**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 5

anielas spune:
Gata..am recuperat si eu casa dupa dupa amiaza de ieri...dar sincer a fost tareeee bine cu 3 fetite, mai ales ca cele mari s-au jucat non stop..si au fost ff ascultatoare- au dormit impreuna si apoi am facut papanasi, iar Ania era tare fericita in preajma lor..la un mom era copilul cu 3 mamici
doina-bine ati revenit. v-am citit cu sufletul la gura povestea..sunteti niste puternici, iar Darius e un scumpic
moniland- pentru detaliile legate de gimnastica..cat despre cazatura Irinei ..mi-o si imaginam stand cumintica si privind TV
Giova- clar facem club de slabit dupa sarbatori..pana atunci stabilim modalitatea.. eu data trecuta am tinut Monti si a fost super oki.
alinutza78-ce dulci sunteti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

inutsa spune:
micaalsa ce dragute ai tu acolo!!!
pony admirat si Raducu-papaciosul! La mai multe lunite lui Raducu si Teodorei!!!!
giova da, am aflat si eu dupa aia ca fiecare vames face cum il taie capul
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Giova spune:
la cat mai multe lunite zmeuricilor de azi: Teodora, Raducu, Daria!
Pony ti-am vazut flacaul de 5 luni!
Inutsa daca ai si cunostinte, rezolvi fara nicio problema, o mica atentie vamesului si scapi de taxa...doar asa se practica la noi.
Micaalsa ce mortal sta Teodora acolo, e super scaunul ala!
Aniela ai avut noroc de fetite cuminti, mai ales daca s-au inteles si nu s-au certat pe jucarii...
e bine cand au parteneri de joaca, ca ne mai lasa pe noi parintii sa respiram.
edi a papat si a adormit...doamne ca numai maraie si urla. parca mi-e groaza de noaptea asta....
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

pony spune:
Seara buna zmeurici,
Giova nu ti-am zis felicitari ca in sfarsit ai luat banii de trusou.
Si mie indemnizatia o sa-mi vina la sfarsitul lui ian daca nu sunt probleme
inutsa eu am carucior chicco de care spui tu, singura nemultumire a mea este ca abia incape in lift, atat ma mai chinui cu el cand il scot pe raducu afara.E usurel, dar cam maricel, bine este mai mic ca altele, dar tot mare este pentru liftul de la blocul meu.
micaalsa noroc cu forumul asta ca uitai de fata
motana la multe lunite pentru Daria, asa anticipat de la raducu
Fetelor eu tot imi storc creerii ce sa-i aduca mosul lui raducu, adica ceva care sa fie si educativ, si colorat, si cu cantece, si frumos etc, etc dar si rezonabil la pret.Voi ati vorbit cu mosul?
Dati-mi si mie niste idei

Giova spune:
Pony nu te incanta jucariile in lb. romana d ela Fisher-price?
la carrefour era in oferta catelul vorbitor, la 130 lei, de la 170 cred...parca atat am dat in toamna pe el.
Ar mai fii chestii misto, dar ei sunt inca micuti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Motana spune:
alinutza, mi se pare ca Eric aduce mai mult cu tati acuma, clar, ochii sticlosi ca ai tai dar parca la fatza asa s-a mai schimbat, dar tot frumos foc!
pony si Raducu e frumos de mama mama, merci pt urari, la fel si voua!
pooh, Balasz e superb, asa imi place cand vad fratiorii sau surioarele mai mari cu bebeii! E cool mei-taiul, oare vara nu se incalzeste bb in spate? acuma e super ca are 2 aparatori de frig
mica, ce fain sta Teodora in Bumbo, ai si masuta care se ataseaza la scaunel? Aamanoua printelese is frumoase foc!
Pun un material tot despre excercitii, bine ca a venit Moniland cu ideea, caci ne-am animat mai multe. Faza asta cu fizioterapeutul e asa obligatorie pt. toti sau daca ni se pare noua ca bb nu e prea activ sau cum? Ca io nu mi-am pus intrebari de genul asta pana acu. Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

blanca000 spune:
In sfarsit a adormit Eva si pot sa intru si eu sa fac cemai faceti.ce mai ziceti..
Noi ieri si azi am cam fost singurele, ieri seara a fost sotul la un party de companie asa ca la baita a trebuit sa ma descurc singura..asa ca i-am pus cadit ain cada mare din baie si i-am facut acolo..dar nasol e ca acolo stau si mai aplecata dar am salvat dormitorul de baltoaca care o face Eva cu picioarele. Azi tot acolo i-am facut insa l-am pus pe sot la treaba...toata apa era insa pe peretii cazii mari...sa vedem daca ne mai intoarcem in dormitor.
Si azi am experimentat senzatia neplacuta a muscatului cu gingia de tziti...mama ce doareeeeeee...de 5 ori ma muscat.am zis ca hai 1-2 ori dar a 5a oara i-am zis sotului ca gata sa ii faca lapte praf ca eu nu mai rezist...insa nu ma lasat inima...ea radea...sau chiuia...mama si ce doareeeee.I-am dat tutusi cu frica si cu degetul meu pregatit de interventie rapida.
Ia sa vad ce ati scris....
Moni super sfaturile de la kineto. Dar ati fost voi de bunavoie sau trimise de pediatru?
Meleea ai un spiridus pot sa vorbesc cu el despre cadoul Evei? Oare ajunge mai repede la urechile Mosului?
Uliiasi cum v-ati descurcat cu adormitul in seara asta?
Giova greu cu dintzucii lui Edi..o sa fie "coltzos" asta mic..se vede . Hai ca trece si noaptea asta..poate va aduce Mos Ene (de data asta) un dintisor. Dar fii pe faza cand apare dintzul si il vezi tre' musai sa ii cumperi cadou lui Edi..asa se zice aici pe la noi.
Dariaioana nasol cu hemoroizii..astia nu prea trec de la sine. Interni sau externi? Incearca sa nu te constipi, be aapa multa multa si cand mergi la toaleta nu mai flosoo hartie igienica ci spalate cu dusul cu apa calduta apoi da cu crema de galbenele sau o crema speciala. Incearca si supozitoare..Oricum singura solutia e interventia daca nu scapi...si acum nu e asa complicat.
Alinutza cum mai? Eric este leit leit tu...cum nu vezi? E clar ca ziua buna
Solike..poze cu Olguta fara breton..vrem...
Pooh, Balasz e iar tu nu arati deloc cu kg in plus..te cam stresezi degeaba bag seama
Mica si voi cu dintzuci...mama mama ce de zmeurele iepurasi
Pony ce mare pare Raducu in poze...baiat vanjos.
Anielas eu stau pe langa complexul Sir.Tu?
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004

inutsa spune:
giova daa... cu atentii merge treaba. dar eu ma certasem cu aia de la vama prin tel pt ca mi-au ratacit coletul si alte chestii, si cre ca de asta mi-au trantit taxe asa mari
pony am rezolvat treaba cu volumul carutului. modelul gasit de mama se pliaza super usor cu o singura mana, si se face super compact. la nevoie, o iau pe Bia intr-o mana si cu alta strang carutul si il apuc de maner. www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=20" target="_blank">asta este carutul. este si un filmulet de prezentare destul de convingator zic eu.
as mai scrie dar mofturiciul a facut ochisori, oare cand imi mai adoarme?
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria

meleea spune:
Multumim pt aprecieri
Noce, l-am luat de la mothercare din dorobanti ,ca la celelalte nu mai au si asta e 6-9 luni e f putin maricel dar mai crestem in 2 sapt
http://picasaweb.google.ro/meleea9

meleea spune:
Blanca deja am vorbit cu Mosul pt verisoara Maria si pt Patrick si pt toate zmeurelele sa aduca niste cadouri mai speciale.....dehhh ca daca facem parte din "staf"
punem si noi pile
Inutza, f frumos caruciorul si noi avem inglesina dar otutto si acum imi cam pare rau ca e cam greu si mare dar f bun. chiar ma uitam la targ si ma gandeam ca mai bine luam zippi .....la primavara luam unul sport si usor ca o sa fim baieti mari....
sa va plimbati sanatosi
va pupam si daca aveti cereri mai speciale pt Mosul....le asteptam si punem o vb buna . ma duc sa ma culc ca bantuim de la 2 pe strazi ,in vizite
si acum mor de somn ,in juma de ora se trezeste spiridusul sa pape sa aibe forta sa-l ajute pe Mosul
Somn usor la zmeurele si cat mai putine treziri!
http://picasaweb.google.ro/meleea9