
Si pana la urma daca am avea de ales dintre viata pe care am avut-o inainte de a avea copii si viata pe care o avem acum, grea si obositoare...tot pe asta am alege-o...
Sunt convinsa ca vor veni si vremuri mai bune. Rabdare si un hug mare de la mine si David!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

primii si la noi.
Marco vroia afara sa faca bulgari de zapada.

Uliiasi exact asa se cheama magazinul, e brand nemtesc si sunt multe produse bune de la mama lor. eu folosesc o groaza si pt. casa de la ei...preturi mici si calitate.
Motana nu e obligator ca toti bebeii sa mearga la kineto, doar ce-i care sunt mai moi, nu stau in fundic, nu-si tin capul, cand sunt pusi pe burtica, au picioruse strambe.....
Blanca deci si voi cu muscaturi? mamam ca la noi de fiecare data se lasa cu asa ceva...spre deliciul zmeuricii...rade cu gura pana la urechi cand vede cum urlu.
Nu s-a lasat nici in noaptea asta cu dintisor, a si dormit ok, slava domnului. sa fie marait ziua, dar noaptea sa-mi doarma.
Ma bucur ca te-ai descurcat la baita singurica. pai de acum...dau din picioare, fac scandal.....asa ca stropesc peste tot.
Inutsa pai cu siguranta ti-a bagat supra taxa, daca te-ai mai si certat cu ei.
super caruciorul, sa-l folositi cu placere si sa ajunga odata.
Sara_amira sa vezi ce fain e sa inregistrexze copilul cuv. naspa pe care le zic eu la volan Nu injur, dar ii fac in toate felurile si Marco absoarbe ca un burete.
si eu il voi duce pe Edi la serbarea lui marco din 17 dec. nu am cu cine sa-l las si vreau sa-mi vad si eu copilul.
mQQm super ca aveti zapada si ati impodobit bradul...deja se simte miros de sarbatori la voi.
Corinna misto n-am ce zice. noi nu avem carrefour aici, l-am luat cand ne-am intors de la felix. si pana la Arad nu puteam merge seara, pt. 10% reducere, asta e.
Pogos hai lasa depresiile, bine ca te-ai facut mumoasa...chiar daca pt. intins rufe. acelasi program e si la mine....doar ca nu vine chiar la 12 noaptea. aseara a iesit, azi la fel...eu nu vreau sa ies, ca nu-mi plac prietenii lui si colac peste pupaza pe o pereche o mai si cununam in aprilie si nu am chef defel.
sunt zile in care imi vine si mie sa iau campii, sa nu mai aud glas de copil si alte alea...of....e greu sa nu ai niciun ajutor.
o terapie prin shopping poate te scoate din starea asta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Multumim pt aprecieri ,vazut si noi numai zmeurici si zmeurei care mai de care mai mumosi

Meleea e nemaipomenit strumful tau

Pony si pupa mea sughite destul de des dar cica e normal nu imi fac prea multe griji .Cand era mama la mine tot timpul ma inebunea ca ii e frig fetei

Nu mai stiu cine intreba de o solutie pt a scapa de hemoroizi ,eu am avut mari probleme cu ei ,cu hemoragii cu tot tacamul .O doctorita mi-a recomandat Anusol si am scapat deocamdata.

Pogos imi pare rau pt starea ta sper sa iti revii si la mine cam acelasi program .Zilele astea am fost racita si cu o stare de kk iar sotul numai pe la 12 ajungea acasa de la munca frant si el de oboseala nici nu mai apucam sa stam de vb.

Danielle hainele i le iau cam de peste tot TK maxx ,Next ,Debenhams,D&M care cand eram in Germ nu imi placea dar acum ador tot ce e nemteste

Azi pupa mea a fost tare cumintica sa nu o diochi s-a trezit o data la 4 si a mancat iar apoi pe la 9 cand iar am papat fara cantec dupa care s-a jucat vreo 2 ore singurica caci eu am avut un pic de treaba .Pe la 13 iar papat si acu doarme de vreo 2 ore jumate nici nu mai stiam cum e sa doarma atat (in casa) ca afara doarme si 3 ore .Am incercat sa dorm si eu langa dar ce am putut
Am fost si am cantarit-o si nu a pus nimic saptamana asta ea care lua cam 200 de gr pe saptamana sper sa isi revina

s-a trezit pupica mea
http://family.webshots.com/album/575853718SvESPC

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara zmeurici,
Se simte ca vine iarna!Abia astept zapada, mi-e dor de cand eram mica si erau zapezile mari.S-au dus vremurile, am imbatranit, ups ma apuca melancolia...
Raducu azi a continuat maraiala,la masa bineinteles, nu vrea decat iaurt.Cand ii dau altceva intoarce capul, se face ca primeste dar tine totul in gurita si cand prinde momentul da afara...si rade...nu-l inteleg..Cum sa-i placa atat de mult iaurtul?!Laptic deloc nu vrea..ce mai reusesc eu noaptea in somn dar cu greu.Asta e..copil mi-a trebuit...mi-a dat dumnezeu unul sa ma sature
Va vaitati ca sotii vostrii vin la 12 noaptea, al meu lucreaza de acasa dar parca nici nu zic ca este acasa..
Cele care aveti catelul vorbitor, e bun de ceva?Ma bate gandul, l-am vazut si eu prin Auchan.Eu i-am luat de nicolae broscuta vorbitoare, vreo 79 lei parca si raducu nu prea e asa incantat de ea..
Cand sughite raducu, si mama sau soacrela au tendinta sa-l imbrace mai gros ca cica ii e frig copilului
Inutsa sa stapanesti sanatoasa carutul
theea nu te nelinisti, fiecare copilas are ritmul lui de crestere, si apoi mai e si cum a facut kk in momentul dinaintea cantaririi, ca daca tocmai a facut cantareste mai putin, nu stiu daca intelegi ce vreau sa-ti spun
mqqm abia astept si eu zapada
Giova vreau sa fiu in pielea ta cand o sa te duci la serbare.Eu mai am de asteptat sa ma duc la o serbare din asta inca trei ani de acum incolo
uliasi si eu tot viata asta as alege-o chiar daca este atat de grea
corina eu nu am putut sa ma uit la clipul ala pana la capat, am crezut ca ala ramane cu manutele bebelusului in mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

seara buna si de la noi

pentru zmeuricile speciale de astazi:
evelina de anne-mary
daris de motana
alex de anemona
timeea de missy

....la multe lunite..sa fiti niste zmeurici sanatoase, fericite si papacioase

micaalsa misto sta Teodora in Bumbo. Apropo l-ai achizionat de la noi sau din state?

mqqm super atmosfera de sarbatoare pe acolo la voi. Auzi..ia explica la moi cum "ardeleanul sadea" se linistea cand te bataiai pe mingea de travaliu si asculta Fantoma de la opera si acum e model de cumintenie?? Pup Oliveru' cumintel
Pui niste poze cu jumperoo-ul ala sau o indicatie de marca, ceva?
Aaaa...sa vezi ce radea famelia Armasu la curs cand a inceput omu' sa explice serios si pe bune cum se merge prin transee pentru a lucra la subconstientul copilului Nah...noi niste parinti profani..ca in pauza ne-a interpelat o alta familie care avea in dotare o papusa de 6 luni juma' si care stia limbajul semnelor..si ne-a mai lasat si masca cand ma'sa a intrebat-o "Mami, unde e nasul?" si fetita a indicat obiectu' cu aratatorul Cica a studiat femeia multe (se poate si mai rau) si facea din cupil viitorul Einstein. Acu', fara glume, noi am ramas super impresionati de introducerea cursului: bebelusii sunt geniali prin nastere, se nasc cu dublu neuroni fata de un adult si e "jobul"nostru sa-i ajutam sa-si contruiasca sinapsele. Asta..e explicatie medicala data de un economist. Ideea de baza este ca cupilu' este ca un spongi si absoarbe tot (invata cica si in somn)...asa ca tre' sa fim atenti care este atitudinea noastrea in fata bebelusului, ce vorbim, daca ne certam/injuram in fata lui.

noce felicitari pentru un strumf calaret

Corinna, Giova vorbeste de reflexul Moro (apare cand bebelusul se sperie la sunete sau miscari puternice (inclusiv la propriul plans. Ca raspuns la aceste sunete, bebelusul isi arunca capul spre spate, isi intinde mainile si picioarele si apoi si le trage rapid inapoi. In general acest reflex dispare pana la 5-6 luni.). E curios insa ca Maria se sperie de centrul de activitati..poate il asociaza cu feonul

pogos pup mamica depresata
Si eu am fost in prag de depresie pe motiv de "arest la domiciliu". Asa ca..te cred ca e un efort imens sa stai 24/24 cu copiii. Ai nevoie de o discutie cu un adult..ai nevoie de timp sa fii tu. Nu te poate ajuta nimeni (sora, soacra, mama) cateva ore pe zi ca sa ai cateva ore libere? Mie mi se par esentiale orele alea cand faci lucruri doar pentru tine...asa nu ajungi sa te razbuni pe copil sau sot. Lucreaza ceva acasa...ceva creativ..un jurnal, un blog..sa-ti asterni gandurile...fa gimnastica ca tare bine prinde...vorbeste pe mess cu prietenele....ceva, ce-ti placea si inainte si poti sa faci cu resursele de fata. Daca noi te putem ajuta cu ceva, nu ezita sa dai un SOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Am tot incercat sa deschid si eu netul zilele astea, dar n-am reusit... Zilele astea a fost cea mai maraita, cred ca dintisorii se arata deja. Baga tot in gura, baleste si e morocanoasa... Nu mai zic ca suntem dati peste cap de programul ei, se culca numai dupa 2 noaptea, nu vrea deloc sa adoarma mai devreme... Uff, de-abia astept sa treaca perioada asta mai repede!

Cum spunea si mqqm, la noi a venit iarna, prima zapada si temperaturi de -17 grade... Brrr, frig tare, asa ca nici n-am mai scos-o din casa de vreo 2-3 zile.

Multumim de aprecierile facute, toate zmeuricile sunt frumoase, care mai de care mai dulcica. O sa mai pun poze pe contul comun, mai trebuie sa le descarc. As vrea sa facem si bradutul, ca apoi ca facem cat mai multe poze... Am facut si noi poze profesioniste saptamana trecuta, asa ca ieri a venit agentul de vanzari, ne-a prostit si bineinteles ca am cumparat mai multe decat era prevazut... Am dat o gramada de de bani pe ele, dar au iesit nemaipomenite

Am ramas datoare cu un raspuns lui Giova ref . la suportul pt cadita... E de la Toyz for Us, dar l-am gasit si la Wal-mart aici in Canada. Asa ca daca il gasesti in Italia, il poti lua de acolo.

Motana, Blanca, Inutsa, Noce, Giova, Alinutza - multumim pentru cuvintele frumoase, si zmeuricile voastre sunt atat de frumoase, care mai de care mai draguta

Alex&Sara - o sa fie bine cu operatiile , ai sa vezi!!!
Doina - lui Darius, am citit si noi povestea nasterii si nu pot decat sa pentru voi, parintii lui.

pogos - E normal sa te simti asa din cand in cand, stai linistita, toate avem zile mai bune si mai rele. Vor trece ai astea

Corinna- wow, ce link ai pus tu acolo... L-am votat ca nefiind real

V-am pupat, dragelor, s-a trezit pitica si trebuie sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur ca v-am putut fi de folos cu sfaturile primite de la kineto.

Despre noi: fetitele sunt de ieri la bunici , sotul a plecat azi dimineata pt o saptamana la sky , iar eu.... , aseara la crasma cu fetele, azi la coafor si diseara la club, maine toata ziua la shopping la Cj. Luni aduc fetitele acasa.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

io am venit de vreo ora acasa...usarnica rau...am lipsit vreo 6 ore..si am lasat cupilu' cu tati. Eu am fost la sport si apoi m-am intalnit la un suc bio si o prajitura de-ti vine sa-ti tai venele, cu o prietena.
aseee...nu asta am vrut sa spun de fapt. Dar am o intrebare de week-end: cum stati cu libidoul dupa nastere?? Io eram in plina forma pana la nastere (ultimele doua saptamani de sarcina au fost de inactivitate pentru ca eram enorma si necesitam o macara pentru a ma misca) insa acum, am doar doo fantezii: ori sa dorm noaptea nemiscata de la 22 la 8 ori sa fiu undeva pe o plaja in Caraibe, cu un cocktail rece langa mine, cu briza marii peste fata...si sa nu se auda nici musca

Mergi la inceput