**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 6

sara_amira09 spune:
Buna seara fetele!Inainte sa ma bag la somn am zis sa trag cu ochiul ce ati mai facut azi....Eu nici nu am iesit din casa. E un ger afara.. brrr
Dariaioana- si eu am avut probleme cu hemoroizii. Eu m-am dat cu crema Proctoglyvenol. Nu prea e recomandata daca alaptezi dar ... nu mai rezistam. Si eu ieseam cu sange. Am dat o saptamana, dimineata si seara si nu am mai folosit hartie igienica.Doar spalaturi cu apa calduta.Mai am ceva dureri dar incerc sa nu ma constip. Te cred ca sunt niste dureri... plangeam de fiecare data
Giova- si eu am o boala pe taximetristi. mereu imi taie calea cate unu. Ce e la gura mea... cred ca daca ma prind mananc o bataie
Doina- am citit povestea ta.Foarte emotionant. Slava Domnului ca ati trecut cu bine peste toate.
Alinutza- Eric iti seamana leit asa cum spuneau si fetele. Se vede de la o posta.
Meleea- Ce spiridus frumossss
Inutsa- e super ok carutul.Noi avem titi triton.Sunt multumita dar e cam greu cadrul metalic. Nici noi nu mai incapem in landou. Am trecut la scoica( se monteaza pe cadrul metalic) si acolo stam inghesuite asa ca a mai ramas varianta sport. Noroc ca e 3 in 1.
Micaalsa- e super scaunelul ala.Poate ne aduce si noua Mosu!
Moniland- bine ca nu a plans fata ca mai tare intrai in crize.
Maine mergem la serbarea nepoatei la ora 9. O iau si pe Sara sa il vada pe Mosu'. Stiu ca nu e cea mai inteleapta alegere sa o iau acolo printre atata lume... dar i-am promis verisoarei ca vine si " printesa mica" deh ea e " printesa mare".
Ma bag la somn ca maine la 8 in picioare!Aoleu si pana o imbrac .... tipaaaAi vostri plang la imbracat??? Ca uneori de asta nu vreau sa ies din casa. Ma fac lac pana ies...
O seara linistita va doresc!

inutsa spune:
Neata! va dau o cafea si fug ca s-a trezit zmeurica si tre sa mai merg si la ore.
meleea, sara amira multam!
meleea nu mai stiu cum arata otutto, o sa ma uit pe catalogul Inglesina. eu as fi vrut zippy free, ca sa pot scoate "scaunelul" si sa cumpar la bb nr 2 doar landoul, dar mama nu a gasit din asta. ei, o sa fie si asta f bun, sunt sigura.
o sa ma gandesc ce vreau de Craciun si iti zic
sara amira si Biuta tipa la imbracat, iti desfunda urechile instant, asa tare boceste. serbare placuta!
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria

pooh spune:
Neata!!!!Poftiti la cafeluta!!!!Eu am dormit panal la ora 8.30,cu o singura trezire la 6,phiiiiiiiiii,ce odihnita sunt
Uitasem senzatia......Ma bucur ca e we,atat de mult imi place
Motana,multumesc....Intr-adevar e un sentiment minunat cand iti vezi copilasii cum se iubesc....ai sa vezi
Mei-tai-ul nu stiu cat de cald o sa fie vara,din cate am inteles,wrapul tine mai mult cald....hmmm,nu stiu,am sa vad.....Deocamdata sunt multumita de el.....Blanca,
....sunt mare,mare,am 70 kg
si nu-s inalta.....dar iti dai seama ca pun doar poze in care nu se vad suncile asa de tare
...Si incerc sa-mi ascund kg. in plus....din pacate nu prea am cu ce si nu vreau sa-mi cumpar haine....Dar din ianuarie
kilogramelor.....Va doresc un we minunat!!!!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

CriPOD spune:
Noi avem zapada de vreo doua zile, am trecut cu bine peste prima furtuna (palida) de zapada. Am facut si bradutzul pe muzica frumoasa si cu canile de ciocolata calda, mmmm, sub privirile mirate si tzupaite din jumparoo ale pepitului. Am ornat si casa, miroase asa frumosss. Ba au inceput si cadourile sa apara pe sub brad, azi am tot scuturat la ele, n-am reusit sa depistez nimik despre ele. Ma felicit iar pentru rotile mari ale carutzului, desi cred ca maine merge cu sania in premiera.
Alinutza, pooh, meleea, pony, ce mai baieti frumosi, o sa fie un "nice bunch" pe-aci pe la zmeurele. Sa se fereasca fetele. micaalsa, e o scumpa si Teodora ta. Am mai vazut-o si pe Gloria cea dulce si nu imi mai amintesc pe cine exact, oricum, numai papusele perfecte!
pooh, mi-a placut mei-taiul mult. Si Timi!
Alinutza, fain documentul cu genialii pe alocuri, pe altele io una m-am tavalit de ras. De exemplu la faza in care intri in camera copilului ca-n transee si-i soptesti chestii repetitiv. Nici la operatiunea "diapazonul" si echilibrarea emisferelor cu retete nu am fost prea trista, ok, ce nu se vinde pentru binele copiilor pana la urma... zic io.
Alalalt cu slabitul nu l-am deschis, dar daca gasiti fo reteta despre cum sa te opresti din slabit, ziceti si mie, aveam in plan tare mult sa ma opresc la +3kg, adica acum. Dar ma tem ca nu-s in control...
sara&alex, te asteptam cu vesti bune! Un hug!
buburuzo, unde ai disparut?
Asta micul ne topeste pe toti, e cuminte, ardelean sadea, n-am nici un bai cu el, face, drege, rade, chiuie, mananca, doarme. E o placere sa-i umblu dupa curutz ziua toata. A inceput sa sada binisor, prima tentativa de ziua lui, acum a progresat.
Scuze ca nu va iau pe rand, am citit pe apucate, oricum, va pup pe toate. Ma duc si eu langa barbati, ca-i aud cum baga cu porcu-n cucuruz prin monitor. Mai vin cand prind momentul.
pepit

siacob spune:
Primii fulgi de zapada si in Bucuresti
Fetelor ma apuca poftele de fel de fel de bunatati numai cand ma gandesc ca cura de slabire...o sa fie un adevarat act de vointa dupa rasfatul de acum cand scuza este alaptatul
.
Mi-am aruncat si eu un ochi pe site-urile trimise Alinutza.Am incercat faza cu albumul foto dar nu e prea incantata Beatrice. S-a uitat la doua, trei poze, apoi gata tb sa mai exersam. Oricum daca nu se poate duce la gura...nu prea ne incanta

Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Pony nu te incanta jucariile in lb. romana d ela Fisher-price? la carrefour era in oferta catelul vorbitor, la 130 lei, de la 170 cred...parca atat am dat in toamna pe el. Ar mai fii chestii misto, dar ei sunt inca micuti. |
Eu am dat chiar 109 lei ca a fost reducere de 10% dupa ora 21.00

Corinna1982 spune:
citat din mesajul lui pony Buna ziua mamicutze, A Zmeureii vostrii mai sughit?Caci noi suntem campioni. |
Da si a mea sughite de cateva ori pe zi, de regula cand eructeaza.

Corinna1982 spune:
citat din mesajul lui inutsa pony am rezolvat treaba cu volumul carutului. modelul gasit de mama se pliaza super usor cu o singura mana, si se face super compact. la nevoie, o iau pe Bia intr-o mana si cu alta strang carutul si il apuc de maner. www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=20" target="_blank">asta este carutul. este si un filmulet de prezentare destul de convingator zic eu ![]() |
Din asta am si eu, dar varianta 3 in 1. Oricum in landou nu mai incape imbracata si oricum nu mai sta la orizontala, iar in scoica ii place, dar sta cam inghesuita imbracata. Daca era vara era super.
Oricum sa stii ca e destul de greut, tipa aia cred ca a facut mult antrenament sa il stranga cu o singura mana. Eu ma chinui putin si acum e cadrul gol, nu stiu cum ma descurc cand montez caruciorul sport.

noce spune:
Fetele din Bucuresti, unde e Real cu DM ca s aiau si eu scutece Baby Love? Vrem sa mergem azi dar nu stim la care, in Berceni sau in Vitan? in Cotroceni ioc DM, ioc Baby Love.
Tocmai am venit de afara/ E e foarte frumos si nu e frig asa cum ma asteptam! Abia astept sa se trezeasca Filip sa-i prezint primii fulgi de nea
Mqqm, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Suna a atmosfera de Craciun la voi acolo. Daca vrei sa te opresti din slabit, poti sa savurezi niste lapte seara, eventual cu miere sau ciocolata. (desi parca ai scris odata ca nu-ti place laptele ). Eu ma mentin cu gogosele cu ciocolata, care acum in post imi lipseeesc.
Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna

Corinna1982 spune:
Super materialele despre kineto.
Mamicile mai documentate sau care v-ati mai lovit de problemele astea cu bebeii mai mari , Maria se sperie f usor. Doua luni aproape ca adormea numai cu feonul, iar acum se sperie f tare cand ii dau drumul. Urla ingrozitor de ma sperie si pe mine. Si in general se sperie foarte usor. Am incercat cu ea in brate sa ii arat feonul inchis si ma jucam cu el in centrul de activitati, apoi i-am dat drumul si a inceput sa urle. Acum urla numai cand vede centrul de activitati. Ce ma fac?